RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#156961  Szerző: Gr3g0ry

joe írta:
Gr3g0ry írta:Nagyon furcsálom hogy időnként a TVR1 a R8 és a R19-en bejön.A többi viszont (ugyebár) már nem.
??? - a többi alatt mit értessz? - VHF sávban az analóg román adók még üzemelnek, az UHF-en átálltak DVB-T2-re. Én veszem:
R6 - Gyergyószentmiklós
R7 - Zilah
R8 - Nagy-Bihar
R9 - Temesvár
R10 - Nagybánya
DVB-T2 rendszerben:
UHF21 - Világos + Temesvár SFN-ben
UHF44 - Nagyvárad
Joe
TVR1,TVR2 jónéhány frekvencián,az egykori RTL frekvenciáján a TVR Timisoara(Temesvár) illetve volt egy Antenna 1 is.
 #156960  Szerző: joe

Gr3g0ry írta:Nagyon furcsálom hogy időnként a TVR1 a R8 és a R19-en bejön.A többi viszont (ugyebár) már nem.
??? - a többi alatt mit értessz? - VHF sávban az analóg román adók még üzemelnek, az UHF-en átálltak DVB-T2-re. Én veszem:
R6 - Gyergyószentmiklós
R7 - Zilah
R8 - Nagy-Bihar
R9 - Temesvár
R10 - Nagybánya
DVB-T2 rendszerben:
UHF21 - Világos + Temesvár SFN-ben
UHF44 - Nagyvárad
Joe
 #156955  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:Látod, Geri, miről maradtál le? Néhány éve volt ennek igazán értelme, mert ilyenkor már hemzsegtek az északi, nyugati és déli adások. Mára sehol sincs ebben a sávban adás (digitális sem), úgyhogy ennek a hobbinak nagyjából annyi lett. Még pár évig lesz ex-szovjet meg jordán ESDX, aztán már csak a digitális tropó. :(
Igen, annak idején az AVALA(feliratozott filmmel),FOX(azthiszem szerbiai)Mozaik(magyar) és társai időnként megtaláltak, többnyire éjjelente. :)
 #156954  Szerző: Gr3g0ry

Nagyon furcsálom hogy időnként a TVR1 a R8 és a R19-en bejön.A többi viszont (ugyebár) már nem.
 #156936  Szerző: Kovi02

R1-en kavarodás,míg R2-n stabilan jön a CTC.
Szerk: az előbb R1-en latin betűs reklám volt :shock:
 #156053  Szerző: LuciFerko

Hogy lehet WinFast 2200 kártyánál kikapcsolni a kék képernyőt?
 #155004  Szerző: Glenn

Látod, Geri, miről maradtál le? Néhány éve volt ennek igazán értelme, mert ilyenkor már hemzsegtek az északi, nyugati és déli adások. Mára sehol sincs ebben a sávban adás (digitális sem), úgyhogy ennek a hobbinak nagyjából annyi lett. Még pár évig lesz ex-szovjet meg jordán ESDX, aztán már csak a digitális tropó. :(
 #154924  Szerző: zsigulifm

Eddig nem nagyon TV DX-eltem, de az sdr-t tekergetve, úgy gondoltam, megérné átdugni kicsit a TV-be is az antennát. Mostani kapás:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #154517  Szerző: LuciFerko

Ma hajnaltól teljes powerrel megy a 450 mhz-es LTE adó tőlem 200 méterre, és annyi a teljes UHF sávnak, az sem segít ha átfordítom az antennát másik irányba. Még az FM sávot is bezavarja, erősítőnek annyi. Erre valami megoldás? Nagyon kéne egy vágószűrő 470 mhz alá. :gülü:

Antenna közösítő-erősítővel van lehozva az FM és az UHF.
 #154392  Szerző: LuciFerko

Úgy nézem Grúziában is megvolt az ASO, csak Sukhumiban maradt a Rossija K az R3-on. :gülü2:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 79