RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#81323  Szerző: Mipi

Ma érdekes volt a Tények. Annál a résznél ahol mutatták hogy Azurák Mesterházy -val beszél. Mesterházynak nyújtott volt a feje. Utána mikor Azurákot mutatták hirtelen összement eredetibe a kép és nem volt már nyújtott.
 #81318  Szerző: Nightman

OFF ''Az a : valószínű
olvashatták rész, csak poén
akart lenni. '' ..sose lehet tudni.. Az is érdekes,hogy újabban itt firkálgat valaki a neo fm-től,és azonnali hatállyal menesztik a hírszerkesztőket.. Azért nem vagyunk ám olyan nagy ország.. Véletlenek nincsenek,ez biztos.. ON
 #81317  Szerző: Promenád

Nightman írta:
Promenád írta:Valószínű olvashatták a cégnél is a hozzászólásomat, mert időközben a hibát elhárították. Végre valami jó is történik. :)
Ezt picit kétlem,de legyen úgy.. Sajna Tré-n nemtom van-e kapcsolójel,de megtippelem igen. A tv2 használ kapcsolójelet,és mivel ők kényszerből váltottak 16:9-re,még az őszre vásárolt sorozat évadok is 4:3ban kerültek vásárlásra. Ha studió műsort nézel,16:9,de sok film,még a jónagy rosszban is 4:3-as. Ezeknél a tartalmaknál látsz 2oldalt csíkot.. Pár év,és eltünik.. :)
Így van, teljesen igazat adok neked. :) Nekem csak az volt rossz, hogy a 4:3 -ba zsúfólták bele a 16:9-t elöszőr. De most már minden tökéletes, kár hogy 1 nap kell mire a kábelszolgáltató lép az ügyben. Az a : valószínű olvashatták rész, csak poén akart lenni.
 #81315  Szerző: Nightman

[/quote]
Mi is HD kamerával dolgozunk, kisvárosi ( 4000fős ) tvben... Nem nagy dolog..[/quote] Azt az mér' jó??
Pályázaton nyertétek? :)
 #81314  Szerző: Nightman

Promenád írta:Valószínű olvashatták a cégnél is a hozzászólásomat, mert időközben a hibát elhárították. Végre valami jó is történik. :)
Ezt picit kétlem,de legyen úgy.. Sajna Tré-n nemtom van-e kapcsolójel,de megtippelem igen. A tv2 használ kapcsolójelet,és mivel ők kényszerből váltottak 16:9-re,még az őszre vásárolt sorozat évadok is 4:3ban kerültek vásárlásra. Ha studió műsort nézel,16:9,de sok film,még a jónagy rosszban is 4:3-as. Ezeknél a tartalmaknál látsz 2oldalt csíkot.. Pár év,és eltünik.. :)
 #81313  Szerző: akos9277

LuciFerko írta:
Roger írta:Valaki világosítson fel...
de láttam, hogy van átvett anyaguk vidéki televízióktól (pl Kapos TV) aminek ugyan akkora a képaránya ( 16:9 )...
ez hogy?
sztem simán csonkolva vannak.
Mi is HD kamerával dolgozunk, kisvárosi ( 4000fős ) tvben... Nem nagy dolog..
 #81312  Szerző: LuciFerko

Roger írta:Valaki világosítson fel...
de láttam, hogy van átvett anyaguk vidéki televízióktól (pl Kapos TV) aminek ugyan akkora a képaránya ( 16:9 )...
ez hogy?
sztem simán csonkolva vannak.
 #81311  Szerző: Roger

Valaki világosítson fel...
ez hogy?
 #81310  Szerző: Promenád

Valószínű olvashatták a cégnél is a hozzászólásomat, mert időközben a hibát elhárították. Végre valami jó is történik. :)
 #81305  Szerző: Promenád

Nightman írta:Hát,ebből is látszik a 2 cég közötti hozzáállás.. Amíg az rtl nagy csinnadrattával jelentette be az átállást,úgy tesztelt nappal,hogy összevissza kapcsolgatott egy fél napon át,majd végül benyögték hogy ''bocs,fizetős'' addig a tv2 csendben,csinnadratta nélkül,hajnalban tesztelt,majd.. 16:9 ingyen.. Nesztek sms klub.. Jól beintettek nekik! Ez de tetszik.. :)
Csak most az a gáz - legalább is nekem-, hogy a T-Homenál a digitális kábeltévé szolgáltatásánál valahogy ezt nem igazán tudták megoldani. Ha 16:9-re állítom a tévét megmarad a két csík a képernyő oldalában és hosszúkásabb a képen minden. Ha viszont 4:3-ra állítom minden nagyon szép és minden nagyon jó, csupán a többi 16:9-es televíziót nem tudom így nézni.

Miért nem lehetne itt is ugyanúgy megoldani, mint a másik országos kereskedelmi tévénél? :hit: :wailing:
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 203