RADIOSITE Fórum

• Informatika

#123665  Szerző: LuciFerko

Egy 32GB-s fix tárhellyel már nem lenne semmi bajom. :yes:
 #123653  Szerző: asimov

Addig azért még alszunk néhányat.... :)
... és miért legyen nálam pendrive, amikor telóval is intézhetem ezt? (és mindjárt meg is nézhetem/hallgathatom az éppen utazó akármit ugyebár)
noartist írta:Memóriabővítés:hamarosan mindegyik telefonból eltűnik,hogy eladhatóak legyenek fix tárhelyű telefonok 16/32/62/ésígytovább konstrukcióban....
 #123650  Szerző: noartist

Memóriabővítés:hamarosan mindegyik telefonból eltűnik,hogy eladhatóak legyenek fix tárhelyű telefonok 16/32/62/ésígytovább konstrukcióban.Ez biznisz,semmi több.
Amúgy a telefont nem kell pendrive-ként használni,arra ott a pendrive. :)
Rádió:az amcsiknál már normális áron van a mobilnet,ott alap,hogy azzal hallgat már mindenki rádiót.Ez van sajnos..
 #123647  Szerző: mihalylovics

FLaci81 írta:
noartist írta:Azért nem lehet egy lapon említeni a kettőt,mert az S4 egy b*szott nagy tepsi.És a butított verziója is nagyobb a szifonnál.
Szinte az iPhone az egyetlen telefon,ami csúcskategóriás,és nem pingpongütő méretű.
És mindig is prémium telefon volt-itthon főként,de ez nem az Apple hibája.
Nem az itthoni átlagkeresethez van igazítva....de attól még a legjobb,a kamera is messze jobb a samsungnál.
Samut azért nem vennék soha,mert mind ugyan úgy néz ki.Már maguk a tervezők (van ilyen ott?) sem tudják megkülönböztetni őket.
Tömegmobilom soha nem volt,és nem is lesz.(speciel erre az iPhone ritkaság,max 3GS,és régiek vannak).
Samsung Galaxy S4 : 4 magos cpu 1.9GHz-es órajel, 2 GB ram, főkamera 13 mpixel
Iphone 5S: 2 magos cpu, 1.3 GHz-es órajel, 1 GB ram, főkamera 8 mpixel

Én azt mondom, hogy ha megoldható lenne az, hogy mindkét telefonon azonos oprendszer fusson, akkor derülne ki, melyik lenne a "jobb" készülék...
Nem mondtam azt, hogy az Apple hibája, hogy prémium telefon az Iphone, csak annyit, hogy drága termék és erősebb hardverrel rendelkező telefonok a legtöbb esetben olcsóbbak az 5S-nél. Nyilván ezt az összeget nem csak a telefonért fizeted ki, hanem az IOS-ért is, ha megveszed a készüléket.

Az Iphone 5s-nél megjegyezném azt, hogy a Samsung gyártja a lapkát (SoC) hozzá.

Továbbra is hangsúlyozom, nagyon jó telefon, nekem a 4-től az 5s-ig bezárólag az összes Iphone tetszik, az IOS optimalizáltsága lenyűgöző, de nagyon drága (nem csak az Iphone, a többi Apple termék sem az olcsó áráról híres), és ezért nem venném meg.
Az is igaz, hogy S4-em se lesz, mert nekem az is sok, de még mindig olcsóbb.
Ha már "tepsi-téma", én abszolút meg vagyok elégedve a magam Sony Xperia Ion-jával. Egész gyors, éppen jó méretű, nem péklapát de azért nem is olyan kicsi, hogy alig lássam és viszonylag jó áron hozzájutottam. Iphone-ban nem tetszik, hogy nem lehet simán pendrive-szerűen használni, nincs memóriabővítés és nincs benne rádió. Nem mondom, hogy tökéletes a Sony, nyilván nem az, de amire kell, bőven jó, nekem még talán túl is teljesíti az elvárásaimat egy telefontól.
 #123644  Szerző: FLaci81

