Egyébként meg Zoey lentebb említett véleményével egyet értek én is.És olyan kedvtelen lettem:(Ok,hogy mindenki azt mondja,hogy majd lesz jobb is meg hasonló.Mikor?5-6 év múlva?Egyszerűen nem foglalkozik úgy senki a miskolci helyi rádiózással.Tisztelet persze annak a kis kivételnek.De korábban sem volt nagyon jellemző a gagás,nonstopos időkre,hogy a helyi rádiózás lenne előtérben,mert pl:Ny.házán szinte minden fontos,forgalmas helyen óriás plakátok stb..Miskolcon meg sosem láttam max a taxikon a reklámot.Most őszintén ezek az évek alatt látott valaki ebben a nagy megyeszékhelyen egy olyan nagy rádiónak mint a Juve valamilyen reklámot,vagy plakátot?Na erről beszélek.De a másik megszünni akaró rádió se reklámozta magát.Egyszerűen valami elvan de nagyon szúrva.És a mostani kialakult helyzet megér egy főcímet az esti tényekben.Persze ezek mellett az ortt sem kezelte a várost soha igazságosan.Komolyan mondom az ember kedve elmegy.Szánalmas az egész! fontos,forgalmas helyen óriás plakátok stb..Miskolcon meg sosem láttam max a taxikon a reklámot.Most őszintén ezek az évek alatt látott valaki ebben a nagy megyeszékhelyen egy olyan nagy rádiónak mint a Juve valamilyen reklámot,vagy plakátot?Na erről beszélek.De a másik megszünni akaró rádió se reklámozta magát.Egyszerűen valami elvan de nagyon szúrva.És a mostani kialakult helyzet megér egy főcímet az esti tényekben.Persze ezek mellett az ortt sem kezelte a várost soha igazságosan.Komolyan mondom az ember kedve elmegy.Szánalmas az egész!