RADIOSITE Fórum

• Class FM

#158290  Szerző: frekivadasz

freki után vadászni mindig érdemes! ;)
 #158285  Szerző: Promenád

Kovi02 írta: Átlagos vevővel is? Amúgy nálam,DX cuccal stabilan sztereóban jönnek a soproni adók (96,8 (ez SDR-rel) 99,5 102,0).
Az egy jó kérdés. Ha, egy átlagos vevővel néznénk, akkor a hivatalos lefedettségi térképek sem felelnének meg a valóságnak. Szerintem ezeket csak tunerek és autórádiók esetén lehet számításba venni.
 #158282  Szerző: szabogabor10

A Class-nak országos frekicsomag kell, ez nem kérdés. Remélem addig harcolnak, amíg eredményt érnek el, bár abszurdisztánban ez reménytelen harcnak ígérkezik. Ha esetleg tudnának szerezni egy frekit valahol novemberben, az már egy teljesen másik Class lenne kulcsműsorvezetők nélkül. Szerintem nem érdemes freki után vadászniuk, ha elvesztik a pályázatot.
 #158275  Szerző: nyikolaj

Nem. Nem elég!Ne legyünk már ennyire kisstílűek! Én is Szlovákiát tudnám példának említeni mint sokan...A netrádiókat ki nem xarja le? Soha nem hallgattam egyet se! Nem mindenki ül otthon a gép előtt.
 #158247  Szerző: djlacee

fiatalos ≠ dance
 #158231  Szerző: asr27

admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?
Ne kezd el légyszíves! Ezt már egyszer áttárgyaltuk, bár akkor sem értetted meg, sajnos.
Az általad felsoroltak közül, egyik sem valóban, csak fiataloknak szóló rádió, ráadásul az előbbi egyszerűen irritáló, hallgathatatlan!
Jelenleg egyedül-talán-a Music FM nevezhető, valóban fiataloknak szóló rádiónak!
Maradjon csak meg! Nem kell a 89.5-re a Class!
Én is sajnálnám, ha megszűnne a class, de Orbánisztánban ez már csak így működik.

Egyébként, eddig Budapesten, fiatalos rádió, csak a Face, Rise, Roxy és a Deejay volt. Hagyjuk ezt a Radio 1 és Petőfi Rádiós dumát, főleg az utóbbinak még a neve sem fiatalos, akkor meg miről is beszélünk...
 #158230  Szerző: markfelt

Dani írta:Admin, biztos helyről tudod hogy ez igy lesz? Van valami forrás ezzel kapcsolatban? A Music FM műsorvezetőivel mi lesz akkor, meg a DJ-kel?
1) Nem, de a Sláger Rádió Zrt. nem hinném, hogy november 19 után malmozna csak, ha már "visszatért az éterbe"...
2) Nyilván akit akarnak, megtartanak, akit nem, azt nem. Miért, ha a sarki CBA megszűnik, mi lesz a pénztárosokkal és árufeltöltőkkel?
 #158228  Szerző: Dani

Admin, biztos helyről tudod hogy ez igy lesz? Van valami forrás ezzel kapcsolatban? A Music FM műsorvezetőivel mi lesz akkor, meg a DJ-kel?
 #158227  Szerző: markfelt

Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?
 #158225  Szerző: frekivadasz

Hadd ne én mondjam ki. Ádám, Róbert, merre vagytok? :twisted:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 510