RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#9301  Szerző: tomee87

Chester írta:Most vettem észre hogy M2-nél ami HD az jelölve van az EPGben. Jeek: nállatok?
Fúú nem tom hirtelen, még nem figyeltem, de megnézem majd Neked.
Most ezeket a tematikus rádiókat hallgatom ezerrel, a karácsonyfa díszítés alatt is azok szóltak :lol:
 #9291  Szerző: Zoshi

Most vettem észre hogy M2-nél ami HD az jelölve van az EPGben. Jeek: nállatok?
 #9268  Szerző: tomee87

Elindultak a PR-Telecomnál a digitális tematikus rádiók :) Szép karácsonyi ajándék :D
Összesen 42 zenei tematikus csatorna és a 3 közszolgálati rádió hallgatható, tehát összesen 45. Van Dance, Trance, House, R&B vagy 5 féle rock, eurodance.... tényleg minden. Majd beszámolok róla részletesen, de most ajándékokat kell csomagolni :lol:
 #9102  Szerző: tomee87

Most nem tom pontosan mennyit variáltak, mert Miskolcon vagyok de a D1 csomag blokkban pl. így rendezték sorba amikor még otthon voltam:
300 Discovery Travel & Living
301 Smile of a Child
302 Cartoon Network
303 Baby TV
304 Boomerang
305 JimJam
306 NatGeo Music
307 MTV Dance
308 MTV Hits
309 MTV 2
310 MTV Music
311 VH1 Classic
312 F.Men
313 AXN Crime
314 Chasse & Peche
315 The Fishing & Hunting Channel
316 Sorozat+
317 Film+2

és ilyen volt:
300 Baby TV
301 Smile of a Child
302 Cartoon Network
303 MTV Music
304 Boomerang
305 VH1 Classic
306 MTV Dance
307 MTV Hits
308 MTV 2
309 NatGeo Music
310 Discovery Travel & Living
311 F.Men
312 Chasse & Peche
313 AXN Crime
314 JimJam
315 The Fishing & Hunting Channel
316 Sorozat+
317 Film+2
 #9100  Szerző: Zoshi

Sztem nem ártana.. nekünk is volt egy ilyen pakolgatás nyáron, és volt róla közlemény a weboldalon.
 #9099  Szerző: tomee87

centerweb írta:
mi viszont érdekes, hogy teljesen megvarriálták a fix csatornalistát a boxon
És erről küldtek valami értesítést?
Nem, nem tom kinek az ötlete volt. Hivatalosan nem is kell értesítés erről, viszont amikor az HBO Comedy-t rakták át a 110-esről a 102-esre akkor adtak közre közleményt.
 #9066  Szerző: centerweb

mi viszont érdekes, hogy teljesen megvarriálták a fix csatornalistát a boxon
És erről küldtek valami értesítést?
 #9052  Szerző: tomee87

Ma elkezdtek megjelenni az új csatornák (F.Men, BBC World, NatGeo Music) a PR-Telecomnál digitálisan. Ami viszont érdekes, hogy teljesen megvarriálták a fix csatornalistát a boxon. Jóval logikusabb összeállítást hoztak létre, továbbra is blokkokban vannak a csatornák csomagok szerint, de a blokkokon belül logikusabb lett a lista. Kiváncsi vagyok, hogy fogadják majd ezt az előfizetők, mert több csatorna más programhelyre került emiatt.
 #8777  Szerző: rsite1

A drága Digi TV egy barátomnak félmillió forinttal jön. Fasza egy cég. De ami a szomorú, hogy nincs egyedül.
 #8761  Szerző: tomee87

Egy kis "híreső"

Perlik a Digi Kft.-t
Információk szerint felszámolási eljárást kezdeményezett a DIGI Kft. ellen a VA-CSI 2001. Kft. A beadványban a fizetésképtelenség megállapítását, valamint az adós cég elleni felszámolási eljárás megindítását kérték. A Hírlevél kérdésére Sárai Endre, a DIGI Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az ügyről hivatalosan még nem értesültek. Korábban valóban alvállalkozójuk volt a perlő cég, de a szerződést már felbontották, ám ekkor a VA-CSI Kft a munkavégzéshez rá bízott készlettel nem tudott elszámolni, azaz pontos kifejezéssel: "a számlatartozást meghaladó készlethiánya van". Az elszámoltatás folyamatban van.

10000000 Ft-os nyereményeső a PR-Telecomnál
Szenteste a PR-TELECOM huszonkettő előfizetője szép és értékes ajándékot talál karácsonyfája alatt. A társaság ebben az évben nyereményjátékot hirdetett, melynek nyertesei 2 db személyautót 10 db LCD TV-t és 10 db laptop-ot vihetnek haza. A sorsolás december 12-én közjegyző jelenlététben megtörtént és természetesen még karácsony előtt átadják a nyereményeket.

Forrás: MKM Hírlevél december 19.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 129