RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#26373  Szerző: orrhang

Ja, mert nem akartam, hogy nyilvánosság előtt menjen az "anyázás". Mindenesetre fura, hogy két gyakornokocska akarja megmagyaráni, hogyan működnek a rádiók.
Haver! Ez a szánalmas!

Két olyan ember osztja az észt, akit mikrofon közelébe se engednek :lol: :lol: :lol: :lol:
 #26369  Szerző: Chriss

Cicoo írta:Szerintem egyszerre akart oltani mindkettőnket, aztán már azt sem tudta, melyikünkön hol találjon támadási felületet :D Én azért kíváncsi lennék, hogy mit igazgatott, meg hol. (A programfüzeteket meg a CD tárat? :hehe: :twisted: ) Ez esetben én is megírom, hogy hol gyakornokoskodom. Egyébként a tartózkodási helyből nem nehéz kitalálni..
miután megírtam, hogy nem dolgozom rádiónál, írt 1 privit, hogy hol vagyok gyakornok... :shock:
szánalmas! :(
 #26368  Szerző: Cicoo

Szerintem egyszerre akart oltani mindkettőnket, aztán már azt sem tudta, melyikünkön hol találjon támadási felületet :D Én azért kíváncsi lennék, hogy mit igazgatott, meg hol. (A programfüzeteket meg a CD tárat? :hehe: :twisted: ) Ez esetben én is megírom, hogy hol gyakornokoskodom. Egyébként a tartózkodási helyből nem nehéz kitalálni..
 #26362  Szerző: Chriss

hagyd, neked válaszolt, helyettem!
annyira öntelt, hogy azt sem tudja, ki mit írt...
 #26355  Szerző: Cicoo

orrhang írta:Én eltaláltam, hogy gyakornok vagy te meg nem, hogy keleti származású Slágeres!
Ezt most nem értem.
orrhang írta:Úgyhogy tökmindegy minek nevezel "vérprofinak" , "barát"-nak, ... te még mindig gyakornok vagy és ha a rádiózás iránti alázatot nem veszed be sürgősen a tanulandó dolgaid közé szerintem hosszú távon nem is leszel más, csak gyakornok.
Mit nevezel alázatnak? (Ha azt, hogy magamat mennyire tudom megalázni a főnökeim előtt, hogy adjanak egy mikrofont.. :roll: )
Ezután meg belinkelsz egy meghatározást, ami nem tőled való, hanem vikipédiás!! :
Ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni. Forrásmegjelölés volt, a definíciót pedig helyesnek vélem, nekem ez a véleményem. :D
 #26354  Szerző: orrhang

Huh, ez nehéz kérdés. A szakma iránti alázat ,az végülis nem mindig esik egybe azzal, hogy tiszteled a hallgatót, sőt, sokszor nem. Általában azért persze, tisztelettel bánsz a hallgatóval, általános udvarissági szabályokat figyelembe véve. De van egy határ, ha a hallgató is hülye, akkor nincs más teendő, a saját fegyverével kell legyőzni :)
 #26353  Szerző: mgabor

nade amerre elindultam, hogy a rádiózás iránti alázat az elvileg valamennyire a hallgató iránti alázatot is jelentené, de az inkább csak egy szám a hallgatottsági felméréskor, akinek közvetve a pénze kell. nem?
 #26351  Szerző: mgabor

orrhang írta:szerintem a müsorvezetőnek KELL alázat a szakma iránt, az, hogy a cég már profitot akar az más kérdés...

Te Miskolc körül rádióztál?
nem, dél-alföld... de az is kb. gyakornoki szinten, aztán amit addig láttam, elég volt ahhoz, hogy amikor már állandóra hívtak, inkább otthagyjam :)
az mondjuk, hát, nem volt egy feltétlenül professzionálisnak mondható kerrádió, a légkör is erősen problémás volt. de akkor még voltak ambícióim, most már nincsenek ez irányban. a közösségi rádiózásban viszont megtaláltam, amit kerestem, az meg, hogy megélni nem ebből fogok, hát c'est la vie.
 #26349  Szerző: orrhang

szerintem a müsorvezetőnek KELL alázat a szakma iránt, az, hogy a cég már profitot akar az más kérdés...

Te Miskolc körül rádióztál?
 #26348  Szerző: mgabor

szerinted a rádiózás iránt van ma általánosságban alázat, vagy a profit iránt?
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 149