Mauro írta:De miért? Attól még nem lesz 16:9-es Az F1 és SK. Meg kell amúgy is kell a net az üzletemhez.

Szerk: Jó, egy kicsit túlzás volt... Bocs...

Mauro írta:De miért? Attól még nem lesz 16:9-es Az F1 és SK. Meg kell amúgy is kell a net az üzletemhez.
nyikolaj írta:Hogyne volna!Természetes élő futam közvetítésre gondoltam.
Dávid Sándor írt jó pár éve
Zsolt írta: Kapcsold ki a TV-t és olvass inkább könyveket.Ott nincs F1.
Mauro írta:Kapcsold ki a TV-t és olvass inkább könyveket.centerweb írta:Igen én is magyar IKO csatikra gondoltam. Cseheknél a NOVA TV már 2008-ba 16:9-be adta X fakort-t. És vannak olyan infóim is hogy ReTeK Klub nem fogja 16:9-ba adni most. NOVA szintén 16:9-be adja az F1-et. 2010-be még mindig 4:3-ba adni. Úgy hogy ReTeK szégyellheti magát hogy ennyire igénytelen. Bár csak valaki megszüntetné. Amúgy csak össze kell hasonlítani magyar és cseh FILM+ honlapját. Az sok mindent elárul.brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.
centerweb írta:Igen én is magyar IKO csatikra gondoltam. Cseheknél a NOVA TV már 2008-ba 16:9-be adta X fakort-t. És vannak olyan infóim is hogy ReTeK Klub nem fogja 16:9-ba adni most. NOVA szintén 16:9-be adja az F1-et. 2010-be még mindig 4:3-ba adni. Úgy hogy ReTeK szégyellheti magát hogy ennyire igénytelen. Bár csak valaki megszüntetné. Amúgy csak össze kell hasonlítani magyar és cseh FILM+ honlapját. Az sok mindent elárul.brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.