RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#53285  Szerző: donder

Mauro írta:De miért? Attól még nem lesz 16:9-es Az F1 és SK. Meg kell amúgy is kell a net az üzletemhez.
:wailing: (8x) :

Szerk: Jó, egy kicsit túlzás volt... Bocs... ;)
 #53198  Szerző: Mauro

nyikolaj írta:Hogyne volna!
Dávid Sándor írt jó pár éve :P
Természetes élő futam közvetítésre gondoltam.

;)
 #53192  Szerző: nyikolaj

Hogyne volna!
Dávid Sándor írt jó pár éve :P
 #53189  Szerző: Zsolt

Mauro írta:
centerweb írta:
brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.
Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.
Igen én is magyar IKO csatikra gondoltam. Cseheknél a NOVA TV már 2008-ba 16:9-be adta X fakort-t. És vannak olyan infóim is hogy ReTeK Klub nem fogja 16:9-ba adni most. NOVA szintén 16:9-be adja az F1-et. 2010-be még mindig 4:3-ba adni. Úgy hogy ReTeK szégyellheti magát hogy ennyire igénytelen. Bár csak valaki megszüntetné. Amúgy csak össze kell hasonlítani magyar és cseh FILM+ honlapját. Az sok mindent elárul.
Kapcsold ki a TV-t és olvass inkább könyveket.
 #53185  Szerző: Mauro

centerweb írta:
brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.
Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.
Igen én is magyar IKO csatikra gondoltam. Cseheknél a NOVA TV már 2008-ba 16:9-be adta X fakort-t. És vannak olyan infóim is hogy ReTeK Klub nem fogja 16:9-ba adni most. NOVA szintén 16:9-be adja az F1-et. 2010-be még mindig 4:3-ba adni. Úgy hogy ReTeK szégyellheti magát hogy ennyire igénytelen. Bár csak valaki megszüntetné. Amúgy csak össze kell hasonlítani magyar és cseh FILM+ honlapját. Az sok mindent elárul.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 43