RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#197888  Szerző: noartist

troll írta: 2022.12.26. 22:44
zenefalo írta: 2022.12.26. 14:01
troll írta: 2022.12.26. 01:04

Karácsonykor még ennyi örömöd sem volt. :( Legalább a lista lehetett volna olyan, amilyet a szánalmas lelked megkíván. Siralmas.
Pont, az ilyen hozzászólásoddal vagy te siralmas! ;) De ne bántsuk egymást, Boldog Karácsonyt!
Kinek mi a fontos ugye. Van, akinek a család... és van akinek a Top 50 műsor hallgatása, majd utána a fórumba böfögés.
Boldog karácsonyt. Ja bocs, az neked nem volt.
Van valami konkrét célod ezzel a hadjárattal, kedves troll? :)
 #197886  Szerző: shadoe

asr27 írta: 2022.12.26. 13:11
Sajnos még mindig rendkívül unalmas ez a rádió. Hiába írták itt nehány napja, hogy vannak új zenek, én sajnos nem ezt tapasztalom. Ami külföldi és helyi rádiókba már hónapok óta megy, az itt újdonsagként van felkonferálva, plusz az 1-2(4-5)éves zenék mennek rotációba. Siralmas! :x
Azt én írtam, de azért, mert saját magához mérem a R1-et, nem egy szinte egész nap eltekerés nélkül hallgatható frankó és menő külföldi rádióhoz. Amúgy igazatok van, én napi rotációt itt sose hallgatok, annyira tönkrevágja ez a sok baromi unalmas 5-10 éves "recurrent" zene, miközben a teljes 2021-es év zenei termését kivágták az ablakon, és egy éve nem játsszák.
 #197885  Szerző: troll

zenefalo írta: 2022.12.26. 14:01
zenefalo írta: 2022.12.25. 17:24 A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
Miért vannak recurrent zenék a Top 50-ben? Addig ez nem hiteles slágerlista, ez csak egy playlist, ami elé sorszámot ragasztanak.
Karácsonykor még ennyi örömöd sem volt. :( Legalább a lista lehetett volna olyan, amilyet a szánalmas lelked megkíván. Siralmas.
Pont, az ilyen hozzászólásoddal vagy te siralmas! ;) De ne bántsuk egymást, Boldog Karácsonyt!
Kinek mi a fontos ugye. Van, akinek a család... és van akinek a Top 50 műsor hallgatása, majd utána a fórumba böfögés.
Boldog karácsonyt. Ja bocs, az neked nem volt.
 #197877  Szerző: zenefalo

zenefalo írta: 2022.12.25. 17:24 A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
Miért vannak recurrent zenék a Top 50-ben? Addig ez nem hiteles slágerlista, ez csak egy playlist, ami elé sorszámot ragasztanak.
 #197875  Szerző: asr27

Sajnos még mindig rendkívül unalmas ez a rádió. Hiába írták itt nehány napja, hogy vannak új zenek, én sajnos nem ezt tapasztalom. Ami külföldi és helyi rádiókba már hónapok óta megy, az itt újdonsagként van felkonferálva, plusz az 1-2(4-5)éves zenék mennek rotációba. Siralmas! :x
 #197871  Szerző: troll

#197868  Szerző: zenefalo

A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
 #197825  Szerző: noartist

shadoe írta: 2022.12.19. 21:17 Úgy tűnik, elkezdhetem pár naponta osztani a dicséretet. Valahogy azt érzem, kezd magára találni a R1.
Remélhetőleg nem csak átmeneti állapot, de a mai esti kívánságműsort hallva elmondhatom, én másfél éve ennyire jó rotációt ebben a rádióban nem hallottam. És ráadásul nincs az az érzésem, hogy ez az újdonságfelhozatal csak két-három hétre szólna, szerintem be fogják mindet járatni.
Lehet, hogy csak pont úgy jöttek ma ki a zenék, de ez egy hazai (de akár európai) poprádió esetében is teljesen rendben volt ill. lett volna. Még a recurrentek is jók voltak, és nem is nagyon volt kedvem áttekerni más magyar rádióra.
Még a karácsonyi zenének se egy többszörösen odapörkölődött, "ezt én már nem akarom hallani"-típusú számot adtak le, és ráadásul még igényes is volt.
Érdekes amúgy, hogy a rádiós libikóka sokszor úgy működik, hogy amit a Petőfiből elvesznek, az a R1-nél jelenik meg pozitív hozadékként, ill. néha ugyanez fordítva. Ez történik most is.
+1, Balázsék után a munka miatt nem volt időm elkapcsolni, és nem is kaptam stroke-ot emiatt. Az Úristenért fizetésmegvonást adnék mondjuk, semmi keresnivalója itt (sem).

Más: Bárányék miért vannak még mindig itt? Fel tud nekem mutatni bármi racionális érvet mellettük? Hoznak még hallgatókat érdemben?

A műsorstruktúrára ráférne egy kis finomhangolás.
 #197823  Szerző: shadoe

Úgy tűnik, elkezdhetem pár naponta osztani a dicséretet. Valahogy azt érzem, kezd magára találni a R1.
Remélhetőleg nem csak átmeneti állapot, de a mai esti kívánságműsort hallva elmondhatom, én másfél éve ennyire jó rotációt ebben a rádióban nem hallottam. És ráadásul nincs az az érzésem, hogy ez az újdonságfelhozatal csak két-három hétre szólna, szerintem be fogják mindet járatni.
Lehet, hogy csak pont úgy jöttek ma ki a zenék, de ez egy hazai (de akár európai) poprádió esetében is teljesen rendben volt ill. lett volna. Még a recurrentek is jók voltak, és nem is nagyon volt kedvem áttekerni más magyar rádióra.
Még a karácsonyi zenének se egy többszörösen odapörkölődött, "ezt én már nem akarom hallani"-típusú számot adtak le, és ráadásul még igényes is volt.
Érdekes amúgy, hogy a rádiós libikóka sokszor úgy működik, hogy amit a Petőfiből elvesznek, az a R1-nél jelenik meg pozitív hozadékként, ill. néha ugyanez fordítva. Ez történik most is.
 #197779  Szerző: shadoe

Látom, az 1 évvel ezelőtti állapotokhoz képest (vagy inkább nem volt állapot, ami akkor volt) haladunk. Pár hét leforgása alatt legalább 10 új ill. jelenlegi sláger került adásba. Ezt se gondoltam volna, de jó az irány!
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 1036