RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#138458  Szerző: Sakál

Tényleg nagyon kéne egy jobbikos rádió, nincs már így is elég ember meghülyülve. Elég gyalázatos már az is, hogy az országgyűlésben ott van ez a párt.
 #138457  Szerző: markfelt

a simicska média sose lesz jobbikos, hiába nyilatkozta ezt valamelyik fideszes prominens, elvből nem. jelenleg inkább az lmp felé hajlanak, de leginkább egál minden irányba.
 #138455  Szerző: Glenn

admin írta:én inkább ellen musicfm-re tippelek
Hát az is lehet, majdnem egykutya. Azzal nem is lenne bajom, ha lenne egy jobbikos rádió is (ami a Lánchíd lesz most valószínűleg), hiszen van a másik ellenzéknek (Klub) és nyilván lesz a kormánynak is (a két új közül az egyik). De rakat kihasználatlan frekvencia is pihen még, amikre végre zenei adás kéne, amire a hallgatók várnak évek óta.
 #138451  Szerző: markfelt

én inkább ellen musicfm-re tippelek
 #138448  Szerző: Glenn

Csongii írta:Oldies az a 60-70-es évek, ugye?!
Úgy tudom, hogy igen.
hd írta:http://vs.hu/gazdasag/osszes/nemsokara- ... k-0425#!s1
Hát igen, ezt kihagytam a számításból. Valóban lehet, hogy jön az "ellen Lánchíd"?
:o
 #138430  Szerző: Csongii

Oldies az a 60-70-es évek, ugye?!
 #138425  Szerző: Glenn

Sakál írta:A Dzsuventus az mi? :)
Jó esetben retro, de semmiképp sem oldies. Hogy értsd, ilyen volt pl. a Sztár FM, sem előtte, sem azóta nincs ilyen éterben. Igény pedig lenne rá, annyi biztosan, mint a drogos dizsire. :gülü2:
 #138420  Szerző: oldman

Ezekkel a zenei arányokkal egyetlen egy baj van. Nem lehet velük formátumot kialakítani vele. Egyet lehet vele elérni. Egyforma rádiókat. Hogy tetszik vagy sem a magyar zene az szubjektív, de szakmaiatlan. A hazai előadóknak olyan minőségű zenét kéne készíteniük, hogy én akarjam játszani!
Mennyi magyar zene került fel az előző 5 évben, bármilyen meghatározó nemzetközi slágerlistára? És holland, és francia?
 #138419  Szerző: Sakál

Pasa írta:
Ivoa írta:10. 154/2015. Felkérés a Budapest 95,8 MHz rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség frekvenciatervének kidolgozására

11. 155/2015. Felkérés a Budapest 96,4 MHz rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
Na végre, történik valami. Függetlenül a politikától már nagyon szerettem volna, hogy a "parlagon heverő" öt fővárosi frekvencián legyen adás. Ebből kettőn lesz, és mivel már van itt Mária, MKR, Lánchíd, talán zenei adók indulhatnak. Jó lenne újra egy oldies zenei adó... ;)
A Dzsuventus az mi? :)
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 202