Jajj Istenem ez már annyira hihetetlen, a Direct akármit csinál, az csak jó lehet, az csak hibátlan lehet és MINDENért a műsorszolgáltató a felelős. Ezt én már nem veszem be, az MTV, Viva-nál még bevettem, de amikor megjelent a CC, akkor már azt se vettem be, jó lenne a Directbe is keresni a hibát, nem csak a műsorszolgáltatókban. Mert optikát is kurvára el lehet baszni ám, ott is ugyanúgy sávszél meg bitráták vannak, mint a műholdnál.
jeek írta: Akkor azt magyarázd meg, hogy miért akkortól lett ilyen az Echo képe amikor átkerült a Directre az AMOS-ról, egyik pillanatról a másikra lett ilyen, előtte nem volt gond. Izgi nem? Pont akkor szart be minden amikor a Directhez átmentek? Nem túl hihető.Senki nem kötelezte az Echo-t, hogy átmenjen a Direct-re az Amos-ról, ha nem tetszik nekik ez a minőség, akkor vissza lehet menni, de valószínűleg így olcsóbban jönnek ki, mintha az AH adná fel a csatornát. A minőség pedig másodlagos, nekik az a lényeg, hogy minél alacsonyabb költséggel minél több háztartásba eljusson a csatorna, hiszen abból van pénz.
Viszont akár hiszed, akár nem, upc kábelen sem jobb minőségű az Echo, mint a Direct-en, pedig ott közvetlenül az optikáról érkező jelet osztják el. Ha nagyon akarod majd megpróbálhatok felvételt készíteni róla.
Egyébként ha jól látom, most nem is a pixelesedés lett témának felvetve, hanem hogy a helyi kábelszolgáltatónál van valami gond (gyenge a jel, amitől hangyás a kép), ezért nem értem hogy jött ide most a Direct tömörítése.
De most valami gond is lehet a csatornánál, mert 22 órától elvileg híradónak kellene mennie, gyakorlatilag viszont csak ajánló megy. De ha már technikai gond van, akkor valamiféle tájékoztatót kiírhattak volna, hogy elnézést, a híradó technikai okok miatt elmarad, de úgy látszik ennyit számít a néző ...