RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#8265  Szerző: Mauro

Ma láttam 5ös csatorna hirdetését. Kint marad, vagy tényleg újra indul?
 #8104  Szerző: tomee87

A Private Spiceon lett 2 választható hangsáv :D Az egyik Francia a másik Angol nyelvű. Lehet bennem van a hiba, de én nem hallok különbséget a 2 között :mrgreen:
 #7924  Szerző: rsite1

jeek írta:Na, azért tisztázzunk valamit, a PR-Telecom egy 100%-ban magyar cég
Még, de ne legyen igazam.
jeek írta:A Webmailel nincs semmi bajom, nagyon megbízható, még a szar egyetemi gépeket se terheli és faszául tudok vele puskázni meg emailezni ZH alatt.
Nem is a csillogásról van szó, hanem arról, hogy egy full alap webmail rendszert használnak, és arra nem veszik a fáradtságot, hogy
a Mókust kicseréljék Pr Webmail-re. :)

Az, hogy stabil pedig nem a Pr érdeme. Ez egy nyílt forráskódú rendszer, amivel semmi baj nincs, csak szvsz nem halnának bele ha csinálnak egy egyedi sablont hozzá.
jeek írta:A honlap tavaly június 1-től lett ilyen, 100%-ban saját fejlesztésű, ha jól tudom komolyabban 1 ember foglalkozik vele.
Saját fejlesztés, de csak egy HTML így ránézésre...szerintem gyúrhatnának azért egy normális honlapra.
jeek írta:Netárak, nem egy ADSL-es előfizető ment át a PR-hez, mert jóval olcsóbb és gyorsabb netet kap és valóban megkapja a 10/1M-t nem pedig csak 6-7M/512-t, mint az ADSL-nél.
Most már van 25/4-es DSl csomag is, 9900-ért.
 #7918  Szerző: tomee87

Na, azért tisztázzunk valamit, a PR-Telecom egy 100%-ban magyar cég, semmi multi nincs mögötte ami pénzelné. A Webmailel nincs semmi bajom, nagyon megbízható, még a szar egyetemi gépeket se terheli és faszául tudok vele puskázni meg emailezni ZH alatt. Nem érdekel, h nem csillog-villog.
A honlap tavaly június 1-től lett ilyen, 100%-ban saját fejlesztésű, ha jól tudom komolyabban 1 ember foglalkozik vele.
Netárak, nem egy ADSL-es előfizető ment át a PR-hez, mert jóval olcsóbb és gyorsabb netet kap és valóban megkapja a 10/1M-t nem pedig csak 6-7M/512-t, mint az ADSL-nél.
Ha árakat nézzük, egyedül a net listaárak drágábbak kicsit, viszont a telefon és kábeltv árak olcsónak mondhatóak, főleg úgy, hogy folyamatos bővítés van (nem úgy, mint pl. UPC, Antenna Digital), bizonyos területeken már több mint 130 csatornát el lehet érni mindezt havi 8700Ft-ért, ugyanez a Directnél pl. mennyi is lenne (persze nem ugyanez, mert a directnél korántsincs ennyi magyar csatorna) de gondolom jóval drágább.
Egy szó mint 100 minden cégnek vannak hibái, de nem mind1, h ez milyen, ez amit kiemeltél csak ilyen szörszállhasogatós dolgok, amik egy átlag usert nem nagyon érdekelnek. Elég csak átnézni a netboard fórumra, hányan sírnak már hónapok óta, h a UPC nem hogy nem bővít de elvesz, sztem. uez. lesz az AD-nál is most. Egy átlag embert az érdekli, hogy legyen stabil kábeltv-je, netje, ami folyamatosan bővül, javul, az ára pedig stagnál vagy csak nagyon kis mértékben emelkedik.
 #7884  Szerző: rsite1

Azért akármennyire is jó szolgáltató ez a Pr Telecom, komolynak semmiképp nem mondanám.
Íme a Pr webmail: http://87.242.0.2/squirrelmail/src/login.php

Szerintem a minimum a normális webcím. A full default konfigról ne is beszéljünk. MókusPosta...
Ez egy falusi wifi-cégnél elmegy, de egy ekkora szolgáltatónál mint a Pr iszonyatosan gáz.

Megjegyzem ez vonatkozik az egész Pr webbázisra. Hiába jól használható a weboldaluk, ha a 90-es évek
frame okádásait idézi elő...

Szerk:

Amint látom az internet is elég, mitöbb, kurva drága.

Még a PR-nél egy 10Mbit/1Mbit-es net 9800 Ft-ba kerül havonta, addig mondjuk egy 25Mbit/4Mbit-es T-Home DSL havi 9890 Ft.
Persze nyilván ha TV, internet, telefon előfizetése valakinek a Pr-nél olcsóbb, de akkor is...Gáz, na.
 #7857  Szerző: mg

Chester írta:Egyedül lakik, és a szarik az ilyesmire. Ha tv-s dologról beszélek csak azt írja aha fasza. :D Tehát enyire érdekli a dolog. Őt nem, de én amikor nála voltam zavart.
mondjuk nálam is gány, és én is jobban leszarom, mint amennyire padlásra akarok mászni :)
 #7856  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Úgy. nemtom h nála volt e gond, v központi, de sok csatorna nagyon zajos-hangyás volt. Van ami nem.
Értem, én még sajnos nem láttam a DigiKábel-tv, de kíváncsi lennék rá.
Ha nagyon zajosak a csatornák, akkor először szerintem meg kéne próbálni átnézni a lakáson belüli kábelezést, megpróbálni esetleg kicserélni. Ha pedig jó a kábel, akkor pedig be kellene jelenteni a hibabejelentőn.
Olvasom a forum.hwsw.hu oldalon a fórumot és ott azért nem írnak olyan rosszakat a DigiKábel-ről.
 #7855  Szerző: Zoshi

Egyedül lakik, és a szarik az ilyesmire. Ha tv-s dologról beszélek csak azt írja aha fasza. :D Tehát enyire érdekli a dolog. Őt nem, de én amikor nála voltam zavart.
 #7854  Szerző: mg

Chester írta:
mlaszlo írta:
Chester írta:Lehet h 2700 ft lesz, de amit én havernál láttam tv adást... elég pocsék volt. A nete is nagyon sokszor szarakszik.
Úgy érted, hogy zajosak, rossz minőségűek a csatornák vagy sok a kiesés?
Úgy. nemtom h nála volt e gond, v központi, de sok csatorna nagyon zajos-hangyás volt. Van ami nem.
ha nem nála van a hiba, lehet panaszt tenni, mert vannak előírt dB értékek, de ezeket általában azért szokták teljesíteni a bejövő dróton, utána házon belül saját rendszeren már nagyobb az esély a gebaszra (pl tesco gazdaságos kábel, vagy túl sokfelé van elosztva erősítő nélkül)
 #7853  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta:Lehet h 2700 ft lesz, de amit én havernál láttam tv adást... elég pocsék volt. A nete is nagyon sokszor szarakszik.
Úgy érted, hogy zajosak, rossz minőségűek a csatornák vagy sok a kiesés?
Úgy. nemtom h nála volt e gond, v központi, de sok csatorna nagyon zajos-hangyás volt. Van ami nem.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 129