RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#96941  Szerző: asimov

Eurovizios Dalfesztival... Jatszunk. :)

Tovabbjutoi tippek:
Belorusszia
Bulgaria
Svedorszag
Torokorszag

Szerbia, Malta es Bulgaria talan.
Szlovakiat es Hollandiat kiesore fogadnam.
Bosznia-Hercegovina eloadojanak a hangja nagyon ott van... de a lelegzese nagyon behallatszott.
Litvania enekesenek a hangja a vegen mintha kicsit viszhangzott volna
 #96939  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
mlaszlo írta:Akinek van kedve és eszköze hozzá tesztelheti, 5.1-es hanggal megy az Eurovíziós dalverseny az m1 HD-n.
DVB-T -n is? Csak annyit ír, hogy Dolby Digital, és két magyar hangsáv van
A visszajelzések szerint ott is 5.1-el megy. Én annyit vettem észre belőle tv-n, hogy csak a jobb oldali hangsávon van énekhang :)
 #96938  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:Akinek van kedve és eszköze hozzá tesztelheti, 5.1-es hanggal megy az Eurovíziós dalverseny az m1 HD-n.
DVB-T -n is? Csak annyit ír, hogy Dolby Digital, és két magyar hangsáv van
 #96936  Szerző: mlaszlo

Akinek van kedve és eszköze hozzá tesztelheti, 5.1-es hanggal megy az Eurovíziós dalverseny az m1 HD-n.
 #96932  Szerző: mimi

A kegyes "átvállalásról" annyit, hogy akkor lett volna joga jogdíjat kérni, ha a vetítésért belépődíjat szednek, tehát coki. Bepróbálkoztak, nem jött be, lehet mást kitalálni, hogy tegyenek zsebre pénzt a három hónapja alakult kápolnásnyéki kft-n keresztül.
 #96917  Szerző: mlaszlo

Nagy nézettséget úgy tűnik nem hozott az m1-nek az Eurovíziós dalverseny, a Music FM-en hangzott el az infó, hogy tavaly Wolf Katit az első elődöntőben több mint 800.000 néző kísérte figyelemmel, most a Compact Disco-ra alig több mint 400.000 kapcsoltak.
 #96879  Szerző: asimov

Konkretan az elso es masodik helyezessel volt a gondom, es nem a "sokadikakkal."
Azok alapjan, amiket a masodik(!) helyezett "Yohanna" youtube-s videojahoz odairtak a kommentelok (meg norvegok is) nem csak nekem volt gondom az eredmennyel.
Az akkori masodik helyezett izlandi Yohanna-at azota is szorgalmasan utanozzak eloadok, igen keves sikerrel
Zoey írta: ...
Mi is történt akkor? Nyilván a szomszédos országok egymásra, a vendégmunkások haza szavaznak, részben érthető, részben szomorú, hogy emiatt nem ér el sokszor olyan ország szép eredményt, amelynek nagyon jó dala, de kevés "testvérországa" van. Ezt láthattuk mi is tavaly Wolf Kati esetében.
 #96846  Szerző: Zoey

djlacee írta:Szokásos MTVA hang quality
A hanghibákról ilyenkor nem az MTVA tehet, hanem a technikát is biztosító rendező televízió. Tavaly is volt hasonló probléma Németországból.
rmihaly76 írta:Szigoruan maganvelemeny: a 2009-es, moszkvaban megrendezett (es elkepesztoen latvanyos show musorral megnyitott!) verseny ota vannak ketsegeim az Eurovizios dalfesztivalok eredmenyhirdetesenek a tisztasagat illetoen.
Mi is történt akkor? Nyilván a szomszédos országok egymásra, a vendégmunkások haza szavaznak, részben érthető, részben szomorú, hogy emiatt nem ér el sokszor olyan ország szép eredményt, amelynek nagyon jó dala, de kevés "testvérországa" van. Ezt láthattuk mi is tavaly Wolf Kati esetében.
rmihaly76 írta:Eszrevetelek a dalfesztivalrol:
- szerintem nagyon gyenge a felhozatal. Alig nehany valamirevalo produkcio/enekhang volt a fellepok kozott.
- a San Marino-i csapat enekesenek a hangjat egyszer mintha csunyan "elkevertek" volna az illetekesek
Ha fogadni kellene a "gyoztesre"... Ciprus vagy Irorszag.
Szerintem is jobb dalok voltak a korábbi években. Montenegró, Izrael és Ausztria dala volt számomra a legalja a tegnapi elődöntőben.
Sajnos voltak technikai gondok a helyszínen, a román énekesnőnek például bedöglött a fülese, emiatt a második refrénnél kicsit le is maradt a zenétől. A san marino-i hiba nekem nem tűnt fel, pedig most visszanéztem azt a részt. Ettől függetlenül persze igazad lehet.
 #96818  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
rmihaly76 írta:Eszrevetelek a dalfesztivalrol:
- szerintem nagyon gyenge a felhozatal. Alig nehany valamirevalo produkcio/enekhang volt a fellepok kozott.
- a San Marino-i csapat enekesenek a hangjat egyszer mintha csunyan "elkevertek" volna az illetekesek
Ha fogadni kellene a "gyoztesre"... Ciprus vagy Irorszag.
Szerintem nem volt rossz, egyedül az osztrák produkciót mondanám az est igazán gyenge pontjának.
Én pedig a Montenegróit
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 235