RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#27848  Szerző: mgabor

mondjatok napjaink kereskedelmi rádiózásából egy olyan embert, akire nyugodt szívvel rá lehet mondani, hogy kiváló szakember, fel lehet rá nézni, két kézzel kapkodnak utána, tanulni lehet tőle.

várom.
 #27847  Szerző: SzD

Jó, orrhang Te vagy az isten, mi meg kis csicskák vagyunk, akik semmihez nem értenek. Szarok vagyunk, nyomodba se érünk.
De most már tényleg jó lenne befejezni mindenkinek. Az nem baj, hogy nem 100%-ig szakmai ez a fórum, de az, hogy egymást fikázgatjátok az már nagyon gáz. Semmi értelme annak, hogy itt bizonygatjátok, hogy ki mihez ért többet.
Ráadásul "egy bolond százat csinál".
Hihetetlen... :|
 #27846  Szerző: LuciFerko

apa kezdődik
 #27845  Szerző: orrhang

Kedves Chriss!

Kikérem magamnak amit írtál. Leírom privátban ,hogy mért gondolom, mert nem tartom a fórumba valónak!
Azért jövök ide, mert hátha találok valami értelmes témát is, vagy egy tehetséget, stb...De ugyanazok mennek állandóan, és akkor szólok hozzá, amikor már én teljesen mást gondolok, De azt hiszem erről szól a fórum lényege!
Utóljára ráadásul kb 1 hünapja írtam dolgokat, de akkor is leugattál ,sőt... és úgy döntöttem nem jóvök vissze egy darabig. Eddig a hétig tartott is, volt egy kis időm írni most . Már bocs srácok, de ennyi erővel akkor létre lehetne hozni egy fórumot az agysebészetről is és oda is írkálhatnátok ugyanilyen "fosságokat" és amikor bejön egy "igazi" agysebész szakmát keresni azt ugyanúgy le lehet ugatni. Sajnálom, de ez a véleményem, szóval innentől kezdve inkább máshol fórumozok! Szevasztok!
 #27843  Szerző: mgabor

Szabi írta:Ne hozzak létre Ovi Játszótér néven egy másik fórumot is? AMi itt folyik pár napja, az vicc.
de, nevezd át erre az egész radiosite-ot. már akkor megléphetted volna, amikor a nagyon szellemes rise-fikázó hang- és képtákolmányokon heherésztetek napokig, az volt a szakmai fórumozás csúcsa.
egyébként is olyan roppant sikeres szokott lenni itt minden kezdeményezés a szakmai vitákra :)

de tényleg hagyjuk rá, inkább linkelgessünk cigánybűnözős cikkeket, az megy
 #27842  Szerző: Chriss

Kedves Cicco és orrhang!
ezt már lejátszottátok itt egyszer, nem lehetne, hogy most (is) abbahagyjátok? orrhang, te már elmondtad, hogy 1 szakmaiatlan fos a fórum, mégis minden témában itt vered a nyálad, a fos kellős közepén... ezáltal te magad is fossá váltál, már bocs... én az adminok helyében már szóltam volna hozzád 1-2 kedves szót, de én nem vagyok admin, csak hetek óta már nem is írok, mert tényleg óvoda, ami itt megy! (Szabi épp most előzött be)

Cicco, neked sem kéne minden faszságra reagálni, minden beírásra ugrani, ennyire ráérsz? mert tonna számra olvasom az eszmefuttatásaidat, amik a legtöbb esetben nevetségesek szakmailag! és kizárólag szubjektivitásra épülnek... ahol gyakornok vagy, nem adnak elég munkát? szerintem először tanuld meg a szakmát és inkább utána oszd az észt, mert már egy kicsit sok vagy... (írásaid alapján, szinte biztos, hogy lány vagy! nem baj, csak megállapítottam...)

köszönöm, ha nem írtok vissza tonnaszám, kivételesen hallgassatok el, hogy ne legyen fos a fórum színvonala!
nem akartam egyikőtöket sem megbántani!
az adminok nevében is köszönöm a megértést!
 #27840  Szerző: MrG

orrhang írta:Ovi rádió néven jó lenne!
Tudjátok nekem mi nem tetszik ebben az egész fórumban? Hogy nagyjából nem szakmai. A fórum is a weblap is azt "mondja" ,hogy szakmai.
A portál szakmaiságával nem tudom mi bajod van, de örülnék, ha kifejtenéd. Talán nem percrekész, ezt beismerem... de ami késik, nem múlik elven működik és szerintem sok rádiós hír nem maradt ki az elmúlt hónapokban, még ha pár nappal később is lett kitéve, mint illett volna.

A fórum pedig valóban olyan, amit mondtál, de én biztos, hogy nem állítottam olyat, hogy szakmai lenne. Ha igen, akkor ez esetben is kérném a hivatkozást. A laikusokat, így az átlag hallgatói véleményeket nem lehet "kitiltani", ahhoz kevesen vagyunk.

