RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#26830  Szerző: hdshouter

Hallotátok már az új műsort a Parkon?
Állítólag ma is lesz, délután 4-től.
 #25615  Szerző: Szd96

köszi tomazo az infót
 #25613  Szerző: tomazo

nyikolaj írta:Én úgy tudtam,hogy a studio a Dankó Pista uton van.De lehet persze,hogy én tévedek.
nem ott van.
 #25611  Szerző: nyikolaj

Én úgy tudtam,hogy a studio a Dankó Pista uton van.De lehet persze,hogy én tévedek.
 #25604  Szerző: tomazo

Szd96 írta:A belvárosból jön a park? mert a győrikapuban már 1 kicsit kezd recsegni de Diósgyőrbe meg egész jó
az itc-röl. de van valahol a papszeren valami fekete lyuk ami elnyeli a hullámokat, ezért abban a vonalban van egy árnyékos rész... ez van.
 #25595  Szerző: Szd96

A belvárosból jön a park? mert a győrikapuban már 1 kicsit kezd recsegni de Diósgyőrbe meg egész jó
 #25279  Szerző: tomazo

Zoey írta:Biztos nagyon le vagyok maradva, de mikor legutóbb ezt a rádiót hallgattam, akkor még Origo volt a neve, most már Park-nak mondják a spotokban. Tudom, beadták a kérvényt az ORTT-nek a névváltoztatás miatt, ezek szerint megkapták az engedélyt... Ilyenért amúgy kell fizetni? És miért nem volt jó az Origo?

Ja, és lehet, ez sem új nektek, de végre valahára lesz új műsor a Parkon, szeptember 9-től minden szerdán 16-17 óra között, Délutáni 60-as címen. Mennek a promói óránként kétszer. Na csak beindulnak lassan?!? :D
nem kell fizetni, csak sokat kellett várni.
névvel kapcsolatos dolgokat kiveséztük régebben.
 #25267  Szerző: Zoey

Biztos nagyon le vagyok maradva, de mikor legutóbb ezt a rádiót hallgattam, akkor még Origo volt a neve, most már Park-nak mondják a spotokban. Tudom, beadták a kérvényt az ORTT-nek a névváltoztatás miatt, ezek szerint megkapták az engedélyt... Ilyenért amúgy kell fizetni? És miért nem volt jó az Origo?

Ja, és lehet, ez sem új nektek, de végre valahára lesz új műsor a Parkon, szeptember 9-től minden szerdán 16-17 óra között, Délutáni 60-as címen. Mennek a promói óránként kétszer. Na csak beindulnak lassan?!? :D
 #24848  Szerző: LuciFerko

szerintem meg elég lenne a zenék közt HELYI infókat mondani, hamár másról nincs mit beszélni.
 #24805  Szerző: tomazo

nyikolaj írta:Az túl simpla lenne.
Tomazo biztos többet tud majd.
én má azt se tudom milyen rendezvényen vagyok :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 30