kukac írta: benne vannak valami telekomos marketing-portfólióban, mesterségesen tuningolt a dolog (az origóról pl. azt írták hogy heti 1millió látogató)...Köszi az infót!
kukac írta: benne vannak valami telekomos marketing-portfólióban, mesterségesen tuningolt a dolog (az origóról pl. azt írták hogy heti 1millió látogató)...Köszi az infót!
zoo írta:benne vannak valami telekomos marketing-portfólióban, mesterségesen tuningolt a dolog (az origóról pl. azt írták hogy heti 1millió látogató)...Milán írta:Én még most sem hiszem el, hogy közel 2000 ember hallgatja.... Hány azonos IP cím lehet?Nem hinném hogy csalnának. Mostanában láthatóan esett a hallgatottság. Főleg az esti órákban amit megértek: tematikus esték vannak kifulladásig. Ki akar vagy 5 órán át ugyan olyan zenét, vagy ugyan annak a műsornak az ismétlését hallgatni?
Én a RCKO.FM hallgatottságát nem hiszem el. Hipp-hopp nagyon sokat javult, volt hogy nap közben kiugróan magas volt magához képest, bőven ezer felett.
Milán írta:Én még most sem hiszem el, hogy közel 2000 ember hallgatja.... Hány azonos IP cím lehet?Nem hinném hogy csalnának. Mostanában láthatóan esett a hallgatottság. Főleg az esti órákban amit megértek: tematikus esték vannak kifulladásig. Ki akar vagy 5 órán át ugyan olyan zenét, vagy ugyan annak a műsornak az ismétlését hallgatni?
noartist írta:Igen, elég zavaró. Valószínűleg tudatos volt, mert most normálisan szerkesztett műsor szól. Ez a heppjük, hogy néha újravágják.Új szerverre költöztünk!Kattints a http://www.stereoplayer.hu oldalra!beakadt a tű,és egymás után elmondta vagy 4x.
Milán írta:Én még most sem hiszem el, hogy közel 2000 ember hallgatja.... Hány azonos IP cím lehet?pedig kiegyenlítettnek néz ki (mondjuk ilyen hallgatói számnál már nem lehet észrevenni a grafikonon ha 50-100 ember hirtelen, egyszerre beugrik, és szépen kiegyenlített az egész időszakra vetítve a hallgatottság). valszeg van 2000 ember az országban, aki erre a műfajra bukik (mondjuk szerintem az mind ezt hallgatja...)
Új szerverre költöztünk!Kattints a www.stereoplayer.hu oldalra!beakadt a tű,és egymás után elmondta vagy 4x.
zoo írta:S T E R E O sistergés, már megint. Nagyon megszaporodtak a hibák és nem csak ez. Pápá mára.Snake írta:zoo írta:A "club" streamen a jobb, a "live"-on meg a bal oldal sistereg?akkor ez mire utal?
Snake írta:zoo írta:A "club" streamen a jobb, a "live"-on meg a bal oldal sistereg?akkor ez mire utal?