RADIOSITE Fórum

• DIGI (Digi Sport, Film Now, Digi World, Digi Life, Music Channel stb.)

#92381  Szerző: Zolika

mlaszlo írta:Egy hírcsatorna fenntartása talán a legköltségesebb az összes tematikához képest. Nálunk annyira a DigiSport sem jött be, nem hozott nekik plusz előfizetőket, egy saját hírcsatorna indítása szerintem pénzkidobás lenne.
És egy saját hírcsatornával exkluzív műsorokról (BL, angol és olasz foci) sem beszélhetnénk. Új előfizetőket NEM hozna. Csak úgy érheti meg nekik, ha valahol spórolnak...
 #92380  Szerző: mlaszlo

Egy hírcsatorna fenntartása talán a legköltségesebb az összes tematikához képest. Nálunk annyira a DigiSport sem jött be, nem hozott nekik plusz előfizetőket, egy saját hírcsatorna indítása szerintem pénzkidobás lenne.
 #92377  Szerző: Zolika

A 3. pontot megtudtam, megkérdezhetném a 2. pontot is, csak hogy tudjam, mi rosszat tettem? (Szerintem valójában semmit.)

Ami meg a Digi hírcsatornáját illeti. (Csak hogy visszatérjek.)

Valahányszor beírja majd valaki, hogy de jó lenne egy pártatlan hírcsatorna - és bezzeg a mostaniak - annyiszor fog mindez megismétlődni.
A pártatlan hírműsorokat még annyian sem nézik, mint a pártosokat... És ami pártatlan, rögtön elkezdik átnyomni a másik oldalra.

Üzletileg is az éri meg, amely elfogult. A saját oldal azért nézi, az ellen oldal meg amazért. :)

Lehetek én akármennyire pártatlan, azt a legnehezebb elérni, hogy középre is legyek pozicionálva...

Egy pártatlan Digi24-et a jobboldal rögtön balliberálisnak fog hazudni, a baloldal meg jobboldalinak. (Lásd RTL-Híradó, vagy a 2003-2009 közti MTV.)

Az igazi kérdés inkább az, hogy

(1.) ha lenne a Diginek hírcsatornája, akkor is fizetné-e a jogdíjakat az ATV és a Hír TV után!
Az esetben érné meg ugyanis elindítani, ha a jogdíjak helyett indítanák. Nem ők fizetnének, hanem nekik fizetne aki átveszi. (lásd VIVA és 1music)
Ez természetesen a baloldalnak lenne tragédia, hiszen az egyetlen pártatlan/baloldali (nem akarok újra ezen veszekedni) adó veszne el a Digi előfizetői számára.

(2.) Ha már saját hírcsatornát akarnak, lehet olcsóbb megvásárolni egy már bejáratottat! Simán el tudom képzelni, hogy a Hír TV, ATV, Echo TV (csak az egyik) az ő tulajdonukba kerül! (Egyedül egy hírcsatorna nem tudom mennyire fenntartható. Előbb-utóbb eladásra is kerülhetnek ezek.)
 #92368  Szerző: szemilan

Aki nem ismerné a felhasználási feltételek 3. pontját:

Kerüld az "offolást", lehetőleg mindig maradj a témánál!

A továbbiakban, a DiGi TV-vel kapcsolatos hozzászólásokat szeretnék látni!
 #92366  Szerző: Glenn

Attis írta:Szerencsére olyan topic meg itt nincs...
Pedig van: http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=650...
Attis írta:És zárjuk is ezt a témát le itt gyorsan!
Talán nem kelett volna újrakezdeni! :x
 #92355  Szerző: Attis

Pasa írta:
Zolika írta:Még akkor is ha a Fidesznek és a Jobbiknak semmi köze a kereszténység értékeihez.
Atyaúristen! Na, erre csak azért nem reagálok, mert rossz topikba írtad...
Szerencsére olyan topic meg itt nincs... És zárjuk is ezt a témát le itt gyorsan! :x
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 36