RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#70756  Szerző: chromsix

Szám címe is? Legalább nincs titkolva, nem akarnak pénzt csinálni belőle. Máshol eszük ágában sincs kiírni a szám címét, de sms-ért (pénzért) bármikor lekérheted. Nem is tudom rádió szempontjából melyik a jobb, sms és pénzt csinálnak belőle vagy RDS-en kiírva és akkor milyen informális...
 #70755  Szerző: DRoland

Nem egyszer voltam már Egerben, én is láttam nagyon jó, de csak addig, amíg megfelelő a térerő, utána már hiába szól még a rádió, de karaktert téveszt...
 #70753  Szerző: Rossco

chromsix írta:Például? Mit csinál az Egri rádió RDS-e?
Állomásnév,szlogen,műsorcím,telefon/sms szám, dal előadója-címe szépen váltakozva :boldog: ;) :boldog:
 #70751  Szerző: chromsix

Például? Mit csinál az Egri rádió RDS-e?
 #70750  Szerző: akos9277

chromsix írta:Mitől jó feltűnően a RDS? Én nem járok Eger környékén ezért csak kíváncsiságból kérdezem.
Én még nem láttam olyan rádiót, ami ennyire kihasználná az RDS-ben rejlő lehetőségeket.
 #70747  Szerző: chromsix

Mitől jó feltűnően a RDS? Én nem járok Eger környékén ezért csak kíváncsiságból kérdezem.
 #70743  Szerző: akos9277

Volt szerencsém a 4 napos egri kiruccanásom alatt hallgatni. Szerintem pontosan beleillik a rádió hangulata a városéba 8-)
Ami feltűnően jó, az az RDS rendszer. Nagyon nagyon tetszik! :P Grat az illetékeseknek!
 #70244  Szerző: Richmonde

Rossco írta:Richmonde, reggel Magyar óra - Jamiroquai-al kezdve...picit furi volt ;) ;)
Az tényleg :) Köszi, megnézzük mi lehetett :D
 #70202  Szerző: Rossco

Richmonde, reggel Magyar óra - Jamiroquai-al kezdve...picit furi volt ;) ;)
 #70026  Szerző: Richmonde

jimmer írta:ha kell segítség Zenon ügyben keress, eléggé kiismertük már :)
Köszi szépen :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26