RADIOSITE Fórum

• Informatika

#122534  Szerző: Csongii

Hja, ez tud így alaplapit is, de ha játszol vele vagy valami komolyabbat akarsz, akkor bele lehet dugni valami erős VGA-t. :)
 #122526  Szerző: bertokattila

Csongii írta:
bertokattila írta:Ha a processzorban van integrált vga, akkor is lehet az alaplapba tenni videókártyát?
Miért ne lehetne?! Egyébként hiába van benne, ha az alaplap nem rendelkezik integrált VGA kimenettel.
Szóval ha teszel bele rendes VGA kártyát, akkor vagy önmagától arra vált rá vagy BIOS-ban ki kell kapcsolni.
Alaplap: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=102978
Processzor: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=91488
 #122522  Szerző: Csongii

bertokattila írta:Ha a processzorban van integrált vga, akkor is lehet az alaplapba tenni videókártyát?
Miért ne lehetne?! Egyébként hiába van benne, ha az alaplap nem rendelkezik integrált VGA kimenettel.
Szóval ha teszel bele rendes VGA kártyát, akkor vagy önmagától arra vált rá vagy BIOS-ban ki kell kapcsolni.
 #122520  Szerző: bertokattila

Ha a processzorban van integrált vga, akkor is lehet az alaplapba tenni videókártyát?
 #122352  Szerző: Csongii

Jó, hát én nem akarlak meggyőzni, nyugodtan maradj ebben a hitben. :)
 #122351  Szerző: asr27

Csongii írta:
asr27 írta: Ez hülyeség!
Jó nem pont a fele, de kb 60%-a
Igen, és 40%-al gyengébb, lassúbb is! Hiába van egy AMD prociba 8 mag, ha az Intel 4 meg 6 magosai lenyomják az AMD 8 magosát.
 #122348  Szerző: Csongii

asr27 írta: Ez hülyeség!
Jó nem pont a fele, de kb 60%-a, jó darabig dolgoztam számítástechnikai üzletben, ahol követtem az árakat és ezt nagyon jól tudom. Ráadásul előtte és utána is általában követtem a piacot. ;)
 #122333  Szerző: asimov

Te, az ő helyükben pontosan ugyanezt csinálnád, úgyhogy ez nem érv. :)
Én egy dolog miatt szurkolok az AMD fennmaradásának: konkurrencia hijján az Intel az egekbe emelné az árakat.
(Nvidia user-ként, kicsit aggódtam is, amikor annakidején, a végét járó ATI hajszálhijján vevő nélkül maradt)
Csongii írta: .. Na meg, nem szeretem az Intelnek ezt a terrorista mindent elsöprő üzletpolitikáját sem, amit folytat stb...
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 330