RADIOSITE Fórum

• Mediterrán Rádió - Pécs - 101.2 MHz

#20582  Szerző: mrad

Nagyon szépen köszönjük! :)
 #20580  Szerző: sztyepan

Üdv!
Szerintem nektek van az egyik legszebb, legjobb honlapotok a Magyar rádiók közül,nagyon jó! :)
A netes adás hangja szerintem is jó, éterben sajna nem tudom fogni.

Sokat fejlődött a rádió az elmúlt hónapokban, zeneileg, mindenileg. Hajrá! :)
 #20579  Szerző: mrad

Az nhh+ortt hozzátok képest smafu :D Olyan dolgokat észrevesztek, hogy csak kapkodom a fejem.

A mikrofonprocesszorunk kihívásokkal küszködik, reméljük ez probléma is hamarosan megoldódik.

Tisztelt kollégám azért érdeklődik, mert napokig játszottunk az adásprocesszorral, míg nagyjából megfelelőnek tartottuk ezt a saját presetet. Persze tudom, nem egy Omnia One hang...
 #20575  Szerző: SzD

Én csak az online adás hangjáról tudok nyilatkozni. :)
Az jó, kivéve ha be van kapcsolva a mikrofon, mert akkor valami érdekes hangot lehet hallani a háttérből.
Legalább kiderül, hogy mikor élő az adás, és mikor megy felvételről! :P
 #20571  Szerző: mrad02

Mi ez a csend???
Minden jól szól?:)))))
Ha lehet itt olyat kérni, akkor tényleg írhatnátok, hogy milyen a Rádió hangja...?
Több fül, többet....de ezt már írtam.:)

és jók ezek az izék.:)
:yeah: :punch: :hit: :shoot:
 #20511  Szerző: mrad

Attis hozzászólásában sok igazság van.

Nem lehetséges mindenkinek megfelelni, és nem is biztos, hogy az a jó irány, hogy minden szempontból semleges legyen egy rádió. Azt gondolnám rendelkezünk több értékkel amiért talán minket választanak a hallgatók.

Zsáklin műsora egyéb okok miatt megszűnt. Tervben van, hogy más formában visszatérjen. Személy szerint is szeretném, mert jó barátom. Jó volt vele dolgozni, hiányzik a hangja a rádióból.
 #20501  Szerző: Attis

Azért érdekes. És én mint egyszerű idestova több, mint 3 éve fórumozó (hozzávéve az előző fórumokat is), őszintén szólva baromira örülök, hogy a Rádió Plusz, K1, Enjoy Rádió, Roxy és több kisköztől is ott dolgozók megtisztelnek minket, hogy idelátogatnak, és veszik a fáradtságot, válaszolnak, aztán csodálkozunk, h eltűnnek (sajnos).
Amúgy szerintem a M-Rádió is tisztában van vele, hogy egy olyan műsort adnak, amelyik, sokaknak tetszik, és legalább annyinak nem.
De mivel kereskedelmi rádióról van szó, nagyon egyszerű ellene "tüntetni". És nem kell lejáratókampány. Nem kell hallgatni. Bár Pécsen elég szűkös a választék, de van más. Ez nagyobb bünti egy ker.rádiónak, mintha szidnátok. (Lásd Sláger vagy Danu: azokat is küldik rendesen, aztán valahogy csak megvannak.)
Én inkább feltennék mrad-nak egy kérdést. Megváltozott a műsorstruktúra, mert a kedvenc hangú műsorvezetőnőm megint eltűnt.
 #20500  Szerző: Attis

Azért érdekes. És én mint egyszerű idestova több, mint 3 éve fórumozó (hozzávéve az előző fórumokat is), őszintén szólva baromira örülök, hogy a Rádió Plusz, K1, Enjoy Rádió, Roxy és több kisköztől is ott dolgozók megtisztelnek minket, hogy idelátogatnak, és veszik a fáradtságot, válaszolnak.
Amúgy szerintem a Rádió is tisztában van vele, hogy egy olyan műsort adnak, amelyik, sokaknak tetszik, és legalább annyinak nem.
De mivel kereskedelmi rádióról van szó, nagyon egyszerű ellene "tüntetni". És nem kell lejáratókampány. Nem kell hallgatni. Bár Pécsen elég szűkös a választék, de van más. Ez nagyobb bünti egy ker.rádiónak, mintha szidnátok. (Lásd Sláger vagy Danu: azokat is küldik rendesen, aztán valahogy csak megvannak.)
Én inkább feltennék mrad-nak egy kérdést. Megváltozott a műsorstruktúra, mert a kedvenc hangú műsorvezetőnőm megint eltűnt.
 #20409  Szerző: SzD

Na azért van még egy pozitívum is a Friss Juice-ban, a zenén kívül.
Van jókedvre derítő telefonálgatás, ami lényegében telefonbetyárkodás, és ebben van egy-két jó is...főleg, ha az, akit felhívtak nem teszi le fél perc után... :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18