RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#79913  Szerző: IstvánB

A vastag gyerek ezt eljátszotta a classon is :D
 #79897  Szerző: szemilan

A mai Juventus Reggel elég érdekes. Az előbb Karvai Sándor (vak) motorozott és ezt közvetítették. Egy rekordkísérletre készül. Most pedig Vastag Csaba állított be egy tv stábbal, pár csésze sós kávéval ^^ és egy CD-vel. :D
 #79880  Szerző: orrhang

pü ment.
 #79871  Szerző: Zoey

admin írta:Ez biztos, hogy ide tartozik?
Ki tudja... ezért kérdeztem, ha már így felvetette. (de jó nekem privátban is, bár azt is túlélem, ha nem tudom meg)
 #79849  Szerző: markfelt

Zoey írta:
orrhang írta:
Szabó Marcell, Tóth-Szántay József jó szakemberek, őket sajnálom,
Marcell-t nem kell sajnálni, jól megél ő másból :)
Miért, mivel foglalkozik?
Ez biztos, hogy ide tartozik?
 #79847  Szerző: nyikolaj

Egyébként meg Zoey lentebb említett véleményével egyet értek én is.És olyan kedvtelen lettem:(Ok,hogy mindenki azt mondja,hogy majd lesz jobb is meg hasonló.Mikor?5-6 év múlva?Egyszerűen nem foglalkozik úgy senki a miskolci helyi rádiózással.Tisztelet persze annak a kis kivételnek.De korábban sem volt nagyon jellemző a gagás,nonstopos időkre,hogy a helyi rádiózás lenne előtérben,mert pl:Ny.házán szinte minden fontos,forgalmas helyen óriás plakátok stb..Miskolcon meg sosem láttam max a taxikon a reklámot.Most őszintén ezek az évek alatt látott valaki ebben a nagy megyeszékhelyen egy olyan nagy rádiónak mint a Juve valamilyen reklámot,vagy plakátot?Na erről beszélek.De a másik megszünni akaró rádió se reklámozta magát.Egyszerűen valami elvan de nagyon szúrva.És a mostani kialakult helyzet megér egy főcímet az esti tényekben.Persze ezek mellett az ortt sem kezelte a várost soha igazságosan.Komolyan mondom az ember kedve elmegy.Szánalmas az egész! fontos,forgalmas helyen óriás plakátok stb..Miskolcon meg sosem láttam max a taxikon a reklámot.Most őszintén ezek az évek alatt látott valaki ebben a nagy megyeszékhelyen egy olyan nagy rádiónak mint a Juve valamilyen reklámot,vagy plakátot?Na erről beszélek.De a másik megszünni akaró rádió se reklámozta magát.Egyszerűen valami elvan de nagyon szúrva.És a mostani kialakult helyzet megér egy főcímet az esti tényekben.Persze ezek mellett az ortt sem kezelte a várost soha igazságosan.Komolyan mondom az ember kedve elmegy.Szánalmas az egész!
 #79844  Szerző: Zoey

orrhang írta:
Miért, mivel foglalkozik?
 #79843  Szerző: orrhang

#79841  Szerző: nyikolaj

Tehát.Szabó M pontosan így köszönt el 20:13-kor(kivételesen),hogy az egyik szeme sír a másik nevet,mert most rövid időre elbúcsúzik,de hamarosan találkozik velünk egy másik frekvencián ősszel.Gondolom ő csak többet tud mint mi.:)
 #79840  Szerző: Zoey

molnarb írta:
Bár a Sztár FM-et nevezhetnénk annak, én mégsem teszem, mivel mióta nem a Plusz üzemelteti, szinte semmi szöveg nincs rajta, azonosító is alig, amolyan szellemrádió lett, aminek eddig sem volt nagy halgatottsága, most szerintem már a kutya sem halgatja.
Azért ezt nézd meg mielőtt ilyesmit írsz...
http://helyiradio.hu/download/hallg/hel ... _majus.ppt

Májusi állapot szerint a Sztár jól szerepelt... a két országos kereskedelmi előzte meg, a Neo is csak egy picivel... a magam részéről erre az eredményre büszke vagyok, mármint, hogy 0 marketinggel, 0 promócióval nagyjából 1 év alatt össze sikerült hozni ezt az eredményt. Aztán, hogy a folytatásban mi lesz azt nem tudom, hiszen már egy ideje csak passzív szemlélője vagyok a történéseknek.
Tisztában voltam a hallgatottsági adatokkal, de én 12 %-ot nem neveznék jó eredménynek. Az, hogy a rádió pedig úgy hirdeti magát, mint "Miskolc leghallgatottabb helyi rádiója", azért is vicces, mert nincs is más helyi rádió, de valójában ez sem az. Más városokban a helyi rádiók 30-40 %-ot érnek el (ráadásul úgy, hogy több konkurenciájuk van).
De valóban ott lehetett a gond, hogy 0 marketing és 0 promóció volt, bár gondolom erről nem Ti, hanem a központ tehetett/tehet.
Kíváncsi leszek a szeptemberi adataikra, mindenesetre a százalékoktól függetlenül a pluszos Sztár FM-et szívesebben hallgattam, mint ezt a mostanit.
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 260