RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#26084  Szerző: Szd96

Akkor szerintem nem érdemes megvenned Attis
 #26083  Szerző: Attis

Szd96 írta:Én kevesebbet vártam volna 1 kínaitól de úgylátszik tévedtem de még mindig nem vagyok meggyőzve mert fm-en biztos keveset tud fogni :D
Amúgy lehet veszek egyet csak úgy kíváncsiságból. :lol: Bár tuti már elfogyott. (Multikra jellemző módon.)
FM-en egy pillanat alatt lemérem mit tud nálunk. 104,4 Otvoreni, 104,6 MR1, 104,7 MR3, 105,0 MR3. Ha mind a 4 faján szól, azt mondom: :yeah: De gyanús, hogy ezek közül egy se szól majd, olyan gyenge az antennája.
Ja és nem digitális.
 #26081  Szerző: Szd96

Én kevesebbet vártam volna 1 kínaitól de úgylátszik tévedtem de még mindig nem vagyok meggyőzve mert fm-en biztos keveset tud fogni :D
 #26063  Szerző: djlacee

Zoey írta:Lehet, az volt :) Nem tudom, csak átfutott rajta a szemem. De akkor nem tud ez sem több adót fogni, mint egy sima? Mert akkor nem kell... :mellow:
http://www.youtube.com/watch?v=b2Ks1F2b5_c
erre jó egy kínai is. 1500Ft volt Kőbányai bazárban, már megvan 2 éve, azóta leejtettem, kitörött belőle egy darab, de még mindig remekül működik. Az AM és a SW -k a legjobbak, az FM eléggé nemszelektív. Szoktam rajta hallgatni a 538-at a 891KHz-en, meg néha a Szülőföldünket a 3975KHz-en is...
 #26062  Szerző: mgabor

Zoey írta:
Attis írta:
Zoey írta:Meg tudja mondani valaki nekem, hogy mit tud az a világrádió? Miket tud befogni? Mert láttam múltkor az egyik hiperben, és nem volt drága, így ha hasznos dolog, lehet, beszerzek egyet...
A 990 Ft-os Tesco Value-ra gondolsz? (Akciós újságban láttam.)
Lehet, az volt :) Nem tudom, csak átfutott rajta a szemem. De akkor nem tud ez sem több adót fogni, mint egy sima? Mert akkor nem kell... :mellow:
hát, ha olyan frekvenciasávot (pl. rövidhullám) is tud fogni, amit a te - általad simának mondott - rádiód nem, akkor többet, de ezerforintos vevőtől nem kell csodát várni, az arra jó, hogy meghallgasd a kossuthon a híreket áramszünetben vagy pecázáskor :)
 #26060  Szerző: Zoey

Attis írta:
Zoey írta:Meg tudja mondani valaki nekem, hogy mit tud az a világrádió? Miket tud befogni? Mert láttam múltkor az egyik hiperben, és nem volt drága, így ha hasznos dolog, lehet, beszerzek egyet...
Lehet, az volt :) Nem tudom, csak átfutott rajta a szemem. De akkor nem tud ez sem több adót fogni, mint egy sima? Mert akkor nem kell... :mellow:
 #25942  Szerző: Attis

#25930  Szerző: mgabor

Világrádiónak általában azokat a vevőket nevezik, amiben van rövidhullám, középhullám, hosszúhullám; de ez még önmagában nem jelent semmit a minőségre nézve.
 #25928  Szerző: Zoey

Meg tudja mondani valaki nekem, hogy mit tud az a világrádió? Miket tud befogni? Mert láttam múltkor az egyik hiperben, és nem volt drága, így ha hasznos dolog, lehet, beszerzek egyet...
 #25552  Szerző: Snookie

Közi szépen a tippeket..bár nem volt észrevehető, de valóban túl sok volt a magas..és megoldódott a szörcsögés.
Köszi még egyszer! :)
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 128