RADIOSITE Fórum

• Informatika

#123619  Szerző: IstvánB

én meg most vettem egy windows phone nokiát :troll:
 #123608  Szerző: noartist

Azért nem lehet egy lapon említeni a kettőt,mert az S4 egy b*szott nagy tepsi.És a butított verziója is nagyobb a szifonnál.
Szinte az iPhone az egyetlen telefon,ami csúcskategóriás,és nem pingpongütő méretű.
És mindig is prémium telefon volt-itthon főként,de ez nem az Apple hibája.
Nem az itthoni átlagkeresethez van igazítva....de attól még a legjobb,a kamera is messze jobb a samsungnál.
Samut azért nem vennék soha,mert mind ugyan úgy néz ki.Már maguk a tervezők (van ilyen ott?) sem tudják megkülönböztetni őket.
Tömegmobilom soha nem volt,és nem is lesz.(speciel erre az iPhone ritkaság,max 3GS,és régiek vannak).
 #123606  Szerző: FLaci81

noartist írta:Ma volt alkalmam kipróbálni egy iPhone 5S-t.Fantasztikus,de komolyan!Nincs semmi megakadás,semmi.Te megérinted,a telefon pedig abban az ezredmásodpercben teljesíti.A kamera kimagasló a telefonok kategóriájában,a kijelző továbbra is gyönyörű.
Megpróbáltam megakasztani,a háttérben már a telefonon lévő összes alkalmazás futott,de az utolsót is olyan gyorsan töltötte be,mint az elsőt.A multitasking is flottul megy,nagyon kényelmes,a Safari pedig a mobilböngészők ásza.
Srivel pedig el lehet szórakozni... :)
Mindemellett gyönyörűen szól,egyik gyártó készüléke sem tud ilyen hangzást produkálni,jó fülhallgató ide vagy oda.(az earpods nagyon jó,de én még mindig a saját fülesemet részesítem előnyben :yeah: )
Összességében: volt már a kezemben Samsung Galaxy Note 3,de az messze nem ilyen gördülékeny,meg lehet fogni.(mármint képes döcögni a sok ram ellenére is,ha nagyon sok app fut a háttérben,és ráindítok még egy FullHD videót..)
Nekem még mindig az iPhone a tökéletes telefon-gyors,kézreeső,nem idegeli ki a gazdáját.És ha a legújabb fícsörökről le tudunk mondani,5 évig használható. (3 évig minden frissítés+a legújabb támogatása teljeskörűen 1 évig,majd rá 1 év 80%-os támogatottság)
Elégedett vagyok,az ára tényleg borsos,de ez egy prémium telefon,tessék tudomásul venni.Nekem sincs.Elfogadnám,de mivel nem tudnám kihasználni,bőven megteszi a másfél éves droidos vackom.
szerk.:a TouchID nem rossz,de nem meggyőző számomra,a későbbi,garancián túli javíttatása nem 5E Ft lesz,mint a jelenlegi home gomb cseréje
Jó telefon minden kétséget kizáróan!
Viszont olcsóbban lehet venni hasonlóan prémiumkategóriás androidos telefont, ami valószínűleg tud annyit, (hardverben esetleg még többet is) vagy ha nem akkor sem sokkal rosszabb nála.
Ezzel a kijelentéssel arra akartam célozni, hogy amennyivel többe kerül az új Iphone, annyival nem jobb pl. egy Galaxy S4-nél, de ez az Apple-re mindig is jellemző volt, hogy túlárazza a termékeit, hivatkozva ilyenkor arra, hogy szoftveresen jobban optimalizált minden termékük (állítólag).

Ha Apple akkor drága... Sajnos igaz ez a kijelentés rájuk nézve...
 #123596  Szerző: noartist

Ma volt alkalmam kipróbálni egy iPhone 5S-t.Fantasztikus,de komolyan!Nincs semmi megakadás,semmi.Te megérinted,a telefon pedig abban az ezredmásodpercben teljesíti.A kamera kimagasló a telefonok kategóriájában,a kijelző továbbra is gyönyörű.
Megpróbáltam megakasztani,a háttérben már a telefonon lévő összes alkalmazás futott,de az utolsót is olyan gyorsan töltötte be,mint az elsőt.A multitasking is flottul megy,nagyon kényelmes,a Safari pedig a mobilböngészők ásza.
Srivel pedig el lehet szórakozni... :)
Mindemellett gyönyörűen szól,egyik gyártó készüléke sem tud ilyen hangzást produkálni,jó fülhallgató ide vagy oda.(az earpods nagyon jó,de én még mindig a saját fülesemet részesítem előnyben :yeah: )
Összességében: volt már a kezemben Samsung Galaxy Note 3,de az messze nem ilyen gördülékeny,meg lehet fogni.(mármint képes döcögni a sok ram ellenére is,ha nagyon sok app fut a háttérben,és ráindítok még egy FullHD videót..)
Nekem még mindig az iPhone a tökéletes telefon-gyors,kézreeső,nem idegeli ki a gazdáját.És ha a legújabb fícsörökről le tudunk mondani,5 évig használható. (3 évig minden frissítés+a legújabb támogatása teljeskörűen 1 évig,majd rá 1 év 80%-os támogatottság)
Elégedett vagyok,az ára tényleg borsos,de ez egy prémium telefon,tessék tudomásul venni.Nekem sincs.Elfogadnám,de mivel nem tudnám kihasználni,bőven megteszi a másfél éves droidos vackom.
szerk.:a TouchID nem rossz,de nem meggyőző számomra,a későbbi,garancián túli javíttatása nem 5E Ft lesz,mint a jelenlegi home gomb cseréje
 #123593  Szerző: bertokattila

asimov írta:Igen, jóeséllyel vga hiba. (pláne, ha az a szám "8E"-re végződik)
SySERR írta: Vsz. púpos valamelyik kondi a VGA-n.
8E a vége
 #123592  Szerző: asimov

Igen, jóeséllyel vga hiba. (pláne, ha az a szám "8E"-re végződik)
SySERR írta: Vsz. púpos valamelyik kondi a VGA-n.
 #123591  Szerző: SySERR

bertokattila írta:Sziasztok!
Egyik gépemen(xs-s) mostanában folyton netezés meg játék közben bejön a kékhalál (0x0000008E)Még ezt is kiírja: nv4_disp.dll
Ez a videókártya(Nvidia gefoorce 7900gs) driverében lévő egyik fájl.
A drivert már 2x újraraktam, de semmi nem javult.
Aki tud segítsen! :( :wailing:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Vsz. púpos valamelyik kondi a VGA-n.
 #123590  Szerző: asimov

Nem nagyítódik ki a kép... a hibakód vége 8E vagy 9E?
bertokattila írta:Sziasztok!
Egyik gépemen(xs-s) mostanában folyton netezés meg játék közben bejön a kékhalál (0x0000008E)Még ezt is kiírja: nv4_disp.dll

Kép
 #123587  Szerző: bertokattila

Sziasztok!

Kép
 #123463  Szerző: noartist

Na,remélem a forgalmazó ezt nem olvassa:
Lekaptam az alját a laptopnak.Inkább nevezném fedélnek,2 csavar tartotta,és a RAM/HDD van alatta.
Meglepődve tapasztaltam,hogy a HDD-t tartó egyik csavar elszabadult,ez volt a bűnös.
Érdekes,hogy azóta a spontán leállások sincsenek..
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 330