RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#6761  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Ma voltam a PR-Telecom ügyfélszolgálatán és előfizettem egy Triple Play csomagra, sztem. elég jó áron :)
8500Ft-ot fizetek 2 évig (árgarival), full analóg kábeltv-ért, 1,5M/256kbps netért (aminek várhatóan emelkedik a sávszélessége, az ára nem) és telefonért. Tulajdonképp az 50 csatornás analóg kábeltv így 3800Ft, a net 4200Ft, a teló pedig 500Ft.
Nem rossz ajánlat. Mint meglévő előfizető engedték, hogy előfizethess egy ilyen Triple Play csomagra?
És erre az árra jön még rá a digitális csomag ára?
 #6754  Szerző: tomee87

Ma voltam a PR-Telecom ügyfélszolgálatán és előfizettem egy Triple Play csomagra, sztem. elég jó áron :)
8500Ft-ot fizetek 2 évig (árgarival), full analóg kábeltv-ért, 1,5M/256kbps netért (aminek várhatóan emelkedik a sávszélessége, az ára nem) és telefonért. Tulajdonképp az 50 csatornás analóg kábeltv így 3800Ft, a net 4200Ft, a teló pedig 500Ft.
 #6425  Szerző: tomee87

Jó így végre sorban látni az HBO csatornákat a csatornalistában :)

Kép
 #6357  Szerző: tomee87

85000-et is meghaladja a PR-Telecom előfizetői száma

A nyolcvanötezret is meghaladja a PR-Telecom előfizetőinek száma, miután a társaság megvásárolta a Satel Kft.-t. Ez 19 településen összesen közel 1700 előfizetőt jelent. A társaság és a hálózat PR-Telecom-ba történő beolvasztása már folyamatban van. Kendi Péter ügyvezető és kommunikációs igazgató kérdésünkre elmondta, hogy további akvizíciókat terveznek. A társaság országszerte közel 160 településen nyújtja szolgáltatásait, és a kábeltévé mellett 4 ezer telefon-, közel 6 ezer digitális kábeltévé- és mintegy 28 ezer internet-előfizetővel büszkélkedhet.

Forrás: MKM hírlevél

Nekem azt mondták, százezerig meg sem állnak :D ;)
 #6257  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Jelenleg a komlói hálóztatot építik át, ill a miskolci fejállomást költöztették az elmúlt hetekben át másik helyre :D Csak, h látszódjon nagyjából mit is csinálnak.
Akkor legalább ők is csinálnak valamit, még ha előfizetői szemszögből ennek nincs is látszata :)
 #6255  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Köszönjük az infót. Erre nem is gondolna az ember, hogy a háttérben milyen üzleti kapcsolatok vannak a konkurens szolgáltatók között.
Jelenleg a komlói hálóztatot építik át, ill a miskolci fejállomást költöztették az elmúlt hetekben át másik helyre :D Csak, h látszódjon nagyjából mit is csinálnak.
 #6252  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Megsúgok egy titkot: .ken-CPU a lánisc RP a tsétípé itazóláh sé ikazsűm nedniM .MOCELET-RP a ,ajózoklallával gázsroraygaM CPU A
Köszönjük az infót. Erre nem is gondolna az ember, hogy a háttérben milyen üzleti kapcsolatok vannak a konkurens szolgáltatók között.
 #6251  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Sajnos nincsenek képek, az ilyen nagy távközlési fejállomásokat még a titkosszolgálat is védi amúgy.
Értem, ezt nem tudtam, hogy ennyire védik.
 #6249  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Esetleg egy-két képet nem tudnál mutatni a fejállomásról vagy nem volt szabad fotózni?
Sajnos nincsenek képek, az ilyen nagy távközlési fejállomásokat még a titkosszolgálat is védi amúgy.
Megsúgok egy titkot: .ken-CPU a lánisc RP a tsétípé itazóláh sé ikazsűm nedniM .MOCELET-RP a ,ajózoklallával gázsroraygaM CPU A
 #6238  Szerző: mlaszlo

Esetleg egy-két képet nem tudnál mutatni a fejállomásról vagy nem volt szabad fotózni?
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 129