molnarb írta:Bár a Sztár FM-et nevezhetnénk annak, én mégsem teszem, mivel mióta nem a Plusz üzemelteti, szinte semmi szöveg nincs rajta, azonosító is alig, amolyan szellemrádió lett, aminek eddig sem volt nagy halgatottsága, most szerintem már a kutya sem halgatja.
Azért ezt nézd meg mielőtt ilyesmit írsz...
http://helyiradio.hu/download/hallg/hel ... _majus.ppt
Májusi állapot szerint a Sztár jól szerepelt... a két országos kereskedelmi előzte meg, a Neo is csak egy picivel... a magam részéről erre az eredményre büszke vagyok, mármint, hogy 0 marketinggel, 0 promócióval nagyjából 1 év alatt össze sikerült hozni ezt az eredményt. Aztán, hogy a folytatásban mi lesz azt nem tudom, hiszen már egy ideje csak passzív szemlélője vagyok a történéseknek.
Tisztában voltam a hallgatottsági adatokkal, de én 12 %-ot nem neveznék jó eredménynek. Az, hogy a rádió pedig úgy hirdeti magát, mint "Miskolc leghallgatottabb helyi rádiója", azért is vicces, mert nincs is más helyi rádió, de valójában ez sem az. Más városokban a helyi rádiók 30-40 %-ot érnek el (ráadásul úgy, hogy több konkurenciájuk van).
De valóban ott lehetett a gond, hogy 0 marketing és 0 promóció volt, bár gondolom erről nem Ti, hanem a központ tehetett/tehet.
Kíváncsi leszek a szeptemberi adataikra, mindenesetre a százalékoktól függetlenül a pluszos Sztár FM-et szívesebben hallgattam, mint ezt a mostanit.