Srácok!
Itt valami rettenetesen nagy félreértés van köztünk! Először is: én nem vagyok Slágeres!!!
Aztán menőzni sem akarok, nincs rá okom!
Én vállaltam, hogy megtanulom a rádiós szakmát olyanoktól, akik több éve, több tíz éve dolgoznak rádióban
Én pont ebben próbáltam neked segíteni, habár nem kérted. Ezért bocs. Én lehúztam több évet, tanultam sokat (nem menőzni akarok) és sikerek is voltak bőven! Kérdezd meg a Te programigazgatódat, ha nekem nem hiszel, hogy ezek a dolgok így vannak-e. A minőségi műsor is tud profitot termelni. Ez igaz, csak az a baj, hogy minőségibb műsor több pénzbe kerül, több erőfeszítésbe és több ember kell hozzá, ezért nem érdek. Én így utólag is elnézést kérek, ha bárkit megbántottam volna, tényleg csak a segítő szándék vezérelt, akkor, amikor leírtam mi miért , hogyan működik és nem volt célom a "menőzés".
Mi a jelen minőségünkben egyszerű hallgatóként mondtuk a véleményünket. Tudod, mi vagyunk azok, akikből a rádiók élnek, igaz csak közvetve.
Megint a kőműves példa. Mondhatom én azt a kőművesnek, hogy ne úgy rakja a téglát! Ő tudja , hogyan kell és lehet, ha úgy csinálná, ahogy én kérem összedőlne a hát, pedig mégiscsak én fizetek!
Egyébként van egy PÜ gomb, lehet nyomkorászni. Ha személyes problémáid vannak így ismeretlenül, állunk elébe.
Tegnap írtam egy PÜ-t, erre lenn megtalálhatod mi volt rá a válasz! "Szánalmas vagy", akkor minek? Nincs személyes problémám,miért lenne? Nem is ismerjük egymást.
Én szívesen adok tanácsot, ha kérsz, irhatsz PÜ-t, ha érdekel elmondom, hogy hol voltam mik voltak egy eddigi eredményeim. De semmiképp nem akarom, hogy ez kérkedésnek tűnjön. Kaptam én elég sok hideget-meleget itt tőletek az elmúlt héten, szerintem igazságtalanul. Javaslom mentsd el ezt a fórumot itt magadnak és ha maradsz a rádióban, tanulsz, 2-3 év múlva vedd elő és nézd meg, hogy akkor egyezni fog-e a véleményünk vagy nem. A továbbiakban én ezt a fórumot átadom a Sláger topicnak

Igen vannak nekem is olyan dolgok, amik nem tetszenek a rádióban, de mivel nagyjából átlátom mért van ez, így ezért nem is kifogásolom. Vannak olyanok is, amiken viszonylag egyszerűen lehetne változtatni. Nekem pl. a zenéjük 2 éve nagyon nem tetszik. De, ha ez a koncepció és ez a felmérések eredménye, nem nagyon tudunk vele mit csinálni. Max azt , hogy nem hallgatjuk.