RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#100853  Szerző: mikrofonos

Az Olimpia idején az MR regionális adói hétfőtől péntekig csak reggel 6-tól 10-ig adnak saját műsort, szombaton 8-tól 10-ig, vasárnap pedig 8-tól 11-ig.
Szerinten ezzel is spórolnak, valamint elismerik, hogy ugyis az olimpia érdekli jobban az embereket...
Más kérdés persze, hogy ennyi hullámhosszon adni az olimpiát már enyhe túlzásnak tűnik - legalábbis nekem.
 #100841  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Miskolc, 1116 kHz (AM, KH) – hétköznap 6 – 18 óra között, továbbá szombaton valamint vasár- és ünnepnapokon 8 -18 óra között az MR6 miskolci műsorát sugározza.
Nyíregyháza, 1251 kHz (AM, KH) - hétköznap 6 – 12 óra között, továbbá szombaton valamint vasár- és ünnepnapokon 8 -12 óra között az MR6 debreceni műsorát sugározza.
Szombathely, 1251 kHz (AM, KH) - hétköznap 6 – 12 óra között, továbbá szombaton valamint vasár- és ünnepnapokon 8 -12 óra között az MR6 győri műsorát sugározza..

He? És a többi adó? Mondjuk feltűnt hogy újabban a győri frekvencián is alig van műsor, mindig az MR1 megy rajta szinte... Nem lesz ez így jó
Az 1116-1251-1350 nincs összekapcsolva?
 #100828  Szerző: djlacee

Miskolc, 1116 kHz (AM, KH) – hétköznap 6 – 18 óra között, továbbá szombaton valamint vasár- és ünnepnapokon 8 -18 óra között az MR6 miskolci műsorát sugározza.
Nyíregyháza, 1251 kHz (AM, KH) - hétköznap 6 – 12 óra között, továbbá szombaton valamint vasár- és ünnepnapokon 8 -12 óra között az MR6 debreceni műsorát sugározza.
Szombathely, 1251 kHz (AM, KH) - hétköznap 6 – 12 óra között, továbbá szombaton valamint vasár- és ünnepnapokon 8 -12 óra között az MR6 győri műsorát sugározza..

He? És a többi adó? Mondjuk feltűnt hogy újabban a győri frekvencián is alig van műsor, mindig az MR1 megy rajta szinte... Nem lesz ez így jó
 #100626  Szerző: fofla

Valóban a műsor fontos. Noh de ők verték magukat az új arculatra és azt se felejtsük el, hogy ebben a szakmában kiemelten fontosak ezek a megjelenések. Én továbbra is azt várnám el a Magyar Rádiótól, hogy a szakma csúcsa legyen. Előre mutatót technikában, trendben, stb. Műsor oldalon változott amúgy valami?
Az MTV-n új állomáshangok vannak.
 #100625  Szerző: mikrofonos

fofla írta:Teljes káosz. Keverednek az emblémák, a weblapok külseje pedig semmiben sem követi az új arculatot. Ez így félmegoldás, amolyan magyar módi. KB ezt vártam.
Gratulálok a tökéletes helyzetelemzéshez!
De sajnos a magyar közmédiára ez a fajta slamposság mindig is jellemző volt, mármint ez a csinálunk valamit, meg nem is.
Feltételezem nincs erre se pénz, se ember, de azért mégis akarunk valamit csinálni.
Na majd csak berázódnak a dolgok. Egyébként nem ez a lényeg, hanem a műsor.
 #100623  Szerző: fofla

Teljes káosz. Keverednek az emblémák, a weblapok külseje pedig semmiben sem követi az új arculatot. Ez így félmegoldás, amolyan magyar módi. KB ezt vártam.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 44