RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#109733  Szerző: LuciFerko

RXon írta:
Roger írta:A régivel mi volt a baj? :o Nekem az jobban bejött/és jobban illett a rádióhoz :sealed:

Ez is illik..."Szürke" és jelentéktelen...Szintén nem szól senkihez...Semmit sem lehet csinálni az oldalon, max. elolvasom a bazi izgi helyi híreket...Ha ezen dolgoztak szeptember óta, akkor gratula...Kidobott pénz volt...
Akkor szerinted hogy kéne megcsinálni a rádiót? Jó a honlapot kicsit én is máshogy képzelem el.
 #109732  Szerző: RXon

Roger írta:A régivel mi volt a baj? :o Nekem az jobban bejött/és jobban illett a rádióhoz :sealed:

Ez is illik..."Szürke" és jelentéktelen...Szintén nem szól senkihez...Semmit sem lehet csinálni az oldalon, max. elolvasom a bazi izgi helyi híreket...Ha ezen dolgoztak szeptember óta, akkor gratula...Kidobott pénz volt...
 #109728  Szerző: Roger

djlacee írta:
Mármint a fél évig "Karbatartás"?
Nem! :hit: Ami azelőtt volt... :P ( Ne legyél szőke! :D )
 #109726  Szerző: djlacee

Mármint a fél évig "Karbatartás"?
 #109724  Szerző: Roger

A régivel mi volt a baj? :o Nekem az jobban bejött/és jobban illett a rádióhoz :sealed:
 #109341  Szerző: Attis

Balaton Rádió, Balaton Fm... El tudom képzelni, mekkora brainstorm volt.... :gülü2: :gülü:
 #109339  Szerző: Glenn

djlacee írta:De a domain még mindig ***, miért nem a balatonradio.eu -t használják?
Hát szerintem amíg nem muszáj, nem kéne .eu-s domént használni. Inkább legyen magyar...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 59