Kovi02 írta: Ez itt már nagyon off,de:OFF: a Play egész jó, köszi
az O3mal azonos zenetárral rendelkezik(csak kicsit bővebb+ 2óránként 1 retro zenét adnak)a szerb AS FM,ha már a Play-t megnézed,nézd meg azt is.
Csak a 89.5 Music FM!!!
Kovi02 írta: Ez itt már nagyon off,de:OFF: a Play egész jó, köszi
az O3mal azonos zenetárral rendelkezik(csak kicsit bővebb+ 2óránként 1 retro zenét adnak)a szerb AS FM,ha már a Play-t megnézed,nézd meg azt is.
Dawe1797 írta:Ez itt már nagyon off,de:Kovi02 írta:Még nem. De majd belehallgatok.Dawe1797 írta:Én már nem is hallgatom, pedig kb. egy éve még a kedvenc adóm volt. Tetszett benne, hogy régebbi zenéket is elővett. Mostanra valahogy unalmassá vált az egész arculat.Ezzel teljesen egyetértek! (a szerb Play-t hallgattad már?)
Kovi02 írta:Még nem. De majd belehallgatok.Dawe1797 írta:Én már nem is hallgatom, pedig kb. egy éve még a kedvenc adóm volt. Tetszett benne, hogy régebbi zenéket is elővett. Mostanra valahogy unalmassá vált az egész arculat.Ezzel teljesen egyetértek! (a szerb Play-t hallgattad már?)
Dawe1797 írta:Én már nem is hallgatom, pedig kb. egy éve még a kedvenc adóm volt. Tetszett benne, hogy régebbi zenéket is elővett. Mostanra valahogy unalmassá vált az egész arculat.Ezzel teljesen egyetértek! (a szerb Play-t hallgattad már?)
FLaci81 írta:Ehhez hasonló(kissé bővebb) zenei kínálattal a Play Radio se ismétel sokat,napi max 2-t.álnokfutó írta:Én azt is megértem, hogy kell az ismétlés, de pl. ha a Kronehitet hallgatom ott is ismételnek, de onnan mégsem kapcsolok el.FLaci81 írta:Nappal sajnos olyan szinten ismételnek már (kb. mint anno a Radio 1 csinálta, sokszor hányásig mindent), hogy szinte azonnal elkapcsolok (Győr 103.1)Nem vagy vele egyedül, sőt nem is ketten vagyunk így, csomó helyen ahol ez szólt, már más szól, és ismerőseim közül is mondták páran, hogy hányingerük van attól, hogy mindig ugyanaz megy bármikor odakapcsolnak és inkább nem kapcsolnak oda.
Hogy is van ez?
álnokfutó írta:Én azt is megértem, hogy kell az ismétlés, de pl. ha a Kronehitet hallgatom ott is ismételnek, de onnan mégsem kapcsolok el.FLaci81 írta:Nappal sajnos olyan szinten ismételnek már (kb. mint anno a Radio 1 csinálta, sokszor hányásig mindent), hogy szinte azonnal elkapcsolok (Győr 103.1)Nem vagy vele egyedül, sőt nem is ketten vagyunk így, csomó helyen ahol ez szólt, már más szól, és ismerőseim közül is mondták páran, hogy hányingerük van attól, hogy mindig ugyanaz megy bármikor odakapcsolnak és inkább nem kapcsolnak oda.

FLaci81 írta:Nappal sajnos olyan szinten ismételnek már (kb. mint anno a Radio 1 csinálta, sokszor hányásig mindent), hogy szinte azonnal elkapcsolok (Győr 103.1)Nem vagy vele egyedül, sőt nem is ketten vagyunk így, csomó helyen ahol ez szólt, már más szól, és ismerőseim közül is mondták páran, hogy hányingerük van attól, hogy mindig ugyanaz megy bármikor odakapcsolnak és inkább nem kapcsolnak oda.

asr27 írta:Az online stream eszméletlen szarul szól. Mély az abszolút nincs és halk az egész. Mint, ha a telefonom szólna.csak a győri