noartist írta:Azért nem lehet egy lapon említeni a kettőt,mert az S4 egy b*szott nagy tepsi.És a butított verziója is nagyobb a szifonnál.
Szinte az iPhone az egyetlen telefon,ami csúcskategóriás,és nem pingpongütő méretű.
És mindig is prémium telefon volt-itthon főként,de ez nem az Apple hibája.
Nem az itthoni átlagkeresethez van igazítva....de attól még a legjobb,a kamera is messze jobb a samsungnál.
Samut azért nem vennék soha,mert mind ugyan úgy néz ki.Már maguk a tervezők (van ilyen ott?) sem tudják megkülönböztetni őket.
Tömegmobilom soha nem volt,és nem is lesz.(speciel erre az iPhone ritkaság,max 3GS,és régiek vannak).
Samsung Galaxy S4 : 4 magos cpu 1.9GHz-es órajel, 2 GB ram, főkamera 13 mpixel
Iphone 5S: 2 magos cpu, 1.3 GHz-es órajel, 1 GB ram, főkamera 8 mpixel

Én azt mondom, hogy ha megoldható lenne az, hogy mindkét telefonon azonos oprendszer fusson, akkor derülne ki, melyik lenne a "jobb" készülék...
Nem mondtam azt, hogy az Apple hibája, hogy prémium telefon az Iphone, csak annyit, hogy drága termék és erősebb hardverrel rendelkező telefonok a legtöbb esetben olcsóbbak az 5S-nél. Nyilván ezt az összeget nem csak a telefonért fizeted ki, hanem az IOS-ért is, ha megveszed a készüléket.

Az Iphone 5s-nél megjegyezném azt, hogy a Samsung gyártja a lapkát (SoC) hozzá.

Továbbra is hangsúlyozom, nagyon jó telefon, nekem a 4-től az 5s-ig bezárólag az összes Iphone tetszik, az IOS optimalizáltsága lenyűgöző, de nagyon drága (nem csak az Iphone, a többi Apple termék sem az olcsó áráról híres), és ezért nem venném meg.
Az is igaz, hogy S4-em se lesz, mert nekem az is sok, de még mindig olcsóbb.
 #123634  Szerző: Csongii

Nehéz így nyilatkozni róla, hogy milyen az "ájfón" kamerája, de a Samué nagyon tuti. Nekem nagyon gyönyörű képeket csinál az 5MP-es kamerájával.
 #123632  Szerző: Snake

nekem 820 van 1 éve, hibátlan, előtte 710es lumia volt, mind2 hibátlan.
viszont most brutál jól néz ki a 925, de az megint nagyobb... :/
 #123627  Szerző: noartist

Ha már WP: a Lumia 520 az ,,olcsó" kategória ásza,kétségtelenül a legjobb vétel 35.000Ft-ért.
 #123625  Szerző: IstvánB

Volt szerencsém eddig symbian (SE P1i,Nokia 5800) Android (1.6 2.3 4.0 4.1 4.2), meg iphone 4S hez. A WP jött be igazán. Ízlések és pofonok, ezt egyszerűen csak használni kell. És IOS szerűen teszi is a dolgát reccenéstelenül. Csak nincs ész nélkül lekorlátozva minden, és még fm rádió is van.
 #123622  Szerző: asr27

IstvánB írta:én meg most vettem egy windows phone nokiát :troll:
Atyaég. Egyik havernak volt Lumia 800 (már eladta, mert használhatatlan volt). 1-2 órát tesztelgettem, annyi elég is volt a windows phone-ból egy életre!
Rengeteg alap funkció hiányzik belőle, ami más platformokon alapból van. Sőt nem egy olyan funkciót nem tud, még fizetős alkalmazással sem, amit Android Vagy Ios alapból.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 330