Ha valakinek van tippje, h ez mitől lehet, írja le kérem. Sima kábelmodemes internet

mlaszlo írta:Azt nem tom itt hogy van, még nem hívtam a PR-s telefonnal semmit, senkit
Egyébként ez a csengetés a upc-nél még egy kicsit cifrázva is van, mert ha upc telefonról upc-s hívsz, akkor dallamszerű csengetés van, ami azt jelzi, hogy ingyenes lesz a hívás.
jeek írta: Akkor jóHát végülis bizonyos szinten ez már létrejött, a különféle szolgáltatók call centereinél.Még a végén azt fogják bevezetni a cégek, h nem csörgés lesz, ha hívunk valakit, hanem reklámokat fognak játszani, még fel nem veszi a hívott fél a telefont :mrgreen:
mlaszlo írta:Akkor jó
Szerintem igen, a upc-nél is így van, hogy ha pl. mobilról vagy t-com telefonról hívok egy upc-s számot, akkor másképp cseng ki, mintha t-com-os vagy mobilos számot hívnék.
jeek írta:Na bekötöttem ezt PR-Telecomos vezetékes telefont, a T-Home mellé, így már két vezetékes számunk vanSzerintem igen, a upc-nél is így van, hogy ha pl. mobilról vagy t-com telefonról hívok egy upc-s számot, akkor másképp cseng ki, mintha t-com-os vagy mobilos számot hívnék.
Az normális dolog szerintetek, ha PR-s vezetékes telószámot hívok fel, mobilról vagy vezetékes telóról, teljesen máshogy cseng ki, mint ha egy normál mobil vagy T számot hívnék fel??
jeek írta:Aham. Pont most néztem én is az ÁSZF-t. Zsír.MikySoft írta:Nem rossz, de legális vajon?Természetesen teljesen legális.
Az ÁSZF-ben is szerepelnek már az említett tematikus rádiók. Analógon (FM-en) már több szolgáltatási területen is elérhető a 12 tematikus csatorna (RockFM, DanceFM, ClubFM, RelaxFM, OldiesFM, JazzFM, MixFM, BaseFM, HitsFM, TranceFM, ClassicFM, CaribFM) és év végére országosan elérhetőek lesznek FM-en e csatornák.