RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#7347  Szerző: rsite1

Hülye állatok.
 #7346  Szerző: tomee87

Egyre izgibb ez a dolog :D

Kép
Ha valakinek van tippje, h ez mitől lehet, írja le kérem. Sima kábelmodemes internet :D
 #7342  Szerző: tomee87

Egy PR-Telecom által lefedett városban érdekes dolgok történnek az elmúlt napokban :D
Ez egy 6000kbps/1000kbps-os internet:
Kép
Kép
Csak tudnám minek hozzák nyilvánosságra az ilyet azok akiknek ez van, inkább meghúzódna csendben :D
 #7180  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Egyébként ez a csengetés a upc-nél még egy kicsit cifrázva is van, mert ha upc telefonról upc-s hívsz, akkor dallamszerű csengetés van, ami azt jelzi, hogy ingyenes lesz a hívás.
Azt nem tom itt hogy van, még nem hívtam a PR-s telefonnal semmit, senkit :D De van pár PR-s telós ismerősöm, majd kipróbálom milyen.
Egyébként figyeljétek meg addig lesz ez az ingyenesség, mindenhol hálózaton belül, míg jobban el nem terjed a kábeles VoIP teló. Mert ilyen alapon a T is lehetne ingyen T-n belül, de nem az, mert van több millió T előfizető, míg kábeles VoIP Magyarországon összesen csak 250000. Mondjuk véleményem szerint nem fog jobban elterjedni a kábeles VoIP telefon, tehát ez a hálózaton belüli ingyenesség megszűnése egyelőre nem veszélyeztet minket sztem.
 #7179  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Akkor jó :D Még a végén azt fogják bevezetni a cégek, h nem csörgés lesz, ha hívunk valakit, hanem reklámokat fognak játszani, még fel nem veszi a hívott fél a telefont :mrgreen:
Hát végülis bizonyos szinten ez már létrejött, a különféle szolgáltatók call centereinél. :)
Egyébként ez a csengetés a upc-nél még egy kicsit cifrázva is van, mert ha upc telefonról upc-s hívsz, akkor dallamszerű csengetés van, ami azt jelzi, hogy ingyenes lesz a hívás.
 #7178  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Szerintem igen, a upc-nél is így van, hogy ha pl. mobilról vagy t-com telefonról hívok egy upc-s számot, akkor másképp cseng ki, mintha t-com-os vagy mobilos számot hívnék.
Akkor jó :D Még a végén azt fogják bevezetni a cégek, h nem csörgés lesz, ha hívunk valakit, hanem reklámokat fognak játszani, még fel nem veszi a hívott fél a telefont :mrgreen:
 #7177  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Na bekötöttem ezt PR-Telecomos vezetékes telefont, a T-Home mellé, így már két vezetékes számunk van :D
Az normális dolog szerintetek, ha PR-s vezetékes telószámot hívok fel, mobilról vagy vezetékes telóról, teljesen máshogy cseng ki, mint ha egy normál mobil vagy T számot hívnék fel??
Szerintem igen, a upc-nél is így van, hogy ha pl. mobilról vagy t-com telefonról hívok egy upc-s számot, akkor másképp cseng ki, mintha t-com-os vagy mobilos számot hívnék.
 #7176  Szerző: tomee87

Na bekötöttem ezt PR-Telecomos vezetékes telefont, a T-Home mellé, így már két vezetékes számunk van :D
Az normális dolog szerintetek, ha PR-s vezetékes telószámot hívok fel, mobilról vagy vezetékes telóról, teljesen máshogy cseng ki, mint ha egy normál mobil vagy T számot hívnék fel??
 #7144  Szerző: Pasa

MixFM??? :o
 #7138  Szerző: rsite1

jeek írta:
MikySoft írta:Nem rossz, de legális vajon?
Természetesen teljesen legális.
Az ÁSZF-ben is szerepelnek már az említett tematikus rádiók. Analógon (FM-en) már több szolgáltatási területen is elérhető a 12 tematikus csatorna (RockFM, DanceFM, ClubFM, RelaxFM, OldiesFM, JazzFM, MixFM, BaseFM, HitsFM, TranceFM, ClassicFM, CaribFM) és év végére országosan elérhetőek lesznek FM-en e csatornák.
Aham. Pont most néztem én is az ÁSZF-t. Zsír.
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 129