RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#55648  Szerző: Pasa

Interferencia lehet, állíts az antennán.
 #55647  Szerző: gabor15

Mióta elindult, itt Debrecenben (központban, 3. emelet) nem tudom nézni a Duna TV-t és a Duna Autonómiát (no signal) és a többi adó is akad. Eddig tökéletesen jött mindegyik...
 #55642  Szerző: donder

Sikkerrel fogtam Komádit! :)
 #55641  Szerző: mlaszlo

Digitális teszt sugárzás Csávolyból és Komádiból is

Október 5.-én elindult a digitális tesztsugárzás az Antenna Hungária csávolyi és komádi telephelyéről is.

A normál üzemi sugárzása december 1.-én indulna, de várhatóan már hamarabb stabil vétellel számolhatnak az adókörzetben élők.

Komádi telephelyről az 51-es és a 62-es UHF frekvencián, a debreceni adóval SFN rendszerben vehető a MUX A és a MUX C, így a két adó vételhatárán élők ugyanazon a frekvencián két különböző irányból vehetik a műsorokat.

Csávoly állomásról a 45-ös és a 68-as UHF frekvencián, a kiskőrösi adóval SFN rendszerben vehető a MUX A és a MUX C, így a Kiskőröstől délre élőknek érdemes lehet a csávolyi adóval is megpróbálkozniuk.

A tervek szerint december 1.-ig Soporonból és Gerecséről is elkezdődik a digitális sugárzás.
 #55408  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:NA nee, teljes hálózatot??? :shock: :shock: Mit tudnak jobban, mint mi?
PL autópályát építeni. De lehetne sorolni.
 #55407  Szerző: Pasa

Mellényúltam kicsit, nem ma, hanem holnap délben lesz ez az esemény... :blush:
 #55406  Szerző: LuciFerko

nem volt semmi. időjárás azt utána reklám.
 #55405  Szerző: Pasa

"Kedden október 5-én Horvátországban a D4-es digitális régióban lekapcsolják az analóg adókat. A HTV1 és az RTL TV közvetíti az eseményt 12:15-től. Ezután már csak néhány kis teljesítményű "analóg sziget" marad,melyeket az év végéig lekapcsolnak. Fórum bejegyzés szerint Sljeme telephelyről az "A muxot" a 25-ös csatornán 2,5kW-os adóval továbbítják."
(http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=9232)
Ezek szerint még nem mindenhol, de Zágrábban igen.
 #55404  Szerző: LuciFerko

NA nee, teljes hálózatot??? :shock: :shock: Mit tudnak jobban, mint mi?
 #55401  Szerző: Pasa

12:15-kor analóg lekapcsolás Horvátországban! Itt élőben közvetítik:
http://htv1.hrt.hr/
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 203