RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102741  Szerző: egon2

Ma meglepődve tapasztaltam vannak műsorvezetők a Neó Fm-nél.A Neo reggel 6tól 10ig tart?
Este 7 és 9 között beszélgetős müsor is lesz,ez volt a régi Neon is.A neofm.hu weboldalon a régi műsorvezetők és a régi infók szerepelnek.Egyedül a Neo FM facebook oldalának ajánlóját törölték le.Ezek a műsorvezetők állandók lesznek?
 #102740  Szerző: bumfan

Pfúú... Ez valami borzalmas....
Érdektelen, senkit nem foglalkoztató témák. Elhasznált zenék, és szignálok.
Remélem eltapossa szépen a hatóság, ezt az egészet....
 #102730  Szerző: Gabeedj

Pedig ez a Sláger agyon vissza játszott kínálat nem kellene már!
 #102714  Szerző: pébégáz

A reggeli műsort nem hallgattam, most viszont hallgatom, és úgy hallom, hogy a régi, jól bejáratott, slágeres zenei kínálat visszatért. Az elmúlt egy órában volt Queen, Bon Jovi, Sting, Vangelis stb. persze ezeknek is a milliószor lejátszott számait adták, mintha ebből állna az életművük.
 #102711  Szerző: harrapari

HardGM írta:Mióta használnak 42NET-et?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7877_n.jpg

Mióta kihúzták a "dugót" a Zenonból.

Nem értem miért próbálnak versenyezni a másik két reggeli műsorral. Most lett volna lehetőség valami mást csinálni mint, hogy mi is viccesek vagyunk ám, csak eddig nem kaptunk lehetőséget országos rádióban. Sok zene, közlekedési infó, időjárás hírek lereagálva stb stb.
Zeneileg meg az egész egy nagy vegyigyümi. Hallhatólag valakinek a kedvenc nótái, de könyörgöm a "b" oldal 6-os track-et alapból nem játsszuk, még helyi rádióban sem.
Olyan mint a tilos, bárki beülhet oszt tolja neki. :)
 #102710  Szerző: mimi

Majd még belehallgatok, nekem sikerült kifogni olyan kábé három percet, amikor jót elvihorásztak saját magukon, a vendég elvékonyított hangon nyávogott, amit nagyon élveztek, meg felolvasták a kalendáriumot, akkor gondoltam, köszi, hagyjuk :)
 #102709  Szerző: Tomek

Lippai László Színművész, a ma reggeli vendég...
 #102706  Szerző: bandras

A Facebookon lévő fotóikon ki az az idősebb fickó?
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 584