Kovi02 írta:...előfordul...most is hullámzik valami - R1-en kép, ill. az előbb 66,2-on jött a R.Rossii...LuciFerko írta:Ez most mi akar lenni?Napszél térkép,erősebb flerek után ES szokott lenni.![]()
Kovi02 írta:...előfordul...most is hullámzik valami - R1-en kép, ill. az előbb 66,2-on jött a R.Rossii...LuciFerko írta:Ez most mi akar lenni?Napszél térkép,erősebb flerek után ES szokott lenni.![]()
LuciFerko írta:Ez most mi akar lenni?Napszél térkép,erősebb flerek után ES szokott lenni.![]()
joe írta:SDR-re a jobb stickem tönkrement,OIRT-ra így nincs 100%-os vevőm,eközben CCIR-t nézem 88,9 BG1 akkora térerővel hogy 88,6 89,2 ig ott van a sávban 89,6 SZMR meg 89,1 90,1 között ver szét mindent, 87,5 ön semmi utána első szabad freki 91,2.Kovi02 írta:Nálam még jön TV-n Szocsi, 10 perce pár török FM adó is jött a sáv alján...88,0; 88,4-en...joe írta:R1-en az 1tv hullámzik - ff kép + hang - 15:20!Itt még semmi.
közben már URH: 70,07 és 71,93 is jön Szocsiból...
OIRT-on most a 66,77 jön...
Kovi02 írta:Nálam még jön TV-n Szocsi, 10 perce pár török FM adó is jött a sáv alján...88,0; 88,4-en...joe írta:R1-en az 1tv hullámzik - ff kép + hang - 15:20!Itt még semmi.
joe írta:R1-en az 1tv hullámzik - ff kép + hang - 15:20!Itt még semmi.
LuciFerko írta:Valahol olvastam, hogy Nigériában és Kamerunban használják a mai napig ezt a sávot....ha használják is, az elmúlt 2-3 évben európai vételről nem tudok...
Kovi02 írta:Valahol olvastam, hogy Nigériában és Kamerunban használják a mai napig ezt a sávot.joe írta:Egy érdekesség: - idén nem is figyeltem október folyamán a déli irányból a TV I. sávot, a portugál kollégának volt két figyelemre méltó vétele...(+ STL-ek Nyugat-Afrikából)Akkor Afrikában még megy VHF-1 sávú TV-adó?
cikk a BDXC novemberi számából
https://youtu.be/9nV6GJOBUVY
(Brit DX-er logját már láttam az 50 mega körül működő afrikai STL-ekről)