RADIOSITE Fórum

• Politika

#164945  Szerző: djlacee

Egy magyar olimpia jó lenne, mert remek sportolóink vannak, és ők prezentálhatnák sporttudásukat saját hazájukban is egy ilyen nagy sporteseményen, VISZONT az ország anyagi helyzete ezt egyáltalán nem engedi meg, szerintem csődbe is mennénk.
 #164943  Szerző: Csongii

Én olyan szívesen aláírnám a Nolimpiát, de sajnos nincs Bp-i lakcímem.
Akivel eddig beszéltem róla, mind hülyeségnek tartja, hogy ilyesmit akarunk rendezni, amikor ennyire szarul állunk. Ez van.... majd csak a Görögök sorsára jutunk. :cry:
 #164934  Szerző: asr27

Mondjuk, 2011-12-ig én is a fidesz felé hajlottam.
De most, inkább egyre távolabb kéne kerülni a fidesztől meg a szélsőjobbtól!
 #164932  Szerző: markfelt

asr27 írta:Mi váltotta ki belőled a 180 fokos fordulatot?
Az élet és a világ.
 #164930  Szerző: asr27

Mi váltotta ki belőled a 180 fokos fordulatot?
 #164929  Szerző: markfelt

OK, ügyes vagy. Változott a véleményem! :)
 #164928  Szerző: asr27

Kedves ex admin, volt egy kis időm, visszakerestem neked a néhány hónappal ezelőtt írt véleményeidet, a hazai politikával és a fidesszel kapcsolatban, kérlek olvasd el! :)
Persze, van még ezeken kívül sok, ezektől durvább is...
szblcs írta:Körbetapsolták egymást mosolyogva, de ez már a bukás kezdete.
szblcs írta:
kukac írta:
admin írta:Ha olyan alacsony lesz a részvétel, mint azt a 13 óráig ismert tendencia mutatja, akkor tökmindegy, hogy csalnak-e Tönkölygecipusztán, vagy sem. Ha szervezetten, felülről csalnának, abból nagy balhé kerekedne, túl sok ember van ahhoz ebben a szisztémában.
ez igazából csak orbán szívügye - de látszik, hogy mennyire nem tudnak mozgósítani - hiába lapátoltak cirka 15milliárdot az egészségügy és az oktatás helyett erre az idétlen faszságra, a többség már leszarja őket.
Így van, közvetlen következménye nincs ennek a szarnak, de a lejtőn megindítja őket végre. A legvonzóbb a félkegyelmű Orbánfan parasztoknak mindig is az erő és az egység volt ebben a diliben.

Annyi eszük nincs baszdmeg ezeknek az embereknek, mint egy marék döglött büdösbogárnak.

http://coub.com/view/f71l3 - nézd az arcokat!
szblcs írta:Igen... Már jó ideje próbálom letojni a belpolitikai őrületet, de nekem ott most elszakadt a cérna, hogy a 15 éves, Münchenben lelőtt magyar fiúval kampányolnak ezek a nyomorultak.
szblcs írta:Na, ő is meghibbant. Bár eddigi nyilatkozatai alapján se volt túl épelméjű szegény.
http://444.hu/2016/05/22/kover-laszlo-s ... rank-ellen
szblcs írta:Ismét jó nagy hülyét sikerült csinálni magukból :(
http://mno.hu/belfold/mecenasbol-kozell ... os-1343350
szblcs írta:http://444.hu/2016/05/21/soros-gyurko-z ... n-problema
Elképesztő, hogy mit be nem nyalnak Magyarország legbutább emberei. A kormánypártok kiemelt célcsoportja úgy látom ők lettek.
Senki nem sejti azt a Habony-műveknél, hogy a legalább érettségizettek ezen már csak kínjukban röhögnek?
szblcs írta:Az egész vége egyébként egy Jobbik-LMP koalíció lesz, most mondom. És szíves' örömest látnám őket kormányon így együtt, és nem külön-külön.
szblcs írta:A kormány dióhéjban lop, csal, hazudik, már jobban, mint Gyurcsányék valaha. Már arrogánsabb, mint bármilyen másik hatalom az elmúlt 30 évben. Érzik is a vesztüket, gondolom ezért soroltak hátrébb most minden gátlást, hogy gyorsan kifizessék a cimborákat, amíg nem söpri el őket a népharag.

Már csak érzelmi alapon lehet őket védeni, meg a migránsoktól rettegve. Lassan már úgy sem.

Teljesen evidens, hogy egy közéleti topic kritikus a kormánnyal szemben, ez így van rendjén. Ha MSZP hatalom lenne, akkor nyilvánvalóan ők lennének kereszttűzben. Ennek ennyi a pszichológiája.

Aki foggal-körömmel próbálja védeni az ilyen Habonyokat, Semjén Zsoltokat, meg Mészáros Lőrinceket, az jelenleg pontosan ott tart, ahol az "IGEN IGEN"-ező MSZP-s prolik, akik még 2007-ben is éltették "Gyurcsótányt".

Önkiritkát, vitakultúrát és mérsékeltséget javaslok (mindenkinek).
 #164926  Szerző: asr27

szblcs írta:Persze, én mindenkit megértek, csak ne erőltesse rám a nézeteit.
Ezek nem egy ember nézetei, hanem a többségé, azoké, akik legalább valamennyire tisztán látnak! Csak azok nem látják, vagy nem akarják látni a bajokat, akiket a kormány pénzel, vagy nem tájékozódnak a kormánymédián kívül máshonnan..

néha kezdem azt hinni, hogy nem is a korábbi admin ír az új nicknév mögül...
vagy kormánypárti céghez/médiumhoz kerültél és meg van kötve a kezed!

Csak úgy magától egyik embernek sem lesz ennyire más a véleménye a hazai politikáról, ilyen rövid idő alatt!
Apropó, nem azt hangoztattad tavaly, hogy hamarosan itt hagyod ezt az országot???

De hagyjuk is ezt, mert úgysem válaszolsz értelmesen.
Csak azt mond el, hogy miért akarod, hogy legyen olimpia? Miért lesz jó nekünk, magyar embereknek? Mi hasznod lesz neked abból, ha Budapesten lesz az olimpia, 2024-ben?
Azért, hogy még több közpénzt B@sszanak el baromságokra, és még több közpénz mehessen fideszes oligarchák zsebébe??!!
Nem volt még elég? :
Kép
 #164925  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta:parasztok voltak mindketten, de ezt a frusztrációt azért most már valahol meg lehet érteni.
Persze, én mindenkit megértek, csak ne erőltesse rám a nézeteit.
értem én, csinálja csak a négy fal között... :)
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 517