RADIOSITE Fórum

• Informatika

#123140  Szerző: asimov

Akkor hanyagolni fogom az Avast-ot..
(A hiba fennállásakor, olykor az Avast eltávolítása után sem áll helyre a netkapcsolat... "ügyes" bug)

A cégnél gazdasági okokból MSE-k futnak a gépeken, és a rendszergazdi cég időről-időre online scanner-ekkel csinál komplett virusírtásokat, mert az MSE hatékonysága egy (idézem) "csokinyusziéval egyenértékű".
 #123139  Szerző: LuciFerko

noartist írta:
adminisztrator írta:ok. mi a bajotok a microsoft security essentials-szal?
Szép meg minden,de Microsoft termék. :fuckyou:
Belassítja a gépet.
 #123138  Szerző: noartist

adminisztrator írta:ok. mi a bajotok a microsoft security essentials-szal?
Szép meg minden,de Microsoft termék. :fuckyou:
 #123137  Szerző: markfelt

ok. mi a bajotok a microsoft security essentials-szal?
 #123136  Szerző: LuciFerko

Nekem is nagyon bevállt az avast.
 #123135  Szerző: noartist

Nekem semmi gondom velük,évek óta használom.Mostmár komolyan fontolgatom,hogy egy fizetős csomagot is rendelek,mert most tesztelem a teljes verziót 30 napig.
 #123132  Szerző: asimov

Üdv!

Pár év után ismét adtam egy esélyt az Avast-nak... de az első újraindítás után frankón blokkolja a netelérésemet. Amint kikapcsolom az aktív védelmet, máris megy a net, mint rendesen.
Némi gugliban matatás után úgyfest, hogy nem egyedűl vagyok ezzel így, sőt állítólag az Avast-ot fejlesztő cég hivatalos válasza is annyi, "bizonyos körülmények" együttes fennállása esetén fordul elő a jelenség és dolgoznak a megoldáson.
Valaki tud valami (ideiglenes) megoldást erre vagy "lapozzak" és majd ismét pár év múlva térjek vissza az Avast-ra...?
 #123023  Szerző: asimov

Nálam (is) FSP az elsődlegesen javasolt.
A Raptoxx cég még a listára való, mert felsőkategóriás tápokat gyárt, csak sajnos sok boltban azt se tudják, hogy ez a cég egyáltalán létezik. (Kb. mint a PALIT a vgakártyák között: TOP gyártó, de itthon alig találni belőlük)
asr27 írta:Seasonic (nekem is ilyen van), Enermax, FSP, Be Quiet!, Corsair, Coolermaster.
Ezek mind minőségi tápegységek.
 #122989  Szerző: Csongii

Nekem HiPro van! Az is baromi jó. :)
Bár amint láttam már több helyen, ez Chicony gyártmány, de eddig bevált.
 #122986  Szerző: asr27

Seasonic (nekem is ilyen van), Enermax, FSP, Be Quiet!, Corsair, Coolermaster.
Ezek mind minőségi tápegységek.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 330