Juhász Gergely rendszeresen olvassa a fórumot. Reméljük tesz valamit az ügy érdekében 

Csongii írta:Most másik telephelyen dolgozom a napokban, ahol van rádió, sajnos a netes hallgatási lehetőség tiltva van a cégnél. Reggel nem hallgatok már semmilyen rádiót, engem rettenetesen zavar a sok duma. Viszont 11 körül bekapcsoltam, kellemes volt háttérnek. Viszont a DRS-nél szerintem elég fura, hogy lemegy az a szpot, amiben Kasuba L. Szilárd a stúdióban, Fittikém a kém pedig az utakon nyomja.... ööö... igen, de kilátta Szilárdot?Tele vannak a spotok ,,brand new" és hasonló jelzőkkel. Régi műsoroknál, valamint már 1-2 éve jelen lévő dj-k felkonfjaiban is.1-2 hétig még oké lenne, de ahogy írtátok már régóta nincs, meg sincs említve, ami szerintem felettébb furcsa. Azt gondolom, hogy már nem dolgozik ott, de akkor azt a szpotot csak kiszedném a playlistből. Időnként vannak friss szpotok, mondassanak fel valami újat az állomáshanggal. Sajnálom amúgy a helyzetet, kicsit olyan érzésem van így néhol a rádióval kapcsolatban, mint amilyenek mi voltunk anno, mielőtt a frekvencia engedélyünket bevonták. Pedig némi energia befektetésével, esetleg egy kis pénz sem árt, fel lehetne pörgetni jobban a délutánt is. Így olyan se füle se farka érzése van az embernek. De ez egyéni vélemény.
Gr3g0ry írta:Arra utaltam, igen.noartist írta:Flash, flash, flash. Légyszi, egy kis korszerűsítést eszközöljetek a weboldalon, mert Flash Player nélkül használhatatlan az egész, és ma már inkább letörölni divat, mint telepíteni.Már van egy olyan szabvány aminek a neve: html5.
noartist írta:Flash, flash, flash. Légyszi, egy kis korszerűsítést eszközöljetek a weboldalon, mert Flash Player nélkül használhatatlan az egész, és ma már inkább letörölni divat, mint telepíteni.Már van egy olyan szabvány aminek a neve: html5.