RADIOSITE Fórum

• Informatika

#122330  Szerző: asimov

Még jó, mivel a "Cerkák" fele/harmada cache-ekkel készülnek, így JÓVAL gyengébbek, mint a minden másban tök ugyanolyan, de jó nagy cache-el szerelt procik :)
(Ugyanez amúgy a VGA kártyáknál is fennáll: a kevesebb, de gyorsabb memóriával szerelt vga leiskolázza teljesítményben (meg fogyasztásban is :) ) az jóval több, de lassabb memóriával szerelt vga-t. )
IstvánB írta:Intel párti vagyok én is, de ilyen konfigurációban csak az AMD tud nekem megoldást nyújtani. Caleront régi beidegződés miatt nem akarok.
 #122324  Szerző: asr27

Csongii írta:
djlacee írta:Nekem meg volt mindkettő, és szerintem meg nagyon mindegy :troll:
Ugyanazzal a tudással majdnem feleannyiba kerül a proci. ^^
Ez hülyeség!
 #122323  Szerző: Csongii

djlacee írta:Nekem meg volt mindkettő, és szerintem meg nagyon mindegy :troll:
Nekem is volt már mind a kettő, de az ára miatt csak is AMD-t veszek. Ugyanazzal a tudással majdnem feleannyiba kerül a proci. ^^
Na meg, nem szeretem az Intelnek ezt a terrorista mindent elsöprő üzletpolitikáját sem, amit folytat stb.
Mondjuk a Microsoftét se, de sajnos a Linux nem igazán megy nálam, ráadásul amiket használok programok, azoknak nincs jól használható alternatívája.
De egy kicsit elkanyarodtam. :)
 #122321  Szerző: szemilan

bertokattila írta:Ha már processzor, akkor miért kerül egy intel pentium fele annyiba, mint egy i3, amikor mindkettő 2magos 3ghz-es és 22nm-es?
A Pentium csak Intel HD Grapics-ot tartalmaz és 1333 MHz-ig támogatja többnyire a RAM-okat, az i3 pedig Intel HD 3000, vagy a feletti Graphics-ot tartalmaz, illetve 1600 MHz-ig támogatja a RAM-okat. Továbbá a TDP-ben (fogyasztásban) van különbség, bár ha jól tudom nincs eget verő nagy különbség. Ha az érték jóval kisebb az annak köszönhető, hogy változott időközben a TDP számítási módszere.

Természetesen mindegyik APU (CPU+GPU)
 #122318  Szerző: bertokattila

Ha már processzor, akkor miért kerül egy intel pentium fele annyiba, mint egy i3, amikor mindkettő 2magos 3ghz-es és 22nm-es?
 #122315  Szerző: IstvánB

Intel párti vagyok én is, de ilyen konfigurációban csak az AMD tud nekem megoldást nyújtani. Caleront régi beidegződés miatt nem akarok.
 #122314  Szerző: asr27

Nálam is csak Intel jöhet szóba.
 #122308  Szerző: djlacee

Nekem meg volt mindkettő, és szerintem meg nagyon mindegy :troll:
 #122298  Szerző: asimov

Nálam is kezdettől fogva (és az nem mostanában volt :D ) csak Intel.. és marad is. :)
Csongii írta: Naaa, jeee... lehet valakivel vitázni. :lol:

Csak az AMD!!! :yeah: :yeah: :yeah:
 #122297  Szerző: Csongii

szemilan írta: Utóbbi szimpatikusabb, de én AMD ügyben nem akarok állást foglalni. Egyszerűen nem szeretem. Intel párti vagyok.
Naaa, jeee... lehet valakivel vitázni. :lol:

Csak az AMD!!! :yeah: :yeah: :yeah:
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 330