RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#61027  Szerző: Kiru

Gabeedj írta:Ez az akció nem volt semmi.Majd kiderül mit hoz a média törvény.Bár a jelenlegi is egy nagy kaki :roll:
Hát jobb nem lesz tőle az biztos.
 #61015  Szerző: Gabeedj

Ez az akció nem volt semmi.Majd kiderül mit hoz a média törvény.Bár a jelenlegi is egy nagy kaki :roll:
 #59854  Szerző: pébégáz

Magyar idő szerint 13-14 óra között.
 #59840  Szerző: Ati7

A temesvárin mikor is van a magyar adás?
 #59807  Szerző: Ati7

A Katolikust kérdeztem.
Egyébként mostanában nálam az 1188 sokkal jobban jön, mint az 1341!
A 630-nál az erősségmérő egész nap nem marad egy helyben.
Nappal a légköri viszonyok miatt, este azért mert fédelni kezd.
 #59780  Szerző: Sokol404

Ati7 írta:Sokol 404!
Nálad mikor kezd el fédelni?
Mert nálam (miután megfigyeltem) kb. fél 8 után kezdi el.
De előtte nem csinál semmit, mintha egycsapásra megváltozna valami.
(talán térerőt csökkentenek?)
A temesvári 630 kHz-re gondolsz? ;) Mert abba csak kora délután szoktam belehallgatni a magyar adás miatt.
Azt ugyan nem figyeltem meg, hogy pontosan mikor szokott elkezdeni fédelni -mivel akkor már nem hallgatom-, de általában már sötétedés előtt beterjednek az adók (mint tudjuk), és mire odacsavarok, hopp, már fédel is. ^^

http://www.mwlist.org/mwlist_quick_and_ ... =1&kHz=630

-itt nem jelölik a térerő-csökkentést (igaz, a Kossuth-nál sem).

Ez a két adó harcol egymással:

- ROU Radio Timişoara (24h, Radio Temeswar 1100-1200, Radio Temeswar 1700-1800) Timişoara/Orţişoara * 400 kW és

- ROU Antena Satelor (24h) Voineşti * 50 kW.

Ha pedig az MKR-t kérdezed, ezt én is meg akartam már figyelni, de teljesen változó. Van, hogy már déltől csapkodja egymást a két adó -mégis azért minden rendesen érthető, csak olyan SW-feelingje van. :boldog:
Ati7 írta:Tényleg ennel jobb hangzást KHZ-n sehogy nem lehet élérni.
Igen, ennél jobbat még sehol sem hallottam.
A 630 kHz a solti adó mintapéldája lehetne.
Ati7 írta:Az a lefedettségi térkép a hivatalos vételkörzetet jelölné, szerintem.
Biztos ezt is valami nagyokos csinálhatta, mert köze nincs a valósághoz.
MÁR MEGINT CSAK PAPÍRON DOLGOZTAK, GYAKORLATBAN NEM !! :|
(((bocs, hogy csak most írok, tanulnom kellett)))
A hivatalos vételkörzet valóban mindig kisebb, mint a tényleges mono lefedettség, ÍGY --->
---> a rám vonatkozó részeknek lehet némi valóságalapjuk, mert a térkép szerint Kiskunhalas és Bácsalmás éppen, hogy csak önmagát lefedi, :lol: tehát annyiban igazuk van, hogy másutt nem fogható (a 102,7 és a 95,0). :punch:
 #59778  Szerző: Sokol404

puszilgatógép írta:Na, vajon sikerül bedönteni a földfelszíni digitális televíziós- és földfelszíni analóg rádiós műsorszórást Magyarországon?

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2

Ha ezt mind elveszik az Antenna Hungáriától az gyakorlatilag az AH végét jelenti...
Rövidhullámon már lassan 1 éve nem sugároznak. :S
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 167