RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#151696  Szerző: Kovi02

Dawe1797 írta:
Kovi02 írta:
Dawe1797 írta:Én már nem is hallgatom, pedig kb. egy éve még a kedvenc adóm volt. Tetszett benne, hogy régebbi zenéket is elővett. Mostanra valahogy unalmassá vált az egész arculat.
Ezzel teljesen egyetértek! (a szerb Play-t hallgattad már?)
Még nem. De majd belehallgatok.
Ez itt már nagyon off,de:
az O3mal azonos zenetárral rendelkezik(csak kicsit bővebb+ 2óránként 1 retro zenét adnak)a szerb AS FM,ha már a Play-t megnézed,nézd meg azt is. ;)
 #151686  Szerző: Dawe1797

Kovi02 írta:
Dawe1797 írta:Én már nem is hallgatom, pedig kb. egy éve még a kedvenc adóm volt. Tetszett benne, hogy régebbi zenéket is elővett. Mostanra valahogy unalmassá vált az egész arculat.
Még nem. De majd belehallgatok.
 #151672  Szerző: Kovi02

#151669  Szerző: Dawe1797

Én már nem is hallgatom, pedig kb. egy éve még a kedvenc adóm volt. Tetszett benne, hogy régebbi zenéket is elővett. Mostanra valahogy unalmassá vált az egész arculat. A "Maximum dance"-es korszak volt a legjobb szerintem.
 #151667  Szerző: Kovi02

FLaci81 írta:
álnokfutó írta:
FLaci81 írta:Nappal sajnos olyan szinten ismételnek már (kb. mint anno a Radio 1 csinálta, sokszor hányásig mindent), hogy szinte azonnal elkapcsolok (Győr 103.1)
Nem vagy vele egyedül, sőt nem is ketten vagyunk így, csomó helyen ahol ez szólt, már más szól, és ismerőseim közül is mondták páran, hogy hányingerük van attól, hogy mindig ugyanaz megy bármikor odakapcsolnak és inkább nem kapcsolnak oda.
Én azt is megértem, hogy kell az ismétlés, de pl. ha a Kronehitet hallgatom ott is ismételnek, de onnan mégsem kapcsolok el.
Hogy is van ez?
Ehhez hasonló(kissé bővebb) zenei kínálattal a Play Radio se ismétel sokat,napi max 2-t.
(ez rossz példa,mert inkább vegyes mint friss,de a Radio S2(ex: Index)n napi egyszer ha hallok valamit,ők ismételnek igazán keveset)
 #151662  Szerző: FLaci81

álnokfutó írta:
FLaci81 írta:Nappal sajnos olyan szinten ismételnek már (kb. mint anno a Radio 1 csinálta, sokszor hányásig mindent), hogy szinte azonnal elkapcsolok (Győr 103.1)
Nem vagy vele egyedül, sőt nem is ketten vagyunk így, csomó helyen ahol ez szólt, már más szól, és ismerőseim közül is mondták páran, hogy hányingerük van attól, hogy mindig ugyanaz megy bármikor odakapcsolnak és inkább nem kapcsolnak oda.
Én azt is megértem, hogy kell az ismétlés, de pl. ha a Kronehitet hallgatom ott is ismételnek, de onnan mégsem kapcsolok el.
Hogy is van ez?
 #151659  Szerző: álnokfutó

#151598  Szerző: FLaci81

Nappal sajnos olyan szinten ismételnek már (kb. mint anno a Radio 1 csinálta, sokszor hányásig mindent), hogy szinte azonnal elkapcsolok (Győr 103.1). :(

Viszont az esti órákban van amikor számomra nagyon bejövős zenék szólnak (Miskolc 96.3). :)
 #150986  Szerző: djlacee

asr27 írta:Az online stream eszméletlen szarul szól. Mély az abszolút nincs és halk az egész. Mint, ha a telefonom szólna.
csak a győri
 #150985  Szerző: asr27

Az online stream eszméletlen szarul szól. Mély az abszolút nincs és halk az egész. Mint, ha a telefonom szólna.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 108