RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #66501  Szerző: Snake

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 2

mlaszlo
 #66482  Szerző: mimi

Lehet, hogy három év múlva megy majd a következő szállítmány a másik oldalról :)
 #66480  Szerző: mikrofonos

Elfogulatlannak nem nevezném, de amit leírtál stílusát tekintve zseniális! :D
 #66473  Szerző: steve

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. és 3. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. és 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 2

Admin
 #66464  Szerző: mimi

Lehet, hogy már régen volt, elfogyott, volt hova tenni, de akkor is él inkább az ember zsíroskenyéren. Voltam kollégista, volt, hogy úgy jött ki épp, hogy három napra 300 forint futotta kajára, igen szar ügy, de az éhenhalást még épp ki lehet kerülni :)
 #66461  Szerző: Gabeedj

A műsormegszűnés szerintem csak olyan látszatféle,de igaz lehet,hogy benne van ebbe a médiatörvény ellenzés is .Nem hiszem,hogy Megasztáros gázsijai után rászorult volna arra a téliszalámira :gülü:
 #66384  Szerző: mimi

Na meg ő volt a médiatörvény elleni tüntetések szónoka. Egyébként is van baj rendesen abban a brigádban, amiben szerveződtek a tüntik, ez most még egy koporsószög.
 #66374  Szerző: Mipi

Én is ilyen politikai lejáratást érzek. Csak azt nem értem hogy akkor miért szüntették meg a műsorát.
 #66372  Szerző: Gabeedj

B. nem rászorulás miatt settenkedett ki egy rúd szalámival,ezt az egészet olyan politika szagúnak érzem és a klubrádiónak nem egy hónapra kellett volna ki tiltania a médiumából,hanem végleg.Neki mint hiteles ember példát kellene inkább mutatnia ,no,de így....
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 137