jimmer írta:Eddig nem az volt, hogy jajj nehogyátszóljonaszomszédba?Jajj mi lesz ha átszólunk....."mások" is át szólnak hozzánk.
jimmer írta:Eddig nem az volt, hogy jajj nehogyátszóljonaszomszédba?Jajj mi lesz ha átszólunk....."mások" is át szólnak hozzánk.
jimmer írta:Valaki magyarázza már meg, hogy az új frekvenciatervbenA szegedi 94,9 mellett ott van:
a szegedi (határváros) 1kW-os horizontálist miért lehet körsugárzóval adni
a szentesi 200W-ot meg irányítva vertikálisan?
Ebben mi a logika? Eddig nem az volt, hogy jajj nehogyátszóljonaszomszédba?
http://nmhh.hu/dokumentum/171518/160810 ... leklet.pdf
Gr3g0ry írta:dkemeny77 írta:Már akinek van.
Vagy mondjuk internet?
LuciFerko írta:Gr3g0ry írta:7 elemes antennával 30m magasan majdnem azfrekivadasz írta:Tudom, most aztán megfogtam a lényeget (nem), de:Én is csak néztem hogy mik ezek,103.3 az esetleg a Budapesti lehet de nemfedi le az egész országot.
"Elhallgat a frekvencia"
"103,3-as országos frekvencia"
Nincs ennél a médiumnál egy olyan ember se, aki érti, hogy miről és mit ír?
Bár itt a radiosite cikkei között is volt már valahány MHz-es hullámhossz - a hajamat tépem
Amúgy a "logika" szerint a music fm is országos?
LuciFerko írta:DX-el biztosan megoldható LF, DX-el biztosan.....Gr3g0ry írta:7 elemes antennával 30m magasan majdnem azfrekivadasz írta:Tudom, most aztán megfogtam a lényeget (nem), de:Én is csak néztem hogy mik ezek,103.3 az esetleg a Budapesti lehet de nemfedi le az egész országot.
"Elhallgat a frekvencia"
"103,3-as országos frekvencia"
Nincs ennél a médiumnál egy olyan ember se, aki érti, hogy miről és mit ír?
Bár itt a radiosite cikkei között is volt már valahány MHz-es hullámhossz - a hajamat tépem
Amúgy a "logika" szerint a music fm is országos?