RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#133041  Szerző: frekivadasz

Azért ez nem így megy, hogy csak tekergetik a teljesítményt, különösen, hogy egy duplázás vevőoldalon szinte észrevehetetlen, nagyságrendekben lehet csak gondolkodni.

Találkoztam már olyan mobillal (GT-C3350), ami csak akkor hajlandó RDS-t kijelezni, ha van pilot jel, azaz ha az adás sztereo.
 #133039  Szerző: Kovi02

Mintha állitottak volna a teljesitményen,mert Tompán is jön full mono-ban...
Autórádióval elkaptam az RDS-t,de a mobilom az adótól 1km-re is képtelen RDS-t venni...
 #132819  Szerző: kukac

azért a műszaki hiba és a vételi hiba között tudjunk már különbséget tenni.[/quote]
azt a különbséget már megtettem :) csak írtam, hogy ennél a rádiónál már semmin sem csodálkozom, főleg ami a műszaki kérdéseket illeti...[/quote]

olyannyira megtetted hogy egy vételi hibáról szóló szálba benyögtél egy műszaki hibára utaló megjegyzést :) de fő a szakértelem...
 #132814  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta:még mindig 48 kbps minőségű, lopott szignálparkkal dolgoznak?
hajjaj, de még mennyire! inkább 32 :D arról, hogy lopott, nincs információm, de hogy a minőségét még egy középhullámú rádió is túlteljesíti, tuti!
 #132810  Szerző: markfelt

még mindig 48 kbps minőségű, lopott szignálparkkal dolgoznak?
 #132809  Szerző: mihalylovics

kukac írta:
mihalylovics írta:
kukac írta:nem az adók beállításaival van gond.
Azért szoktak gondok lenni ott az RDS-sel, bár én csak a pestit ismerem, de olyan sosincs, hogy teljesen eltűnne, azonban gyakran vált át a vészverzióra (statikus LANCHID*), vidéken nem tudom, hogy szokott lenni.
azért a műszaki hiba és a vételi hiba között tudjunk már különbséget tenni.
azt a különbséget már megtettem :) csak írtam, hogy ennél a rádiónál már semmin sem csodálkozom, főleg ami a műszaki kérdéseket illeti...
 #132807  Szerző: kukac

mihalylovics írta:
Azért szoktak gondok lenni ott az RDS-sel, bár én csak a pestit ismerem, de olyan sosincs, hogy teljesen eltűnne, azonban gyakran vált át a vészverzióra (statikus LANCHID*), vidéken nem tudom, hogy szokott lenni.
azért a műszaki hiba és a vételi hiba között tudjunk már különbséget tenni.
 #132805  Szerző: mihalylovics

#132799  Szerző: kukac

Kovi02 írta:Nekem Szegeden autórádió nem hozta+mobil se......
egyiket se tekintsük már referenciavevőnek, az általad jelzett vételi problémák nagy része a inkább ezek miatt van és nem az adók beállításaival van gond.
 #132797  Szerző: Kovi02

Nekem Szegeden autórádió nem hozta+mobil se......
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 46