Csongii írta:Alaplap: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=102978bertokattila írta:Ha a processzorban van integrált vga, akkor is lehet az alaplapba tenni videókártyát?Miért ne lehetne?! Egyébként hiába van benne, ha az alaplap nem rendelkezik integrált VGA kimenettel.
Szóval ha teszel bele rendes VGA kártyát, akkor vagy önmagától arra vált rá vagy BIOS-ban ki kell kapcsolni.
bertokattila írta:Ha a processzorban van integrált vga, akkor is lehet az alaplapba tenni videókártyát?Miért ne lehetne?! Egyébként hiába van benne, ha az alaplap nem rendelkezik integrált VGA kimenettel.
Csongii írta:Igen, és 40%-al gyengébb, lassúbb is! Hiába van egy AMD prociba 8 mag, ha az Intel 4 meg 6 magosai lenyomják az AMD 8 magosát.asr27 írta: Ez hülyeség!Jó nem pont a fele, de kb 60%-a
asr27 írta: Ez hülyeség!Jó nem pont a fele, de kb 60%-a, jó darabig dolgoztam számítástechnikai üzletben, ahol követtem az árakat és ezt nagyon jól tudom. Ráadásul előtte és utána is általában követtem a piacot.
Csongii írta: .. Na meg, nem szeretem az Intelnek ezt a terrorista mindent elsöprő üzletpolitikáját sem, amit folytat stb...