RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#116229  Szerző: FLaci81

A 94.8 Letenyei adójuk vagy nem üzemel, vagy csak a településen belül lehet hallgatni.
Kb. 2 km-re Letenye mellett az M70-esen semmi sem jön csak Sss van.

Jártam már arrafelé régebben és akkor az M70-es nagy részén kiváló minőségben jött.
 #116210  Szerző: djlacee

Tegnap sikerült a 88.0-t hallgatnom egy darabig, ez milyen bitrátával megy? Mert konkrétan fájt hallgatni, 96kbps MONO -nál nem lehet jobb
 #115624  Szerző: djlacee

Nickman írta:
FLaci81 írta:Van még hová fejlődnie ennek a rádiónak, bár gondolom még csak tesztadás van mindig, a volt N-Joy-tól még nagyon messze van zeneileg szerintem. A hírek viszont tetszenek. :)
Elvileg május 6-tól vannak teljesen függetlenül az N-Joy-tól, tehát már véget ért a tesztadás. Zeneileg pedig nem céljuk a korábbi N-Joy kínálata. Sajnos.
ahogy a helyi hírek és információk se (?)
 #115622  Szerző: Nickman

FLaci81 írta:Van még hová fejlődnie ennek a rádiónak, bár gondolom még csak tesztadás van mindig, a volt N-Joy-tól még nagyon messze van zeneileg szerintem. A hírek viszont tetszenek. :)
Elvileg május 6-tól vannak teljesen függetlenül az N-Joy-tól, tehát már véget ért a tesztadás. Zeneileg pedig nem céljuk a korábbi N-Joy kínálata. Sajnos.
 #115620  Szerző: FLaci81

Van még hová fejlődnie ennek a rádiónak, bár gondolom még csak tesztadás van mindig, a volt N-Joy-tól még nagyon messze van zeneileg szerintem. A hírek viszont tetszenek. :)
 #114905  Szerző: noartist

kukac írta:A hatóság nem nagyon van tekintettel az arculatra, magyar lounge előadók pedig nem nagyon tolonganak. Gondolom ezért...
Speciel én most jöttem rá,hogy van ilyen zene is.Pedig otthon vagyok a témában.LOL. :|
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 62