RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#7546  Szerző: Zoshi

T-nél, tehát nálunk amióta van digitális még csere nem volt. Remélem nem is lesz egyhamar.
 #7545  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Végülis vehetjük úgy, h a Trace TV helyett jön a NatGeo Music tehát a zenecsatornák száma továbbra is 10db lesz. A tájékoztató levélben az AGB felméréseire hivatkoznak, nem tudom mennyire volt népszerű ez a Wine TV (de amikor 3 hétig nem volt, mert valami műszaki probléma volt, a kutya nem szólt érte :D) de tényleg egy egyedülálló tematikájú csatorna volt. Van a mostani PR-Vízió előfizetői magazinban egy kérdőív, amiben többek közt arra is kiváncsiak, hogy melyik az az 5 csatorna amit mindenképp kivenne a kínálatból és melyik az az 5 amit semmiképp sem venne ki a kínálatból, ebből nekem az jön le, h további nem nézett csatornákat akarnak "selejtezni" majd a későbbiekben.
Végülis érthető a csatornacsere, mert gondolom több csatornát nem tudnak már emelés nélkül kínálatba tenni, csak ugyanakkor meg furcsa, hogy elvileg a digitálisnak az az előnye, hogy nincs csatornaszám korlát, mégis cserélgetik a csatornákat a szolgáltatók, ugyanúgy mint az analógnál.
 #7544  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Igen, ebben igazad van, csak ez a csatornacsere kicsit furcsa, mert teljesen eltérő tematikájú csatornát raknak be helyette. A Trace tv ha jól tudom fiataloknak szóló zenei csatorna, míg az F men a Fashion tv testvércsatornája. A Wine TV ismeretterjesztő csatorna, míg a BBC World hírcsatorna. Szerintem jobb lett volna, ha már nem emelik az árat, akkor a régi csatornákat megtartani.
Végülis vehetjük úgy, h a Trace TV helyett jön a NatGeo Music tehát a zenecsatornák száma továbbra is 10db lesz. A tájékoztató levélben az AGB felméréseire hivatkoznak, nem tudom mennyire volt népszerű ez a Wine TV (de amikor 3 hétig nem volt, mert valami műszaki probléma volt, a kutya nem szólt érte :D) de tényleg egy egyedülálló tematikájú csatorna volt. Van a mostani PR-Vízió előfizetői magazinban egy kérdőív, amiben többek közt arra is kiváncsiak, hogy melyik az az 5 csatorna amit mindenképp kivenne a kínálatból és melyik az az 5 amit semmiképp sem venne ki a kínálatból, ebből nekem az jön le, h további nem nézett csatornákat akarnak "selejtezni" majd a későbbiekben.
 #7542  Szerző: mlaszlo

jeek írta: A Trace TV az kódolt, viszont a Wine az szabadon fogható volt, de mindenért kell fizetni jogdíjat, még ha az csak előfizetőnként 3Ft-ot is jelent. Még az m1-ért is kell fizetni minden szolgáltatónak.
Gondolom 2 lehetőség volt, vagy árat emelnek és bővítenek rendesen vagy nem emelnek árat és nem változtatnak csatornakiosztást (ezt sokan rossz szemmel nézték volna) így hát maradtak annál, hogy látszólag megváltozik a csatornakiosztás, lesznek is új csatornák, de mégis nem jelent szinte plusz kiadást a dolog. Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Igen, ebben igazad van, csak ez a csatornacsere kicsit furcsa, mert teljesen eltérő tematikájú csatornát raknak be helyette. A Trace tv ha jól tudom fiataloknak szóló zenei csatorna, míg az F men a Fashion tv testvércsatornája. A Wine TV ismeretterjesztő csatorna, míg a BBC World hírcsatorna. Szerintem jobb lett volna, ha már nem emelik az árat, akkor a régi csatornákat megtartani.
 #7540  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Akkor azért ha jól látom egy kis spórolás a PR-nél is lesz, mert míg a Trace TV és a Wine TV jogdíjas csatorna, addig a BBC World és az F Men műholdról ingyenesen fogható csatorna, tehát egyáltalán nem vagy csak minimális jogdíjat kell fizetni utánuk.
A Trace TV az kódolt, viszont a Wine az szabadon fogható volt, de mindenért kell fizetni jogdíjat, még ha az csak előfizetőnként 3Ft-ot is jelent. Még az m1-ért is kell fizetni minden szolgáltatónak.
Gondolom 2 lehetőség volt, vagy árat emelnek és bővítenek rendesen vagy nem emelnek árat és nem változtatnak csatornakiosztást (ezt sokan rossz szemmel nézték volna) így hát maradtak annál, hogy látszólag megváltozik a csatornakiosztás, lesznek is új csatornák, de mégis nem jelent szinte plusz kiadást a dolog. Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
 #7536  Szerző: mg

mlaszlo írta:
mg írta:off itt, de ha T-Home honlapon valaki megtalálja, hogy analóg kábeltévé szolgáltatást illetőleg hol gyűjtik az ÁSZF változásokat, sikítson.
sehol nem látom, pedig elvileg még kötelező is lenne kirakniuk.
A kábel tv-re vonatkozó közlemények, ÁSZF és ÁSZF módosítások listája még a régi honlapról érhető el:
http://www.t-kabel.hu/engine.aspx
kösz
 #7535  Szerző: mlaszlo

mg írta:off itt, de ha T-Home honlapon valaki megtalálja, hogy analóg kábeltévé szolgáltatást illetőleg hol gyűjtik az ÁSZF változásokat, sikítson.
A kábel tv-re vonatkozó közlemények, ÁSZF és ÁSZF módosítások listája még a régi honlapról érhető el:
http://www.t-kabel.hu/engine.aspx
 #7534  Szerző: mg

off itt, de ha T-Home honlapon valaki megtalálja, hogy analóg kábeltévé szolgáltatást illetőleg hol gyűjtik az ÁSZF változásokat, sikítson.
 #7532  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Nyilvános a PR-Telecom 2009-es évi csatornakiosztása

Digitális szolgáltatás, változások:
NatGeo Wild analóg csomagba kerül, helyére érkezik a NatGeo Music
Trace TV kikerül a kínálatból, helyére érkezik az F Men
Wine TV kikerül a kínálatból, helyére érkezik a BBC World
Akkor azért ha jól látom egy kis spórolás a PR-nél is lesz, mert míg a Trace TV és a Wine TV jogdíjas csatorna, addig a BBC World és az F Men műholdról ingyenesen fogható csatorna, tehát egyáltalán nem vagy csak minimális jogdíjat kell fizetni utánuk.
 #7519  Szerző: tomee87

Chester írta:Amit még nem értek. Amik jönnek analógba, digitálisba miértnem kerülnek be? Én utálnám h váltogatom kellene a stb és a tv között..
Sztem. be fognak kerülni a DTop digitális csomagba is. De most csak az új csatornákról írtak a tájékoztatóban, az ÁSZF még nem jött ki, abból minden kiderül majd.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 129