bertokattila írta:Sziasztok! Sata1-es hdd jó sata2-es foglalatú alaplapba?Elvileg igen, de a sebesség csak a SATA 1 lesz. (de ha tévedek és mégse kompatibilis visszafelé, cáfoljatok meg)
bertokattila írta:Sziasztok! Sata1-es hdd jó sata2-es foglalatú alaplapba?Elvileg igen, de a sebesség csak a SATA 1 lesz. (de ha tévedek és mégse kompatibilis visszafelé, cáfoljatok meg)
mimi írta:jaj, felejtsük már el az XP-t, rég elavult, pár hónapon belül már biztonsági frissítések se lesznek rá.asr írta, hogy valami régebbi op. rendszert használ, csupán ezért emlegettem. Én a magam részéről már nem használom sehol.
Csongii írta:Hidd el, brutális módon fogja kihasználni az SSD előnyeit a rendszered. 20 ezerért vagy akár alatta is lehet már kapni 64 GB-os nagyon jó SSD-ket, amikre ha Xp-t teszel csak, nagyon kényelmesen elfér, mellé 15-ből kb van egy 500-as vinyód és akkor csak plusz 8-9 ezret költöttél el, viszont a sebesség különbség amit tapasztalni fogsz az.... leírhatatlan. Ezt abszolút tapasztalatból mondom.jaj, felejtsük már el az XP-t, rég elavult, pár hónapon belül már biztonsági frissítések se lesznek rá.
Én most Win7 alá vettem 128 Gb-os SSD-t, itt is nagyon érződik, de anno Számtech Szervízben tettünk XP alá, hát mit ne mondjak, a többiek addig nem találkoztak még SSD-vel, onnantól kezdve imádták.![]()
asimov írta:De a fő kérdés az, hogy milyen célt szolgálna az a számítógép, amelybe ez belekerülne?asr27 írta: Egyébként, amit linkeltem merevlemezt, abban van 8GB SSD, ahogy a neve is írja SSHD
asr27 írta:Igen, azzal tisztában vagyok, hogy jóval gyorsabb az SSD, de szerintem egy Core2Duo processzor nem nagyon tudná kihasználni.. Illetve tárhelynek mindenképp vennem kellene egy merevlemezt is, mint már írtam a mostani meg fog hibásodni.Hidd el, brutális módon fogja kihasználni az SSD előnyeit a rendszered. 20 ezerért vagy akár alatta is lehet már kapni 64 GB-os nagyon jó SSD-ket, amikre ha Xp-t teszel csak, nagyon kényelmesen elfér, mellé 15-ből kb van egy 500-as vinyód és akkor csak plusz 8-9 ezret költöttél el, viszont a sebesség különbség amit tapasztalni fogsz az.... leírhatatlan. Ezt abszolút tapasztalatból mondom.![]()
Egyébként, amit linkeltem merevlemezt, abban van 8GB memória, ahogy a neve is írja SSHD
asr27 írta:Igen, azzal tisztában vagyok, hogy jóval gyorsabb az SSD, de szerintem egy Core2Duo processzor nem nagyon tudná kihasználni..A processzornak ehhez SEMMI köze. Ha nem akarsz a legújabb játékokkal, és a legkomolyabb 3D tervezőprogramokkal foglalkozni (nyilván nem, ha akarnál, ahhoz olyan gépet vennél), akkor a Core2Duo BŐSÉGGEL elegendő.
asr27 írta: Egyébként, amit linkeltem merevlemezt, abban van 8GB SSD, ahogy a neve is írja SSHD
asr27 írta: ...Nem tudná kihasználni az SSD sebességét...