Szakmai fórum ("VIP fórum") terve pedig már régóta bent van az agyamban, meg is lehetne valósítani, de ahhoz az kéne, hogy sok rádióból jöjjön sok ember, nevét vállalva, véleményét vállalva, tapasztalat- és eszmecserére, kizárva a nyilvánosságot. Szerintem halálraítélt a dolog. Ha van valaki, aki esetleg segítene és az ismerettségi köréből szívesen toborozna embereket, az jelezze kérem, pl. emailben: szabi@radiosite.hu .

Sajnos tényleg igaz, hogy itt az az alapmentalitás, hogy mindenki biztos abban, hogy jobb rádiót csinálna, mint amit fikáz. Ez van. Nagy a zaaaaaaaaaaarc. :D
 #27835  Szerző: Cicoo

Felejtsétek már el, hogy az emberek csak a zene miatt hallgatnak rádiót!

A Petőfit meg hagyjuk. Akárhányszor belehallgatok, mindig valami alter zene megy, meg az az unalmas nő kvartyog valamit a "sose hallottam róla, de nem is nagyon bánom"-előadóról, akitől utána játszanak valami egyszer hallgatós számot a Zöld Pardon meg a Gödör törzsközönségének. Nesze, közszolgálati műsor, fiataloknak.

(Délután áttekertem a Danubiusra. Felüdülés a Juventus után.)

De mivel ez a Sláger topic, álljon itt egy mondat, amit 1-2 hete csíptem el hazafelé az egyik "kedvenc" műsorvezetőmtől (nő):
"Mert még egy óráig ki kell töltenünk az időt. (szünet) Tegyük ezt nagyon kellemesen."
orrhang írta:M'ért van tucatzene? Mert arra van igény.
Miért van tucatzene? Mert a nagy rádiók által beivódott a köztudatba, hogy ez a jó. És mint tudjuk, ha valamiről sokáig mondogatják, hogy jó, és mindenhol azt hallod, hogy jó, és mást sem hallasz sehol, akkor jobb esetben megszokod, rosszabb esetben megszereted.
orrhang írta:Nem akarok itt hittéríteni, csak az egész ki... fórum arról szól, hogy "én nem ezt, nem így , jobban és máshogy csinálnám" Akkor mért nem csinálod, mért beszélsz róla?!
Nem lehet mindenki zenei szerkesztő, vagy programigazgató, viszont mint hallgatónak is lehet véleményünk. Ha senki nem mond negatív, ám építő jellegű kritikát, akkor nem fog javulni semmi. A világot az elégedetlenség és a tudásvágy viszi előre, nem a belenyugvás.
 #27834  Szerző: orrhang

Ovi rádió néven jó lenne!
Tudjátok nekem mi nem tetszik ebben az egész fórumban? Hogy nagyjából nem szakmai. A fórum is a weblap is azt "mondja" ,hogy szakmai. Én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy abból az elképzelésből, ami itt pár embernek van mit hozna össze és főleg, hogy azt ki hallgatná! Nem hülyék ezek a rádiók sem! Mért van tucatzene? Mert arra van igény. Ha én nem szeretem a zöldborsófőzeléket ,de 20 másik ovistársam igen és 25-en vagyunk, attól még a zöldborsófőzelék lesz a favorit és az lesz a konyhán, de ha én csinálnék zöldborsófőzelék kifőzdét mert szerintem az a jó, lehet belekuknék. Mért Boros-Bochkor a leghallgatottabb már évek óta? Mert az emberek őket hallgatják, lehet nem tetszik ez pár embernek attól még így van. Nem akarok itt hittéríteni, csak az egész ki... fórum arról szól, hogy "én nem ezt, nem így , jobban és máshogy csinálnám" Akkor mért nem csinálod, mért beszélsz róla?!
(nem egy emberhez, általánosságban kérdezem).
Ott a Petőfi, állítólag más zenét játszanak. Mért csak 5% a hallgatottság? Országos!!!! Tessék, lehet hallgatni, mégis sokan maradnak a Sláger, Danu... rádióknál( megjegyzem a Petőfi is játszik már olyan zenét, amit az elején nem és gondolom nem azért mert nincs igény rá, ez a zene pedig hoppá megtalálható adott esetben a Danu meg a Sláger kínálatában is)
 #27831  Szerző: MrG

mgabor írta:
orrhang írta:De játszottak!
hogy meg nem szakadtak az erőlködésben...
Ami Neked igényes, attól másnak lehet, hogy savas felböfögése van.
Ami másnak igényes, attól meg lehet, hogy neked.

Komolyan ezen vitáztok? :gülü:

Meg attól lesz egy rádió szar, mert nektek nem tetszik és ti nem hallgatjátok? Na ne...

Ne hozzak létre Ovi Játszótér néven egy másik fórumot is? AMi itt folyik pár napja, az vicc.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 149