RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#83843  Szerző: markfelt

MTI írta:
mlaszlo írta:Ismerősöktől is hallom, hogy egyre többször az m1-et kezdik emlegetni, hogy azon láttak érdekes műsort, filmet, sorozatot, mert a két kereskedelmi 19 és 22 óra között nagyon gyenge. Szerintem egyedülálló, amit most nálunk a TV2 és az RTL csinál, valóságshow és bulvár magazin végig a főműsoridőben, film és sorozat pedig egyáltalán nincs.
Ami meglepő, hogy olyanoktól is negatív véleményt hallok már, akik nézték a VV4-et, ezt a VV5-öt már ők sem követik.
Bakker, Te rólam írtál! :shock: :lol: Viccet félretéve, ez tényleg így van az én környezetemben is.
Detto.

Akkor most vagy nem ismerünk "átlagmagyar" embereket, vagy csalnak az AGB mérésekkel. :)

Vagy nem lehet következtetést levonni 3 fórumozó ismeretségi/baráti köréből. :)
 #83842  Szerző: MTI

mlaszlo írta:Ismerősöktől is hallom, hogy egyre többször az m1-et kezdik emlegetni, hogy azon láttak érdekes műsort, filmet, sorozatot, mert a két kereskedelmi 19 és 22 óra között nagyon gyenge. Szerintem egyedülálló, amit most nálunk a TV2 és az RTL csinál, valóságshow és bulvár magazin végig a főműsoridőben, film és sorozat pedig egyáltalán nincs.
Ami meglepő, hogy olyanoktól is negatív véleményt hallok már, akik nézték a VV4-et, ezt a VV5-öt már ők sem követik.
Bakker, Te rólam írtál! :shock: :lol: Viccet félretéve, ez tényleg így van az én környezetemben is.
 #83840  Szerző: mlaszlo

Roger írta:Bele sem merek gondolni, mi jön majd helyettük... :roll:

A odáig oké hogy a lakosság egyik fele nézi a mostani műsorokat ( vagyis az annak nevezett izéket ), de és a másik felével mi van/lesz? Ha már a többi műsor nem hoz akkora nézettséget, és (ezért is) megszüntetik és helyettük még több nézett műsorral rukkolnak elő, akkor a másik fél ne tévézzen...?
A kereskedelmit ilyen dolgok nem érdeklik, magas nézettség és profitmaximalizálás a cél. Hogy van, akit ezek a műsorok nem érdekelnek, az nem számít.
Régebben több műsort néztem az RTL-n, mára eljutottam oda, hogy az X-Faktoron kívül oda se kapcsolok és ezzel nem vagyok egyedül. Ismerősöktől is hallom, hogy egyre többször az m1-et kezdik emlegetni, hogy azon láttak érdekes műsort, filmet, sorozatot, mert a két kereskedelmi 19 és 22 óra között nagyon gyenge. Szerintem egyedülálló, amit most nálunk a TV2 és az RTL csinál, valóságshow és bulvár magazin végig a főműsoridőben, film és sorozat pedig egyáltalán nincs.
 #83839  Szerző: mszilárd

mlaszlo írta:2012-ben már nem az RTL Klubon lesz a Forma-1
Hál' Istennek. Anno az MTV-ről ment Palik az RTL-hez, remélem Gyulám nem megy az MTV-hez. Maradjon meg szerkesztőnek, vagy akárminek, csak ne kommentátornak. Gyulai Balázst meg aztán végképp felejtsék el.
 #83836  Szerző: Roger

Bele sem merek gondolni, mi jön majd helyettük... :roll:

A odáig oké hogy a lakosság egyik fele nézi a mostani műsorokat ( vagyis az annak nevezett izéket ), de és a másik felével mi van/lesz? Ha már a többi műsor nem hoz akkora nézettséget, és (ezért is) megszüntetik és helyettük még több nézett műsorral rukkolnak elő, akkor a másik fél ne tévézzen...?
 #83834  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Azért a Fókuszt nem hiszem, hogy megszüntetnék, hiszen a kezdetek kezdetétől adják...
Ez szerintem náluk a döntésnél egyáltalán nem számít, mióta megy egy műsor. A reggeli is a csatorna indulása óta ment, mégis egyik napról a másikra megszüntetik. Heti Hetes is veszélyben, pedig az is régi műsor, ráadásul jó nézettséggel. Déli híradó is a kezdetektől van és az is eltűnik, pedig annak aztán nem hiszem hogy olyan nagy költsége lenne, hiszen az anyagok az esti műsorhoz úgyis megvannak.
 #83820  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:A Fókusz az marad?:))))
Hány évig közvetítette a Forma1-et az RTL KLUB?
A Fókuszról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz vele, ezek után nem lepődnék meg, ha az is megszűnne.

A Forma1-et 2001 óta közvetítette az RTL Klub, 10 évre szerezték meg a közvetítési jogot, ami most az idény végén jár le és úgy tűnik nem indulnak már érte.

Kicsit mintha túlságosan elbízták volna magukat, nem kellene ennyi mindent megszüntetni egyik napról a másikra, a végén ez rosszul is elsülhet.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 199