RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#81936  Szerző: djlacee

Zoey írta:
csadam írta:Remélem, ez az ajánló-reklám design csak ideiglenes! Szerintem (a zenéhez képest) túl rövid.
Egy az, hogy rövid, kettő meg, hogy abszolút semmilyen. Nulla kreativitás. Grat TV2, nem tudom, miért kellett elrontani azt, ami jó volt. És még csak nem is volt elavult.
és nem is volt tizenhatkilenc
 #81935  Szerző: Zoey

csadam írta:Remélem, ez az ajánló-reklám design csak ideiglenes! Szerintem (a zenéhez képest) túl rövid.
Egy az, hogy rövid, kettő meg, hogy abszolút semmilyen. Nulla kreativitás. Grat TV2, nem tudom, miért kellett elrontani azt, ami jó volt. És még csak nem is volt elavult.
 #81932  Szerző: mlaszlo

Rekordot hozott a lepasszolt Bajnokok Ligája a PRO4-nek

PRO4-en szeptember 13-án este élőben közvetített Bajnokok Ligája-mérkőzés kimagasló eredményt ért el: a csatorna eddigi legnagyobb nézettségét hozta a Barcelona-Milan mérkőzés.

A PRO4-en kedd este közvetített FC Barcelona - AC Milan Bajnokok Ligája mérkőzés négyszázalékos közönségarányt ért el a 18-49 éves célcsoportban - tudatta közleményben a csatorna. A 18-49 éves férfiak körében még ennél is jobban teljesített a BL-meccs: a tévé előtt ülő célcsoport 7 százalékát ültette a PRO4 elé. Ezzel a harmadik legnézettebb csatorna volt a mérkőzés ideje alatt a férfiaknál a PRO4, csak a két országos kereskedelmi csatorna előzte meg.

Ezt meg hogy sikerült elérni? A lefedettsége még most is max. 30-35% körül lehet, mégis ennyi csatornát leelőzött volna?
 #81352  Szerző: mimi

Nightman írta:Mi is HD kamerával dolgozunk, kisvárosi ( 4000fős ) tvben... Nem nagy dolog..
Azt az mér' jó??
Pályázaton nyertétek? :)
SD technikát már nem is nagyon lehet kapni, és nem is érdemes venni, mert lehet majd cserélni, ha eljön az átállás ideje. De jó ideje már az SD kamerák is tudnak 16:9-et. Aki előrelátó, az már rég (4:3 safe) 16:9-ben forgat, ha nem mindjárt HD-ben, hogy ne akkor legyen majd meglőve, amikor később valamit elő szeretne venni az archívumból.
 #81344  Szerző: Attis

admin írta:Az jutott eszembe, hogy a FEM3 és a PRO4 egyszer csak ingyenesen megjelenik a MinDig TV-n.
Aztán az, hogy hahahahaha, jó vicc. :)

(Viszont nem kizárható!)
:lol: :lol: Bár a legviccesebb az, amit az elmúlt pár napban kaphattunk a "nagyoktól".
 #81340  Szerző: markfelt

Az jutott eszembe, hogy a FEM3 és a PRO4 egyszer csak ingyenesen megjelenik a MinDig TV-n.
Aztán az, hogy hahahahaha, jó vicc. :)

(Viszont nem kizárható!)
 #81338  Szerző: Attis

LazlowHUN írta:Na ezt jól megcsinálták..... Nem tudom, hogy az UEFA-nak lehet lesz egy-két szava hozzá, mert annak idején a DigiSport-ot is eléggé cseszegették, hogy csak kevés háztartásban érhető el. Meg a Pro4 nem is a legalacsonyabb árú csomagokban van, ha jól tudom.
Már csak azért is felettébb érdekes a dolog, mert az UEFA tendenciózusan úgy osztja ki a jogokat, hogy egy nagy elérhetőségű csatorna + egy kisebb (előfizetéses) csatorna. Most nálunk elég érdekes helyzet alakult ki. A lakosság nagy része jövő héttől nem láthatja a sorozatot. Első fordulóban: Barca-Milan. Elvileg tv2-s meccs lett volna. De Pro4-ből nem kérek... TV6 copy nem kell... Jövőre meg már úgyse náluk lesz a BL.
 #81324  Szerző: Nightman

Mipi írta:Ma érdekes volt a Tények. Annál a résznél ahol mutatták hogy Azurák Mesterházy -val beszél. Mesterházynak nyújtott volt a feje. Utána mikor Azurákot mutatták hirtelen összement eredetibe a kép és nem volt már nyújtott.
és mivel nem tudtak normálisan vágni,ezért Azurák saját magába folytotta a szót..
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 203