RADIOSITE Fórum

• Class FM

#158839  Szerző: mikrofonos

Én több hete óvatosan megjegyeztem, hogy szerintem elképzelhető, hogy mégse legyen CSEND a Class adóhálózatán, esetleg rákapcsolják valamelyik MTVA-ás csatornát, mondjuk legvalószínűbben a Petőfit. Ugyanugy, ahogy anno a Neo-ra is rárakták a Kossuth-ot, minden különösebb csinnadratta nélkül. Nos a megjegyzésemért akkor le lettem baltázva....Szerintem a legfrissebb események fényében most növekedni látszik az általam jelzett variáció esélye.
 #158837  Szerző: asr27

admin írta:Bocs a politikáért, de ez politikai ügy lett (mindig is az volt többnyire).
Végre elismered! :yeah:
pár hónapja amikor én kevertem ide a politikát, valamelyik rádiós topikba, le lettem oltva....
 #158836  Szerző: markfelt

Szerintem az a pár hetes adásszünet lesz pár hónap, akár év is. Szerintem országos rádióra csak akkor van szüksége a kormánynak, ha úgy néz ki, bukják a választásokat, hogy utána legyen egy országos (ellenzéki) rádiójuk. Ha ismét fölényes győzelem ígérkezik a kormánypártoknak, akkor jobb, ha csak egy Petőfi van. Szóval mielőtt kiírják, gondolom, kivárnak.

Ennek megfelelően Vajna is kiesik a pikszisből, mert ő úgy le fog lépni, ha már nem lesz állami pénzcsap, mint a büdösszar. Habonyos-Rogános-Rogánnés sztorit saccolok. MÁR HA egyáltalán.

Bocs a politikáért, de ez politikai ügy lett (mindig is az volt többnyire).
 #158835  Szerző: LuciFerko

Gr3g0ry írta:
frekivadasz írta:Tudom, most aztán megfogtam a lényeget (nem), de:

"Elhallgat a frekvencia"
"103,3-as országos frekvencia"

Nincs ennél a médiumnál egy olyan ember se, aki érti, hogy miről és mit ír?

Bár itt a radiosite cikkei között is volt már valahány MHz-es hullámhossz - a hajamat tépem :)
Én is csak néztem hogy mik ezek,103.3 az esetleg a Budapesti lehet de nemfedi le az egész országot.

Amúgy a "logika" szerint a music fm is országos? :troll:
7 elemes antennával 30m magasan majdnem az :)
 #158833  Szerző: Gr3g0ry

frekivadasz írta:Tudom, most aztán megfogtam a lényeget (nem), de:

"Elhallgat a frekvencia"

Bár itt a radiosite cikkei között is volt már valahány MHz-es hullámhossz - a hajamat tépem :)
Én is csak néztem hogy mik ezek,103.3 az esetleg a Budapesti lehet de nemfedi le az egész országot.

Amúgy a "logika" szerint a music fm is országos? :troll:
 #158832  Szerző: frekivadasz

Tudom, most aztán megfogtam a lényeget (nem), de:

"Elhallgat a frekvencia"

#158628  Szerző: ayala

a szabadságolás másként megy, mint egy "klasszik" munkahelyen. a műsorkészítők jelentős része vállalkozó, nem alkalmazott.
 #158618  Szerző: Gr3g0ry

ayala írta:változnak az idők, változnak a szokások. :)
ne felejtsük el, hogy amikor vendég műsorvezetők helyettesítenek, akkor is kellenek szerkesztők, technikusok, az egésznek kell promóciót csinálni, stb. szerintem ők is úgy gondolják, egyszerűbb, és gazdaságosabb, ha a komplett stáb szabadságra megy, és marad a best of. főleg a nyári időszakban, amikor nagyjából mindenki nyaral, és nem rádiót hallgat, pláne nem kora reggel.
Én meg úgy sejtettem ha már úgyérzik hogy "közel a vég" akkor a felgyülemlett szabadságokat még most kiosztják(hiszen munkahely)persze csupán egy (téves?)megérzés....
 #158617  Szerző: ayala

változnak az idők, változnak a szokások. :)
ne felejtsük el, hogy amikor vendég műsorvezetők helyettesítenek, akkor is kellenek szerkesztők, technikusok, az egésznek kell promóciót csinálni, stb. szerintem ők is úgy gondolják, egyszerűbb, és gazdaságosabb, ha a komplett stáb szabadságra megy, és marad a best of. főleg a nyári időszakban, amikor nagyjából mindenki nyaral, és nem rádiót hallgat, pláne nem kora reggel.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 510