Ma volt alkalmam kipróbálni egy iPhone 5S-t.Fantasztikus,de komolyan!Nincs semmi megakadás,semmi.Te megérinted,a telefon pedig abban az ezredmásodpercben teljesíti.A kamera kimagasló a telefonok kategóriájában,a kijelző továbbra is gyönyörű.
Megpróbáltam megakasztani,a háttérben már a telefonon lévő összes alkalmazás futott,de az utolsót is olyan gyorsan töltötte be,mint az elsőt.A multitasking is flottul megy,nagyon kényelmes,a Safari pedig a mobilböngészők ásza.
Srivel pedig el lehet szórakozni...

Mindemellett gyönyörűen szól,egyik gyártó készüléke sem tud ilyen hangzást produkálni,jó fülhallgató ide vagy oda.(az earpods nagyon jó,de én még mindig a saját fülesemet részesítem előnyben

)
Összességében: volt már a kezemben Samsung Galaxy Note 3,de az messze nem ilyen gördülékeny,meg lehet fogni.(mármint képes döcögni a sok ram ellenére is,ha nagyon sok app fut a háttérben,és ráindítok még egy FullHD videót..)
Nekem még mindig az iPhone a tökéletes telefon-gyors,kézreeső,nem idegeli ki a gazdáját.És ha a legújabb fícsörökről le tudunk mondani,5 évig használható. (3 évig minden frissítés+a legújabb támogatása teljeskörűen 1 évig,majd rá 1 év 80%-os támogatottság)
Elégedett vagyok,az ára tényleg borsos,de ez egy
prémium telefon,tessék tudomásul venni.Nekem sincs.Elfogadnám,de mivel nem tudnám kihasználni,bőven megteszi a másfél éves droidos vackom.
szerk.:a TouchID nem rossz,de nem meggyőző számomra,a későbbi,garancián túli javíttatása nem 5E Ft lesz,mint a jelenlegi home gomb cseréje