mlaszlo írta:
Igen, ebben igazad van, csak ez a csatornacsere kicsit furcsa, mert teljesen eltérő tematikájú csatornát raknak be helyette. A Trace tv ha jól tudom fiataloknak szóló zenei csatorna, míg az F men a Fashion tv testvércsatornája. A Wine TV ismeretterjesztő csatorna, míg a BBC World hírcsatorna. Szerintem jobb lett volna, ha már nem emelik az árat, akkor a régi csatornákat megtartani.
Végülis vehetjük úgy, h a Trace TV helyett jön a NatGeo Music tehát a zenecsatornák száma továbbra is 10db lesz. A tájékoztató levélben az AGB felméréseire hivatkoznak, nem tudom mennyire volt népszerű ez a Wine TV (de amikor 3 hétig nem volt, mert valami műszaki probléma volt, a kutya nem szólt érte

) de tényleg egy egyedülálló tematikájú csatorna volt. Van a mostani PR-Vízió előfizetői magazinban egy kérdőív, amiben többek közt arra is kiváncsiak, hogy melyik az az 5 csatorna amit mindenképp kivenne a kínálatból és melyik az az 5 amit semmiképp sem venne ki a kínálatból, ebből nekem az jön le, h további nem nézett csatornákat akarnak "selejtezni" majd a későbbiekben.