orrhang írta:mert én azon nőttem fel, hogy Kedves Hallgatóink
nem akarok személyeskedni, de még nagyon sokminden volt, amin felnőttél, azóta megváltozott és csak azért mert rájöttek, hogy az nem jó.
Ideje lenne már észrevenni, hogy a rádiózás is egy szakma, amit ugyanúgy, mint pl a kőművesét tanulni kell és nem egyes emberek megérzésein, véleményén alapul, hanem kőkemény felméréseken, pszichológián, szociológián...
még szerencse, hogy a sok laikus között jön egy ilyen véresen profi, mint te és megmondja a frankót!

csak kicsit furcsa ám, hogy mindent dicsérsz, ami jelenleg hallható a kerrádiózásban és mindennek ellentmondasz, amit itt kifogásolunk a fórumon! (Kelet-Mo-ról származó, Slágerben dolgozó emberke lehetsz)
nos, ha annyira laikusok vagyunk, ahogy állítod, akkor közlöm veled a sajnálatos tényt: elsősorban nekünk, barlangokban lakó parasztoknak szólnak a mostani agyhalál rádiók, amik úgy hazudnak, mint a vízfolyás és pontosan arra építenek, hogy az analfabéta hallgató úgysem tudja megkülönböztetni Nagy Ferót a Madonnától és tényleg elhiszi, hogy ez az igazi változatosság, 30 év és 30 bpm (a bpm nem egy politikai párt...

) különbséggel! csak ez a pár laikus ember itt a fórumon, csak ez veszi magának a fáradtságot, hogy felemelje a szavát 1-2 dologért vagy dolog ellen, amit esetleg lehetne jobban/másképp is csinálni...
képzeld, véresen profi barátom, ha mi lennénk a többség... (szar laikusok

) belegondolni is szörnyű!
elmehetnétek mind a p.ba a kőkemény felméréseitekkel, szociólógiátokkal és pszichológiátokkal!
de ne aggódj, sosem jön el ez az állapot, úgyhogy jó sokáig oktathatsz okosságokat laikusoknak itt...
azt meg már le sem írom, mi van, ha tévedsz és egyikünk sem laikus! mert ha így van, akkor te pl takarítani sem jöhetnél be az én rádiómba, azon oktató szövegeid alapján, amiket itt összehordasz...