RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#84203  Szerző: operator

milan93 írta:
operator írta:November 5.-én lesz az Crazy első szülinapi bulija.:) A plakátot így elnézegetve, elég nagy party lessz.:) http://www.partyoldal.hu/_images/20111105-east-l.jpg
Azért ott a Rise logó is.
Nikola (Rise FM DJ) miatt van ott a Rise logó, mivel az est folyamán ő is tekerni fogja a lemezeket.
 #82995  Szerző: Szd96

Rds encoder úgy látszik elszállt,a Szentpéteri kaputól a Győri kapuig sztereó jel ellenére semmi nem jött le
 #79997  Szerző: LuciFerko

Azt hallottam, hogy szeptemertől új stúdiótechnika lesz, és elég durván fogják tolni. Remélem összejön a dolog.
 #79558  Szerző: FLaci81

Rony írta:Azért ez nem egészen így van.
A belvárosban lakom,és a Crazy kegyetlenül rosszul szól,a Szinva Rádió-nak is romlott a vételminősége.
Az Oxygeen ( vagy Oxigen ) az viszont nagyon jól fogható.
Aminek rossz még a vétele az a Csillagpont Rádió.
Az Eper szintén szépen fogható.
Miskolcon tényleg jól bejön (legalábbis autóból) a Crazy FM szoktam is hallgatni ha arra járok, egészen a 3-mas főúton Nyékládházáig tudom hallgatni, az Eper is egész tűrhetően jön...
A jó vételben közrejátszik ( a megfelelő minőségű antenna ) a rádióvevő vételi készsége, amiben a legtöbbször az első helyen az autórádiók állnak, de ugyanakkor az szintén igaz, hogy minden vevőből van jobb és rosszabb vételi érzékenységű (akár autórádióból is).
 #79100  Szerző: Zoey

Rony írta:Azért ez nem egészen így van.
A belvárosban lakom,és a Crazy kegyetlenül rosszul szól,a Szinva Rádió-nak is romlott a vételminősége.
Az Oxygeen ( vagy Oxigen ) az viszont nagyon jól fogható.
Aminek rossz még a vétele az a Csillagpont Rádió.
Az Eper szintén szépen fogható.
Jó, ezen nem fogok vitatkozni, elég nagy a belváros, attól függ, hol hallgatod. De most már tényleg OFF vége.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 41