RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#28400  Szerző: mgabor

Köszönöm, akkor el is foglalnám a székemet és köszöntöm a tisztelt egybegyűlteket első ülésem alkalmából. Felkérem magamat, hogy a kisközösségi rádiók adóteljesítményét 10 és 30 W közötti értékben állapítsam meg, továbbá, hogy amíg nem keresnek belőle pénzt, nem baszkódnak pártpolitikával, nem uszítgatnak és nem csinálnak hülyeséget, leszarjam, hogy ki mit csinál. Második pontként kezdeményezném, hogy a harmincnemtudomhány pályázó mindegyike hívjon meg egy sörre, ha akarnak még ebben az életben rádiózni. Ja, meg még ami úgyis mindenkit érdekel, az egyik országos frekvenciakészlet a Caféé, a másik nem érdekel, itthon úgyis szarul jön, adjunk rajta mérőjeleket, hogy mindenki be tudja állítani a készülékét. Az ülést bezárom, egyben a következő ülés időpontját kitűzöm majd valamikorra. Viszontlátásra.
 #28391  Szerző: jimmer

" Nagy Imrét a kormányba " :D

MG-t az ORTT-be!

LuciFerkót az NHH-ba!

Rádiót, kenyeret! :D :D :D
 #28388  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:komolyan nagyon elszomorít, hogy egy állami szerv csinálja ezt :( Remélem hogy kormányváltás után rendeződnek a dolgok és lesz végre rendes médiatörvény és egy olyan Testület ahol szakemberek ülnek.
még 20-30-50 év
 #28383  Szerző: LuciFerko

komolyan nagyon elszomorít, hogy egy állami szerv csinálja ezt :( Remélem hogy kormányváltás után rendeződnek a dolgok és lesz végre rendes médiatörvény és egy olyan Testület ahol szakemberek ülnek.
 #28376  Szerző: LuciFerko

:lol: :lol: :lol:
 #28375  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:najó picit eltúloztam a retorikát :D
pedig én már előkészítettem a kokárdát, meg a zászlót :lol: :lol: :lol:
 #28374  Szerző: LuciFerko

najó picit eltúloztam a retorikát :D
 #28372  Szerző: rsite1

LuciFerko írta:Így van!!! Rádiózni akarunk és komolyan gondoljuk! Ki kell állnunk a jogainkért! a Demokráciáért...
:lol: bocs.
 #28367  Szerző: LuciFerko

Így van!!! Rádiózni akarunk és komolyan gondoljuk! Ki kell állnunk a jogainkért! a Demokráciáért...
 #28366  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:na jó. Fehérvári apeh bleah, úgyhogy elküldöm a nyilatkozatokat és a műsortervet és csá. És ha bukik a pályázatom csatlakozok a feljelentéshez :x
Elég komoly infók vannak birtokomban a káoszról + tanú + ügyvéd aki már vizsgálódik, úgyhogy ha bukó van csatlakozhatsz nyugodtan. Meg kell mutatni ezeknek, hogy nem hagyjuk magunkat. Jogállamban élünk vagy mi....?! Sokan vagyunk pályázók így ahol tudnak gáncsolniuk kell minket aztán majd hivatkoznak a "természetes szelekcióra". Ez egy kiadott utasítás. Magyarország de csodás........
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 164