RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#27832  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
LewyDee írta:szerintem abszolút adója szólhat
Nekem is volt ilyen tippem, merthogy azóta hallgat a 97,3, amióta újra szól a Pont FM. Csakhogy az Abszolút ennél jóval erősebb volt.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem visszakapcsolták a Száva utcai adót, itt Érden most nagyon zavarja a RiseFM-et és menet közben felváltva szól a két rádió az autóban.
 #27760  Szerző: Pasa

LewyDee írta:szerintem abszolút adója szólhat
Nekem is volt ilyen tippem, merthogy azóta hallgat a 97,3, amióta újra szól a Pont FM. Csakhogy az Abszolút ennél jóval erősebb volt.
 #27745  Szerző: LewyDee

Pasa írta:Nagyon érdekes a helyzet. Ma ott mentem el a Száva utcai torony alatt, és a Pont FM 1-3 km távolságig szólt csak! Olyan, mintha kb. 50 wattal menne. Arra gondolok, esetleg az NHH elvitte/lepecsételte az adót, azért volt hét elején rövid adásszünet, most meg valami tartalékadóval sugároznak. Viszont így, hogy még a torony mellett is zajos a vétele, nem tudom, mi értelme van. Egyébként ugyanazok a Jones-féle mixek mennek, mint előtte.
szerintem abszolút adója szólhat
 #27723  Szerző: Pasa

Nagyon érdekes a helyzet. Ma ott mentem el a Száva utcai torony alatt, és a Pont FM 1-3 km távolságig szólt csak! Olyan, mintha kb. 50 wattal menne. Arra gondolok, esetleg az NHH elvitte/lepecsételte az adót, azért volt hét elején rövid adásszünet, most meg valami tartalékadóval sugároznak. Viszont így, hogy még a torony mellett is zajos a vétele, nem tudom, mi értelme van. Egyébként ugyanazok a Jones-féle mixek mennek, mint előtte.
 #27545  Szerző: LewyDee

újra szól a pont? én semmit sem hallok belőle hálisten pedig rálátásom van, és az elmúlt időszakban itt erősebb volt mint a rise. pusztulna már el ez a pont rónaival meg dzsonszal együtt
 #27539  Szerző: Pasa

Újra szól, miközben a 97,3 elnémult. :o
 #27468  Szerző: Pasa

Úgy néz ki, leállt (vagy leállíttatták) a Pont FM-et! Állítólag nem sugároz a száva utcai adó. :o
 #26887  Szerző: VidámSrác

egy érdekes cikk jelent ma meg a comment:com-on. a cikk maga nem is olyan érdekes, csak az utolsó mondat...
 #26693  Szerző: mgabor

Én már korábban is kifejtettem, hogy attól függetlenül, hogy merre húz az igazság, szerintem nem olyan szerencsés a vitát kivinni a hallgatók elé. Egyébként is a bíróság előtt fog eldőlni a vita, és nem a hallgatók által, nincs is sok közük magántulajdonú cégek ügyeihez, plusz az ember egy ilyen típusú kereskedelmi rádiótól általában szórakoztatást vár, nem azt, hogy még ott is az egymás baszogatása legyen terítéken.

Úgyhogy ugyanúgy nem tudok seggreesni meg tapsolni a "zene pont elég" szignáltól se, mint a Rise könnyes-megható-nyálas közleményétől meg videójától se. És tegyük hozzá azt is, hogy mivel a Rise valószínűleg valójában marhára leszarja az ilyen üzengetéseket, ezt a hallgatók veszik magukra, akik amúgy rohadtul nem tehetnek semmiről, csak szerették a Rise-t.

Feléjük okosabb lett volna úgy kommunikálni az ügyet, hogy egyszerűen elmondani, hogy eddigi kedvenc rádiójuk nem tartotta magát az adásvételi szerződéshez, az eladó, jelen esetben ti, a Pont FM nagyon rákúrt volna üzletileg, ha nem lépi meg a frekvencia visszavételét, és hogy emiatt ne maradjatok teljesen rádió nélkül, továbbra is hasonló stílusú zenéket hallhattok a frekin, kicsit másképp ugyan, de döntsétek el, tetszik-e, ha nem, sorry, de saját pénzünknek mi se vagyunk ellenségei. Pont. Talán kisebb lenne az ellenszenv, mint beszólogatással.

A médiahack egyébként mást jelent, valamely sajtóorgánum vagy több sajtóorgánum működésében tapasztalható hiányosságok kihasználása rendszerint arra, hogy olyan információkat hozassunk velük nyilvánosságra, amit egyébként nem tennének, ha megfelelően működnének. Lásd a barcikai ősanya vagy a kongói magyar törzs történetét.

Egy kiforgatott szlogen nem médiahack, hanem beszólás.
 #26689  Szerző: Pasa

SzD írta:Ennyire azért még nem súlyos a helyzet.
De majdnem. Lehet, hogy a 88,1-en múlik az ország jövője??? Szerintem legyen a műsor inkább "ssssss"! Pártsemleges, se nem Rise, se nem Pont. :peck:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 55