noartist írta:Azért nem lehet egy lapon említeni a kettőt,mert az S4 egy b*szott nagy tepsi.És a butított verziója is nagyobb a szifonnál.
Szinte az iPhone az egyetlen telefon,ami csúcskategóriás,és nem pingpongütő méretű.
És mindig is prémium telefon volt-itthon főként,de ez nem az Apple hibája.
Nem az itthoni átlagkeresethez van igazítva....de attól még a legjobb,a kamera is messze jobb a samsungnál.
Samut azért nem vennék soha,mert mind ugyan úgy néz ki.Már maguk a tervezők (van ilyen ott?) sem tudják megkülönböztetni őket.
Tömegmobilom soha nem volt,és nem is lesz.(speciel erre az iPhone ritkaság,max 3GS,és régiek vannak).
Samsung Galaxy S4 : 4 magos cpu 1.9GHz-es órajel, 2 GB ram, főkamera 13 mpixel
Iphone 5S: 2 magos cpu, 1.3 GHz-es órajel, 1 GB ram, főkamera 8 mpixel
Én azt mondom, hogy ha megoldható lenne az, hogy mindkét telefonon azonos oprendszer fusson, akkor derülne ki, melyik lenne a "jobb" készülék...
Nem mondtam azt, hogy az Apple hibája, hogy prémium telefon az Iphone, csak annyit, hogy drága termék és erősebb hardverrel rendelkező telefonok a legtöbb esetben olcsóbbak az 5S-nél. Nyilván ezt az összeget nem csak a telefonért fizeted ki, hanem az IOS-ért is, ha megveszed a készüléket.
Az Iphone 5s-nél megjegyezném azt, hogy a Samsung gyártja a lapkát (SoC) hozzá.
Továbbra is hangsúlyozom, nagyon jó telefon, nekem a 4-től az 5s-ig bezárólag az összes Iphone tetszik, az IOS optimalizáltsága lenyűgöző, de nagyon drága (nem csak az Iphone, a többi Apple termék sem az olcsó áráról híres), és ezért nem venném meg.
Az is igaz, hogy S4-em se lesz, mert nekem az is sok, de még mindig olcsóbb.
http://www.sunshine-live.de/
" Aki a diplomát csak tanulással tudja megszerezni, az pénzt is csak munkával fog keresni! "