RADIOSITE Fórum

• Stereo FM

#130444  Szerző: zoo

kukac írta: benne vannak valami telekomos marketing-portfólióban, mesterségesen tuningolt a dolog (az origóról pl. azt írták hogy heti 1millió látogató)...
Köszi az infót!
 #130443  Szerző: kukac

zoo írta:
Milán írta:Én még most sem hiszem el, hogy közel 2000 ember hallgatja.... Hány azonos IP cím lehet? :troll:
Nem hinném hogy csalnának. Mostanában láthatóan esett a hallgatottság. Főleg az esti órákban amit megértek: tematikus esték vannak kifulladásig. Ki akar vagy 5 órán át ugyan olyan zenét, vagy ugyan annak a műsornak az ismétlését hallgatni?

Én a RCKO.FM hallgatottságát nem hiszem el. Hipp-hopp nagyon sokat javult, volt hogy nap közben kiugróan magas volt magához képest, bőven ezer felett.
benne vannak valami telekomos marketing-portfólióban, mesterségesen tuningolt a dolog (az origóról pl. azt írták hogy heti 1millió látogató)...
 #130442  Szerző: zoo

Milán írta:Én még most sem hiszem el, hogy közel 2000 ember hallgatja.... Hány azonos IP cím lehet? :troll:
Nem hinném hogy csalnának. Mostanában láthatóan esett a hallgatottság. Főleg az esti órákban amit megértek: tematikus esték vannak kifulladásig. Ki akar vagy 5 órán át ugyan olyan zenét, vagy ugyan annak a műsornak az ismétlését hallgatni?

Én a RCKO.FM hallgatottságát nem hiszem el. Hipp-hopp nagyon sokat javult, volt hogy nap közben kiugróan magas volt magához képest, bőven ezer felett.
 #130441  Szerző: zoo

noartist írta:
Új szerverre költöztünk!Kattints a http://www.stereoplayer.hu oldalra!
beakadt a tű,és egymás után elmondta vagy 4x.
Igen, elég zavaró. Valószínűleg tudatos volt, mert most normálisan szerkesztett műsor szól. Ez a heppjük, hogy néha újravágják.

Jó lenne ha már csak a régi streamre mondanák rá vagy 10 percenkét... Bár ez a gyakoriság meg a mobilon hallgatókat bosszantaná.
 #130439  Szerző: kukac

pedig kiegyenlítettnek néz ki (mondjuk ilyen hallgatói számnál már nem lehet észrevenni a grafikonon ha 50-100 ember hirtelen, egyszerre beugrik, és szépen kiegyenlített az egész időszakra vetítve a hallgatottság). valszeg van 2000 ember az országban, aki erre a műfajra bukik (mondjuk szerintem az mind ezt hallgatja...)
 #130438  Szerző: Milán

Én még most sem hiszem el, hogy közel 2000 ember hallgatja.... Hány azonos IP cím lehet? :troll:
 #130437  Szerző: noartist

Új szerverre költöztünk!Kattints a www.stereoplayer.hu oldalra!
beakadt a tű,és egymás után elmondta vagy 4x.
 #130415  Szerző: asr27

amióta nincs FM, nem is hallgatom. ezzel a netes mp3 lejátszóval szerintem tavaly február óta senki sem foglalkozik(Zenék lecserélését leszámítva). Csak azért hallgatják viszonylag sokan online, mert a Rise Streamen még szól.
 #130413  Szerző: zoo

zoo írta:
Snake írta:
zoo írta:A "club" streamen a jobb, a "live"-on meg a bal oldal sistereg? :hit:
akkor ez mire utal? :troll:
^^
S T E R E O sistergés, már megint. Nagyon megszaporodtak a hibák és nem csak ez. Pápá mára.
 #130387  Szerző: zoo

Snake írta:
zoo írta:A "club" streamen a jobb, a "live"-on meg a bal oldal sistereg? :hit:
akkor ez mire utal? :troll:
^^
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18