RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#39090  Szerző: centerweb

Zoey írta:Hát ebből igencsak úgy tűnik, hogy terveztek valamit január 1-re, de nem jött össze nekik...
És a végén a műsorvezetők közt Barna Henit meg sem említették... csak nem vele kapcsolatban voltak az emlegetett "pletykák" és anyagi gondok, amiben nem tudtak megegyezni?! :o
Ő még a megszűnése előtt jóval lekerült a weboldalukról. Valószínűleg látta hogy süllyed a hajó, és elment. Egyébként erre a pletykás dologra én is kiváncsi lennék. Meg hogy miért zavarta őket ez ennyire.
 #39087  Szerző: Zoey

Hát ebből igencsak úgy tűnik, hogy terveztek valamit január 1-re, de nem jött össze nekik...
És a végén a műsorvezetők közt Barna Henit meg sem említették... csak nem vele kapcsolatban voltak az emlegetett "pletykák" és anyagi gondok, amiben nem tudtak megegyezni?! :o
 #39080  Szerző: Zoey

Vissza akartam hallgatni, mi mindent is mondtak október 31-én, abban a bizonyos utolsó szöveges blokkban, de ahogy láttam, már nincsenek fent ezek a felvételek. Azért érdekelne, miket is vetítettek előre januárra, amiből semmi nem lett. De most komolyan: ennyire nem kell senkinek egy 4 frekvenciával bíró rádió? Még a sátoraljaújhelyi sem kellett az Európának? Ezt nem értem... Nem is árulták? Vagy túl keveset ajánlottak érte? Vagy csak simán rájött a leendő tulajdonos, hogy nem éri meg egy milliós károkat hátrahagyott rádiót megvenni, ahol még milliókat kéne ölni a technikai fejlesztésekbe is, hogy normálisan működhessen a folytatásban?
 #39035  Szerző: SzD

rsite írta:Azokért a hozzászólásokért szerintem nem kár. :roll:
Ez sajnos igaz... :cry:
 #39033  Szerző: markfelt

Azokért a hozzászólásokért szerintem nem kár. :roll:
Ha meg elindul mégis véletlenül, akkor nyitunk egy új topikot, ennyi.
 #39032  Szerző: SzD

rsite írta:Jam Rádió topic törölve.
Lehet, hogy jobb lett volna csak lezárni, hátha történik valami csoda...mondjuk megy valaki, aki tele van pénzzel és ért is hozzá, vagy azt is megveszi az N-Joy, vagy bármi. :)
 #38992  Szerző: nyikolaj

Stream sincs! :roll:
 #38985  Szerző: Obladioblada

rsite írta:Jam Rádió topic törölve.
Köszönjük. :D
Rádiós írta:Egyáltalán volt az a rádió? Vagy csak akarták?
Nem volt ilyen rádió. Azt meg, hogy akarták e igazán komolyan, vagy csak hülyítették a népet, sosem tudjuk már meg.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 97